IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• gbp/jpy KOKO

Знаеш ли,че аз си направих същата графика,само че синята линия при мене е още по- наклонена ?

Коментар

• скапания сайт на Пешо - П. Караиванов

Пешо вземи се скрии с този скапан сайт
      ние си мислехме, че може да направиш нещо а то?
      вчера го пусна, днеска още не е пуснат
      9/10 от секциите ти не работят
      другите се скапват през ден

стига с този сайт
      видяхме те колко колко може да направиш сайт

Коментар

• finance5

Челси - Байерн 4:1 вече

Коментар

• Коментар

• finance5

Петър толкова време това ли направихте - само страничка с все още неработещи връзки??? та това може дори да се напише на html за един ден докато си почива човек... нищо лично, иначе поздрави ))

Коментар

• Петър Караиванов

Петър аз ти се обадих на тел да ти пожелая успех преди време. Ще съм ти редовен гост във форума и ще си спорим на воля, няма да се обиждаш като ти опоненствам и тнт, направи нещо свястно и изненадай дори мен.
              Успех Петре

Коментар

• gbp/jpy

пичове как върви мача ???

Коментар

• gbp/jpy

az zapo4vam da tarsa vxod za kas E/$ i zatvariane na dalgata
                  spored mene tova mu be6e 6e slizame kam 1.276/8 utre

Коментар

• паунд

Значи имач няк8олко поръчки на плюс на които слагам нулев стоп, кофтито е че вместо да прибера над 5к аз си слагам нулеви стопове от два дни и даже ако тегля чертата съм на минус..................и то защото наистина чакам пробив на 1.28.........единият вариант е да спра да играя докато не се избистрят нещата, а другият да удължа от сета с добавки до 1.2650.............
                    Успех и лека нощ

Коментар

• gbp/jpy

демото си го затворих от дългата с една добавка по двоиката току що на +75% с този мм , дето го нема в книгите , а какво казват книгите : мм - или процент от акоунта като позицич или % от акоунта като стоп - предпочитам вариант 2

Коментар

• паунд

-Той се държи нависоко , но пък много му е лесно падането , от доста време гледам на него само по този начин , крепи го това че кабела е интересен да се купува заради суапа.И то когато има долари купени срещу евра и други.А йената в това отношение излиза скъпо и швейцареца също.Перспективата при евро-долар суапа да става положителен за късите доларови позиции ще се окаже сериозен фактор.А най -интересния момент , който скоро предстои е реакцията на дифицита - да се види каква ще е и дали ще се повлияе пазара - възможните варианти са всички , а иначе реакцията на 110 е показателна си мисля и затова съм в недоумение какво ще се случи. А за утре заявките за безработни , би трябвало да се получи лек спад , но пък може и 360 да ги обявят.Спад под 1.2835 при евро -долар вече означава пробив на 1.28 през стопове само ще премине без проблеми.
                        D.Y.F-091066

Коментар

• gbp/jpy Iwo

ами мм си е мои - за 109 се носят слухове като мнооого здраво ниво(ситибанк) , имаме краткосрочен максимум и възможно обръщане , долара ми се струва яе спря да се качва спрямо еврото, а баи дончо ме е учил като видя куп с пари да си пълня портмонето додето има , че може да доиде ден и да няма

Коментар

• GBP/JPY

Днес нямаше повече да влизам,но за да не се мина,сега съм къс от204.17 и стоп на204.5.При първа възможност-стоп на 0.Ако не го удари.

Коментар

• gbp/jpy Iwo

Gol 1:0 за Милан

Много интересен ММ имаш.Ако спечелиш,ще те питам как става и кде се учи това

Коментар

• gbp/jpy Iwo

хахаха мерси и аз отивам - но преди това влезнах къс по д/иена с 95 % от сметката си - ако днес не пробие нивото от вчера дядо ще яде баница

Коментар

Working...
                                X