IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Ахмак35

много на бързо ме прецени бе пич, далече си доста от истината
    аре драскай си глупостите, няма да те закачам

Коментар

• Балканджи

ak@netbg.com

Коментар

• ххх

XXX

оня ден ти пуснах явно не си го прочел
        A simple index made up of equal part of EUR/USD and XAU/USD

At time period one EUR/USD is 1.2700 and XAU/USD 425

At time period one the index is 100 (base period)

Now the EUR/USD rises from 1.2700 to 1.3335 at 5% rise and XAU/USD rises from 488.75 a 15% rise.

What does the index rise?

(105 for EUR/USD * 0.5) + (115 for XAU/USD * 0.5) =

52.5 + 57.5 = 110

This a everything vs USD index

The USD index is a USD vs evrything (i.e. reverse quoted)

The weighting of the index is going to have to most effect. Above both Euro and Gold are given equal weights.
        USD index weights:

Euro 57%

Yen 14%

Pound 12%

CAD 9%

SEK 4%

CHF 4%

http://www.nybot.com/specs/dx.htm

Успех

Коментар

• Балканджи Йово

Както забелязвам днес сте били особено любезни към новобранците. И понеже преди малко повече от година и аз бях така. Балканджи Йово пиши ми на мейл-а какво точно те интересува относно форекс. Ще се постаря ако не да отговоря на повечето ти въпроси то поне да споделя опит-а си с теб. За тази работа най-важно е търпението и повярваи ми не е толкова лесно колкото го описват ИП-тата. Но ако си готов да загубиш сериозна част от времето си а и мислиш че имаш нервите да се занимаваш ще ти помогна. Мейл-а ми е :bnight@bitex.bg и ако имаш ICQ:179085372 това ми е номера там чувстваи се свободен да питаш каквото те интересува.
          http://bnight.sytes.net - Някой интересни неща за форекс-а. Както и ежедневни валутни ана

Коментар

• GBPUSD

short cable 1,8704, stop 1,8744 target 1,8644

Коментар

• Ахмак35

Пич аз имам ник и го ползувам.Ако ти се срамуваш да кажеш нещо със собственият си ник то проблема си е твой.Но иначи ахмак ти отива.Вервай ми!
              А това че не можеш да уловиш тънкия момент в постовете ми също е проблем на менталното ти ниво.

Коментар

• Ахмак35

Не аз съм от хората които се учат от опита и грешките на другите, усърден, постоянен и т.н. и с постоянно подобряващи се резултати в търгуването си. По друг начин казано исках да ти кажа, че ако не искаш да помогнеш, по-добре не пречи
                а този ник ти го напаснах като за тебе, иначе аз участвам с друг )))

Коментар

• мекето

Пич ами дай и аз да се закача за тази леснийка.
                  То тогава за месец-два Бил Гейтс ще ми лъска обувките.

Коментар

• EUR/USD

Абе днес петък ли е или сряда Никакво движение излезох за 4 часа и викам сега ще си извадя профит-а а то не е мръднало на никаде . Късмет на всички. И приятен weekend.
                    http://bnight.sytes.net - Някой интересни неща за форекс-а. Както и ежедневни валутни ана

Коментар

• EUR/USD

Жоро, съгласен съм, но според мен първо ще направи фейка под 1,28. Там ще се види дали еврото ще бъде подкрепено.
                      Сега еврото се мотае под 1,2840 и след като последното значимо движение е надолу, фейка ми се вижда по-логичен.

Коментар

• Ахмак35

"Ахмак" е много подходящ ник.
                        Точно отговаря на поста от теб.
                        Явно ти си от хората които очакват един чичко да и каже как да спечелят "онези" многото пари.
                        И по възможност без да си мръднат малкият пръст за работа.
                        Е аз на такива не желая и никога не бих помогнал.
                        Убеден съм че съм бил полезен на много хора макар и по моя си начин.

Коментар

• мекето

Astor za wiziq sam saglasen, no neznam dali znae6 4e info za kotirowkite i wsi4ko okolo nas ima w drugi da re4em paralelni swetowe ,ako ti gowori ne6to towa i az sam polzwal takawa a mislq 4e i KOKO ima dostyp , lo6oto e 4e wryzkata e nestabilna i 4esto se gubi ,no am. imat sekretna programa finansirana 20 god. ot hora s para normalni sposobnosti za borba s SSSR

Коментар

• EUR/USD

Изглежда долара загуби устрема си. Колкото по-дълго се мотае на тези нива, толкова по-трудно ще продължи да поскъпва. Не изключвам и пробив на 1.28 , но ми се струва че ще бъде много кратък и само за обиране на стопове. Брейк на 1,2870 ще потвърди дъното на 1.28 и открива пътя към по-сериозна корекция към 1.3130/50.

Коментар

• мекето

Не знам Коко дали играе тото2, но със сигурност е бил от полза за доста хора, за разлика от тебе

Коментар

• мекето

Ще си позволя една оценка.
                                Петър има визия за пазара.
                                А че не я е претворил в ефективна система (ако това е истина?!) то е друга тема.
                                Докато Коко играе тото2.

Коментар

Working...
                                X