If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Безимко, може ли да отбележа някои важни моменти?
1.Ти прогнози не си давал а просто отвори на демото няколко позиции в различни посоки.
2.Най-вредното нещо в комара е печалбата.Много играещи за първи път печелят.
3.Наивитета ти е на високо ниво както и на средностатистическият гражданин на Света.
И един съвет(безплатен).Не вкарвай реални пари в това което правиш щото изгаряш като факел.
По-добре иди да почерпиш приятели.Купи си нещо на теб и приятелката/жена и т.н.
Затворих къси EUR/USD на 1,2882 /+47 п./ и къси GBP/USD на 1,8849 /+3 п./
Съботния маратон с отворени 12 позиции, започнал в неделя вечерта, по различни валутни двойки приключи /малко над 40- те часа/.
Общо за двата дни: +47 +32 +3 +39 -7 -4 +0 -2 +18 +13 +39 +26 = +204 пипса
Както казват, на "изперкалите", сам Господ им помага. Някой ще каже: "шанс !"- сигурно ще има право, но къде е истината- там някъде!
Ще завърша със същото обръщение към приятеля, който ми писа в събота /да не се ровя назад/: "Абе, пич", то В ТАЯ ИГРА ВЪОБЩЕ ОЧЕВИДНИ НЕЩА НЯМА, А ТИ МИ ГОВОРИШ, ЧЕ ОЧЕВАДНО ПРОГНОЗИТЕ МИ БИЛИ ПЪЛНА ГЛУПОСТ И БУЛАМАЧ!
Приятел, аз си публикувах прогнозите и можеш да проследиш всичко /върни се назад ако искаш, за да провериш отново сметката- най- много да я изкараш на още по- голям профит/, но ти започна да критикуваш . Как ще играеш твърдо, така и не каза. Не можем да видим какво се получава при теб, но да е заявено предварително, щом си с големите претенции.
Още веднъж казвам: нищо очевидно няма във форекса, а за очевадното можеш да вземеш сега ти думата, за да го обясниш на всички тук, както те бях помолил след твоя пост в събота. :-)
Temata za lihvite se izcherpa do avgust mesec. Libora formira vruh, dulgogodishnite bondove susto. Otigrano e pokachvane do 4.5% do kraia na godinata. No koleloto veche e zavurtiano. Dovechera ste ima edno ramo na eur-to, no datata e 15 - kapitalovite. Mnogo e vazno kolko i nai-veche otkude i za kude sa. Do 15 triabva da sme kachili pone do 1.30.
Broke, какво значение има - аз поне съм готов по всяко време на денонощието с дългите кабели...
Макар че който не чака преди да влезе, после чака за да излезе...
Коментар