IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Ал:GBP/JPY

Дори си на профит.

Коментар

• Вместо епилог...

Ал мисля че си доста полезно нещо и имаш страхотни идеи, дерзай приятелю и давай напред, много ще е тъжно ако ни напуснеш

Коментар

• Вместо епилог...

Ал, ако поста ти е към мен, съжалявам. Не съм ти казал да си взимаш букварчето, просто се надявам да не се набуташ с Йената, затова ти казах мнението си, което НЕ си длъжен да следваш.
        Успех
        In the state of nature profit is the measure of right.

Коментар

• Вместо епилог...едно добро начало

Ал: Абсолютно си прав. Бъди верен на себе си, знанията, и интуицията ти.
          Този пазар го изисква.
          Иначе мнения сякакви - не си заслужава ядовете!
          Успех и Здраве!

Коментар

• Вместо епилог...

Здрасти Ал , кажи какъв индикатор те интересува конкретно. Може и да ти помогна
            Успех и не се предавай лесно , тук е така

Коментар

• Вместо епилог...едно добро начало

ал всички сме единаци , маина , не се връзваи на никого , приеми го като чесане на езика с четка за зъби за сутрешно нахъсване

Коментар

• Вместо епилог...

АЛ, ко им се вързваш на комплексарчетата... игнорирай ги!
                Успех!

Коментар

• Вместо епилог...

Al., my friend, на кого се разсърди пък сега???
                  Какъв епилог, какъв край на сериала??? Има хляб в тебе, не отпускай фронта.
                  И не започвай и ти да си ходиш по 100 пъти от форума за винаги.
                  На мен тук НИКОЙ, НИКОГА НЕ МИ Е ПРЕЧЕЛ И АКО НЯКОЙ МЕ ДРАЗНИ, МУ НАМИРАМ ЦАКАТА.
                  ПРОЯВИ МАЛКО ИЗОБРЕТАТЕЛНОСТ

Коментар

• Вместо епилог...

Аз няколко пъти го казвах, че ако пиша в този форум, никого не искам да ангажирам с моето мнение, на никого не искам да налагам решенията си, защото това е моята игра, както виждате, до момента ничие мнение не съм поискал.

И няма да го направя!

Но съм благодарен, когато някой ми даде някакъв разумен съвет.

Няма да го кажа за първи път: вие сте много по- високо в знанията си от мен.

НО АКО ПРЕЧА НА НЯКОГО С МОИТЕ ПОСТОВЕ , ЩЕ СИ "ОБЕРА КРУШИТЕ" ОТ ТУК и ще си ходя с буквара в демото...

Няма да загуби никой: нито аз, много по- малко пък - Вие!

Речено - сторено, вече ще бъда само от четящите във форума, защото никой не може да ми каже: вземи си буквара и повече не влизай в тоя форум!

Последната истина, която искам да споделя с Вас е, че винаги ще си остана вълк, но ВЪЛК - ЕДИНАК, ех, защо нямаше такава зодия? В нея щях да се вместя само и единствено аз - Ал.

Беше ми приятно да ме приемете /и изтърпите/ за известно време между Вас. Благодарен съм Ви И за това!

Коментар

• software

Благодаря момчета! Бяхте много отзивчиви. 10*

Коментар

• software

Zapishi se v grupata v yahoo, tam dosta hora obmeniame takiva
                        http://finance.groups.yahoo.com/grou...nd_Indicators/

Коментар

• дайте си ми демо-то!

...да си призная, от началото на месеца демо - версията ми постоянно дава "грешна парола", така и не ми остана до сега време да разбера каква е причината.

Преди малко, след поста, пак опитах , но още не върви - няма и да ми трябва.

Не е голяма загуба, ще го преживеем някак и без демо...

Коментар

• software

http://www.cdspam.narod.ru/#mt-индикатори МТ 3,4

Коментар

• software

Някой може ли да ме насочи, от къде мога да изтегля индикатори за МТ3? Богата библиотека! Благодаря предварително.

Коментар

• EUR/$

....."Я знал несколько миллионеров, которые начинали торговать доставшийся им по наследству капитал. Во всех случаях они этот капитал теряли, поскольку они не чувствовали боли, когда несли убытки. В течение нескольких первых формирующих характер лет торговли, они верили, что могут позволить себе потери. Гораздо лучше начинать торговать с небольшой суммой денег, отчетливо осознавая, что вы не можете примириться с потерями. Я поставлю скорее на кого-нибудь, начинающего несколькими тысячами долларов, чем на человека, начинающего с миллиона. "...

Коментар

Working...
                                X