IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Bnight

supertrader от аудиокартата е но ще се опитам да го оправя. Надявам се да хвана повече от 10 пипса защото за 10 пипса и сега мога да спра. Ама искам нещо повече да кажем 1,2950 с/л 1,29
    http://bnight.sytes.net - Някой интересни неща за форекс-а. Както и ежедневни валутни ана

Коментар

• EUR/USD Aл

Ти си много прав,колега,как да не видя?Оформя се дъно,наистина.

Коментар

• Bnight

Нещо неще да работи програмата , от аудио картата трябва да е.Виждам , че си хванал канала на евро-долар.Успех !Няма как да не ги направиш 10 пипса.
        D.Y.F-091066

Коментар

• EUR/USD

Не зная дали да повярвам на това, което виждам?

На дневна вече се заформи, още вчера, чука за нагоре, но защо и на седмична се загатва за тази формация. Не ми се пророкува, но ми се върти в главата мисълта, че двойката EUR/USD формира яко дъно... Ще ни се изясни много по- късно.

Основно: не се влияйте от чужди мнения, играйте си ВАШАТА игра, с ВАШИЯ стил...

4h показва друго развитие, но аз съм "за" дневната...

Коментар

• Bnight

KOKO 20 пипса до тук и дългата вече на плюс така че да доволен съм мен ми трябват още 10 пипса да приключа деня но все пак ще отигравам до 1,2950 Успех и на теб
            http://bnight.sytes.net - Някой интересни неща за форекс-а. Както и ежедневни валутни ана

Коментар

• Bnight

Надявам се си доволен от идеята надявам се че имаш тп.
              Успех

Коментар

• Добро утро и от мен

Добър ден! бърз поглед за днес. Евро, кабел и AUD - започващи корекции на 4h северна посока. Мисля да изчакам.
                GL

Коментар

• прогнозки

free today:

http://www.chartsignals.com/foam/fxoutlook.htm
                  http://www.forexmanagement.start.bg

Коментар

• EUR/USD

...изчакване, до 2- 3 часа ще се знае дали СЪМ за надолу с EUR/USD...засега "белите воини " държат фронта на дневната, но не ми се поглежда на 4h, защото там започва някакъв рейд на опозицията, за сега слаб, но докога?

Ако белите МИ войни са "снощни" като мен след мача /дали и те са били на мастика?/, трудно ще удържат на напъна след дадените им от мен 2- 3 часа...

;-)

Коментар

• Добро утро и от мен

Сега ще е удобно място за затваряне на дълги. Тука минават горната страна на възходящия канал на часовата, и тренда от 1,3430.

Коментар

• Добро утро и от мен

...лично аз не виждам на дневната графика сигнали на EUR/USD поне до тоя момент за надолу /от вчерашните ми дълги от 1,2880/ , но може да ми се наложи да ги видя постфактум. За сега long, а за после: "оти да се косим, като че ми мине...".

Най- важно, с до 1/10 от акаунта- да капе там по нещо "според заслугите" МИ... ;-)))

Коментар

• Добро утро на всички.

Така е долара е силен и ще е още известно време. Аз просто давам предположение може и за 10 минутки да стане но да докосне нива 1,3020. Дано всеки да може да хване колкото се може по-добър профит! Успех на всички!

:]

Коментар

• Добро утро на всички.

GGG, уважавам това което правиш, може и така да стане, но в моята опърпана корабна карта нямаме плаване над 1,30 тези дни, освен ако не ни отнесе някое цунами, разбира се....
                            Успех.

Коментар

• Добро утро на всички.

КОКО какъв е смисъла от тоя вход при положение че така или инъче първо ще ти удари късия стоп ? въпреки това следваики твоя пример къс 1,2931 цел 1,2910 както и казах от кадето съм само buy

Коментар

• Добро утро на всички.

Абсолютно си прав, но използвам възможноста за вход със къс стоп поради близоста до 1.293 и 1.295 нивата

Коментар

Working...
                                X