IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• AUD/USD

Според мен , открива се добра възможност за влизане на дълга позиция при AUD/USD при нива 0.7635 със стоп 0.7595 цел 0.8030
    It's OK to make mistakes, it isn't OK to repeat them !!!

Коментар

• добро утро на всички!!!Къде исчезна П Караиванов

Модератора на този форум не трие постинги, които са по темата и не са обидни.
      Това е форум на всички.
      Нашата цел е тук да пишат всички и никога не трием даден човек. Трием само постинги, които са обидни или извън темата.
      Тоест за нас не е важен човекът, а постингът.
      Хората четат форума, защото това е мястото където се усещат настроенията на пазара!

Коментар

• добро утро на всички!!!Къде исчезна П Караиванов

Колеги,забелязвам,че Караиванов не поства в форума.Не че ми липсва,но все пак каква е причината?Дали защото си е направил свой форум и модератора на този му трие постовете.

Коментар

• добро утро на всички!!!

Затишие пред...затишие...пред.... - нищо ново, малка е засилката за разбиване на 1,28, засега.
          davidbg, как реши, че осито ще ходи до 78 цента? - от известно време търся свестен повод за удължаване там и не успявам да намеря, би ли внесъл малко яснота.
          Успех.

Коментар

в GBP/JPY са къси разбира се ;-))) все още не съм се събудил

Коментар

от вчера
              sell GBP/NZD 13k на нива 2.653 очаквам отнова да скъся но пак с едно на ум че може да отиде и до 2.68 ;-)) от нива 2.657 до 2.669 (10k )
              sell GBP/USD 5к на нива 1.882 ще чакам по добър вход все още мисля че не е стиганало дъното
              sell USD/JPY 10k половината съм ги изчистил вече на нива 108 а другата до 107.5 и ще чакам до добри нива за скъсяване ако има.
              sell AUD/USD 13k вчера ги изчистих с малък профит и бях заложил че ще падне и сега съм с 14 к средна цена 0.7664 въпреки че не двигнаха лихвите мисля че ще е нагоре поне до 0.78 за тази седмица
              все още си държа дългите в GBP/JPY 31 k дал съм поръчки от 201.5 до 200 да изчисти поне 2/3 от сумата. успешен ден на всички !!!!

Коментар

• Австралия

Az ne razbiram nishto ot avstralia i samo vednaj sam hodil do tam no meril lin4 i vsi4ki drugi trabiaha a ina4e triabvashe da se vdigne zaradi pokazatelite a i governiorat im spomena neshto takova no kakto i da e
                uspeh

Коментар

• Австралия

КОКО, не съм много запознат с Австралия, но при 5.5% накъде повече да вдигат?
                  In the state of nature profit is the measure of right.

Коментар

• Юлиан

da i mio gramna edin stop na 100k i edin na 1m vav vrazka sas slu4aia no biaha na 15p

Коментар

• Юлиан

Оставиха лихвата непроменена.
                      In the state of nature profit is the measure of right.

Коментар

• Юлиан

pora4kite mi
                        long usd/jpy 108.23 stop 108.20 tp 108.8
                        short cable 20k 1.8797 stop 1.8822 tp 1.8722
                        short nzd 50k 0.7082 stop 0.0.7108 tp 0.7035

Коментар

• Юлиан

Shte vdignat lihvata spored meril taka 4e opit sas kas stop glava ne boli

Коментар

• Юлиан

long aud

Коментар

• Mario

Kato namerish crack da ne me zabravish ))).Ako ne skoro i v bg sthe ima po sluhove otuk i otam.Uspeh ti jelaq.Neka vav foruma ima samo kato teb,KOKO,supertrader,chicago i i drugite da me izvinqt che ne sam gi napisal.Uspeh kolegi i priqtna vecher.

Коментар

• Юлиан

/Много съм зле с всички доставчици/.

Според вас завърши ли оформянето на последната свещ на дневната за EUR/USD, защото ако е приключило, някак на чук ми прилича, а това може да означава само над достигнатите до момента нива?

А добрият момент за влизане като, че ли трябва да е след започване на следващата свещ!

Коментар

Working...
                                X