If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Nestho mi podskazva che vapreki dannite dneska moje da ochakvame iznenadi sprqmo usd.Sthe stane kato na payrollite.Mnogo spekulativen e pazara.Uspeh na vsichki
Успехи!
Стратегии, може би- да! Но и без стратегии може да се пИчели /и да се губи/. Шансовете и в 2- те посоки са еднакви, и лесно се увеличават с търпение и с времето!
От 12- те ми безплатни и неангажиращи позиции от събота, на демото,останаха 5 неизпълнени, общо:
167- 2 = + 165 п. за вчерашния ден.
Наистина, малко разноглед става човек, но реших някои от позициите да ги затворя по- рано на " +", за да намаля броят им от 12 различни валутни двойки на по- приемлив брой.
И елементарно да играе човек, с не дотам добре премерени входове, резултатът не е малък /за мен е така/.
И успешен ден на всички.Смятам , че е ясно за съпротивата при 1.30 - 1.3050 т.е. пробие ли я тогава следва 1.3280 , не я ли пробие отива под 1.28.Такива са вижданията ми , грубичък изглежда пазара но такъв е след като спекулата вземаше връх през последните 6 месеца , да му мислят тези които трябва да го озаптят.Мисля , че сериозните дългосрочни търговци от тези 11 фигури успяха да реализират печалби , които надхвърлиха очакванията им , за разлика от дългосрочните спекуланти , те последните би трябвало да са вече на изчезване.
Двойката е в канал и забелязвам един от писалите днес го играе много прецизно , само недоумявам другите защо се занимават с интервенции и какво ли не.Иво Мизухо през юли ще излизат ли в отпуск?
може да видите между другото при gbp/usd - 1.5700 ( опа хлопат кросове надолце ) - 1.5600 - има да се кефите че разузнавате без да можете ияииий,ияииий...
Коментар
Привет,Варна 2
ПРОКОПИ - извинявай за корекцията но Сорос срещу Обединеното Кралство бе през '92г. като Сорос започна да скъсява "жички" от 2.02 и така до 1.55
За '95 не споря защото тогава кабела не беше актуален , а Мексиканската криза - $/ДЕМ = 1.37 ,
$/йена = 79.70
Коментар