If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
ано за киви лира двойката е много волативна зависи дали си и свикнал на скоците, аз я играя мног предпазливо там но сравнение с паунд йена мисля че е с предимство аз все пак залагам на ауд/$ купих малко и ги продавам на 0.77 като имам готовност да поема с добавяне до 0.75 като офорямпоне 30к, за киви паунд ще пада пак но като цяло си е нагоре не вярвам пак да гони 2.56 вече кивито не това което беше, пропука се а има и други неща които му влиаят аз съм заложил там покупка от 2.62 до 2.6 за около 10-15к като имам готовност и там да добавям ако пак се отплестне, за паунд йена след този фундамент на япония си е за надоло дали ще стане днес се съмнявам но дано ме опровергае че лихвата е жестока, за долара си мисля че няма да ходи много надоло по скоро влиза от един рейндж в друг като си мисля че сега прави едно разтегнато W на H4 с цел близо до 1.3. успех на всички !!!!
Германия дава добри индикации за очаквани добри резултати в еврозоната, британците имат доста проблеми след фалита на ровър, все още ми се струва че движението надолу не е съвсем завършило, за да ми излезе на графиката трябва да видя или 1.279 или 1.274 или 1.268, и ще се радвам това да стане днес за да мога спокойно да удължа но нищо не ми пречи да започна малко удължаване от сега като отигравам и късите, но още умувам.
Днес като че ли картината ще стане ясна, възможни са и двата варианта, върти мисе в главата къса от около 1.288 с цел 1.279- и стоп ревърс на 1.29 с цел 1.30+ но още не съм решил
Успех
От пръв поглед / който понякога лъже/ , прогнозата ми за EUR/USD остава , за сега , за надолу.
При GBP/JPY нещата не стоят така: без много паника, ще потърся изгодния вариант за изход от късата позиция, не че нещо се мъти сериозно в близките часове, но за свое спокойствие- хамър на двучасовата не е от голямо значение за незавършена свещ на 4 - часовата, а още повече - на дневната. Нещата този път ще се развият през деня- пред очите ни.
Според мен долара не е способен на големи подвизи днес, така че малко дълги кабели и австралийци преди търговския баланс в 9.00 може да евентуално донесат нещичко...Проба 1.
Успех.
Движенията от тази седмица са точно като за възходящ тренд на $. Ако някой го продава е добре да има стопове, колкото по-близки, толкова по-добре. Вчера в 1 след обед са продавали американски, английски и всякакви фондове, че и малко ЦБ, които купуваха доскоро. Още днес може да пробием или поне тестваме 1.2800.
Коментар