If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Торгово-взвешенный индекс эффективных валютных курсов - JP Morgan В среду Во вторник Доллар США 89.9 89.9 Канадский доллар 117.9 118.1 Евро 125.5 125.3 Британский фунт 100.5 100.5 Японская иена 90.1 90.4 JP Morgan ежедневно рассчитывает индексы валютных курсов. Средний курс 1990 г. принимается за базовый, или за 100. Рост или обесценивание каждой валюты рассчитывается по отношению к 18 другим в корзине валют с учетом двусторонней торговли каждой из стран.
Dow Jones Newswires
6 апреля /DJ FOREX/ -- Евро растет против доллара США, а за ним почти все валюты, кроме японской иены. Евро только что прошел 1,2875 доллара, но максимальный уровень за сессию 1,2910 пока не пройден. Рост сопровождается скачком цен на нефть к отметке почти 57 долларов за баррель. Евро по 1,2881 против 1,2865 доллара, доллар по 108,54 иены против 108,13. Dow Jones Newswires
UBS: долгосрочный даунтренд доллара приостановился. http://www.forexpf.ru/_newses_/newsid.php?news=282341
systray,на руски е но те подкрепя.
Доволен съм от написаното от Бил(много).
Закачил съм индикаторите му на всички графики.Един поглед за деня и yes.
Успех-ще видим как ще ни мотаят
Марио, за малките графики съм съгласен. Даже си купих малко кабел току що и сложих профит стоп на част от AUD-а. Но седмичната ще я играя твърдо за долара.
А относно Бил - аз бях абсолютно против и играех само индикатори. Докато не седнах да го прочета...
systray,
нали знаеш,че съм фен на Бил
На 1ч последния фрактал,само 65МА спира за момент движението.На 4ч-също.
Кое обаче ще го спре,когато разтоварят $ другата седмица преди данните?
Всички по големи движения започват от малките(часови)графики.
Не казвам,че съм толкова добър,че да ги хващам от дъното,само правя опит за това.
Това е само мнениенищо,че е различно от твоето.
Пробвам-с малко и внимателно!
Голям майтап преди малко Пуснах поръчка за купува и натискам копчето и гледам, че е за продава. Така че вече и аз съм къс от 204.38 . Сложих плитко стопче пък да видим. Супер куцо. Ама а дано за късмет да е
Успех!
Независимо , че не може да се смята като съвет, за себе си днес разбрах, че вход на дневната е много по- сигурен, ако е завършило очертаването на съответната свещ /става въпрос за това , че съм дълъг на EUR/USD от 1,2880 , колкото и невероятно да е ...
Колкото до дългата GBP/JPY от 04.04. от 202,7 , като че още има потенциал за нагоре, което е видно не само на дневната, но и на всички по- значими графики: 1h, 2h, 4h и нещо интересно- дори и на седмичната...
Марио, там имаше 4-та, които при еврото и при кабела се развих, като неправилен рейндж, а при AUD-а - като триъгълник. След това се изстреля в типични 5-ти вълни, които повече приличаха на паника.
Това се потвърждава от MACD и АО, ако си ги пуснеш, както и от обърканите пълзящи средни (алигатора например).
Аз наистина мисля, че сме обърнали трайно тренда и само лоши спомени ме предпазват да не удължа долара със 100% марджин. )))
За съжаление Петър не иска да сподели с нас виждането си относно тренда.
Коментар