If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Както забелязвам днес сте били особено любезни към новобранците. И понеже преди малко повече от година и аз бях така. Балканджи Йово пиши ми на мейл-а какво точно те интересува относно форекс. Ще се постаря ако не да отговоря на повечето ти въпроси то поне да споделя опит-а си с теб. За тази работа най-важно е търпението и повярваи ми не е толкова лесно колкото го описват ИП-тата. Но ако си готов да загубиш сериозна част от времето си а и мислиш че имаш нервите да се занимаваш ще ти помогна. Мейл-а ми е :bnight@bitex.bg и ако имаш ICQ:179085372 това ми е номера там чувстваи се свободен да питаш каквото те интересува.
Пич аз имам ник и го ползувам.Ако ти се срамуваш да кажеш нещо със собственият си ник то проблема си е твой.Но иначи ахмак ти отива.Вервай ми!
А това че не можеш да уловиш тънкия момент в постовете ми също е проблем на менталното ти ниво.
Не аз съм от хората които се учат от опита и грешките на другите, усърден, постоянен и т.н. и с постоянно подобряващи се резултати в търгуването си. По друг начин казано исках да ти кажа, че ако не искаш да помогнеш, по-добре не пречи
а този ник ти го напаснах като за тебе, иначе аз участвам с друг )))
Абе днес петък ли е или сряда Никакво движение излезох за 4 часа и викам сега ще си извадя профит-а а то не е мръднало на никаде . Късмет на всички. И приятен weekend.
Жоро, съгласен съм, но според мен първо ще направи фейка под 1,28. Там ще се види дали еврото ще бъде подкрепено.
Сега еврото се мотае под 1,2840 и след като последното значимо движение е надолу, фейка ми се вижда по-логичен.
"Ахмак" е много подходящ ник.
Точно отговаря на поста от теб.
Явно ти си от хората които очакват един чичко да и каже как да спечелят "онези" многото пари.
И по възможност без да си мръднат малкият пръст за работа.
Е аз на такива не желая и никога не бих помогнал.
Убеден съм че съм бил полезен на много хора макар и по моя си начин.
Astor za wiziq sam saglasen, no neznam dali znae6 4e info za kotirowkite i wsi4ko okolo nas ima w drugi da re4em paralelni swetowe ,ako ti gowori ne6to towa i az sam polzwal takawa a mislq 4e i KOKO ima dostyp , lo6oto e 4e wryzkata e nestabilna i 4esto se gubi ,no am. imat sekretna programa finansirana 20 god. ot hora s para normalni sposobnosti za borba s SSSR
Изглежда долара загуби устрема си. Колкото по-дълго се мотае на тези нива, толкова по-трудно ще продължи да поскъпва. Не изключвам и пробив на 1.28 , но ми се струва че ще бъде много кратък и само за обиране на стопове. Брейк на 1,2870 ще потвърди дъното на 1.28 и открива пътя към по-сериозна корекция към 1.3130/50.
Ще си позволя една оценка.
Петър има визия за пазара.
А че не я е претворил в ефективна система (ако това е истина?!) то е друга тема.
Докато Коко играе тото2.
Коментар