If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Пешо вземи се скрии с този скапан сайт
ние си мислехме, че може да направиш нещо а то?
вчера го пусна, днеска още не е пуснат
9/10 от секциите ти не работят
другите се скапват през ден
стига с този сайт
видяхме те колко колко може да направиш сайт
Петър толкова време това ли направихте - само страничка с все още неработещи връзки??? та това може дори да се напише на html за един ден докато си почива човек... нищо лично, иначе поздрави ))
Петър аз ти се обадих на тел да ти пожелая успех преди време. Ще съм ти редовен гост във форума и ще си спорим на воля, няма да се обиждаш като ти опоненствам и тнт, направи нещо свястно и изненадай дори мен.
Успех Петре
Значи имач няк8олко поръчки на плюс на които слагам нулев стоп, кофтито е че вместо да прибера над 5к аз си слагам нулеви стопове от два дни и даже ако тегля чертата съм на минус..................и то защото наистина чакам пробив на 1.28.........единият вариант е да спра да играя докато не се избистрят нещата, а другият да удължа от сета с добавки до 1.2650.............
Успех и лека нощ
демото си го затворих от дългата с една добавка по двоиката току що на +75% с този мм , дето го нема в книгите , а какво казват книгите : мм - или процент от акоунта като позицич или % от акоунта като стоп - предпочитам вариант 2
-Той се държи нависоко , но пък много му е лесно падането , от доста време гледам на него само по този начин , крепи го това че кабела е интересен да се купува заради суапа.И то когато има долари купени срещу евра и други.А йената в това отношение излиза скъпо и швейцареца също.Перспективата при евро-долар суапа да става положителен за късите доларови позиции ще се окаже сериозен фактор.А най -интересния момент , който скоро предстои е реакцията на дифицита - да се види каква ще е и дали ще се повлияе пазара - възможните варианти са всички , а иначе реакцията на 110 е показателна си мисля и затова съм в недоумение какво ще се случи. А за утре заявките за безработни , би трябвало да се получи лек спад , но пък може и 360 да ги обявят.Спад под 1.2835 при евро -долар вече означава пробив на 1.28 през стопове само ще премине без проблеми.
ами мм си е мои - за 109 се носят слухове като мнооого здраво ниво(ситибанк) , имаме краткосрочен максимум и възможно обръщане , долара ми се струва яе спря да се качва спрямо еврото, а баи дончо ме е учил като видя куп с пари да си пълня портмонето додето има , че може да доиде ден и да няма
Коментар