IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• ~~~~~~~Мизухо, ела да ни видиш...

Вече забравих "безимен" ли бях, или "безУмен", не ми приема паролите /системата иска да ме изхвърли от форума/,...
    ... но добавям към късите на 1,2930 на принципа "нова свещ- нов късмет" /нов прочит на Мизухо/.

Коментар

• PUF-PAF

слагам стоп на 0 че много ме съмнява това животно

Коментар

• PUF-PAF

Имам опит за длга паундйена от202.81 с къс стоп 30п

Коментар

• PUF-PAF

добавчица на дългата на 1,2930

Коментар

• картинка

Божа работа фостар, ти си достатъчно добър анализатор и знаеш как е, виждаме това което ни се иска.
            Успех

Коментар

• PUF-PAF

стопче на 1.2920

Коментар

• PUF-PAF

влакчето мизухо си върви , на всеки час билетчето поскъпва с 5 пипса последните плащат сметката - за 1.30 ще са необходими около 12 часа

Коментар

• картинка

интересни вълни, но дали са правелните?

Коментар

• ~~~~~~~

Благодаря, Коко, още съм "зелен", ма много!

Коментар

• Безимен

Eto ti i cialata kartina ot 85g

Коментар

• Безимен

За пробив на тренд линия трябва да имаш доказателство на седмична а такова няма.

Коментар

• AUD/USD

Благодаря ти КОКО, щом ти го казваш значи ще стане. Поне всичко, което виждам пишеш то става, че имам позициа от 0.7724 е малко е 18к е но все пак, ми тежи. Много успех ти пожелавам и профитно-усмихнат ден.

:]

Коментар

• ~~~~~~~

Да не се зачетете сериозно в следващите редове и да си промените прогнозите! Вземете долното като празни приказки на човек, който не знае какво говори!

След снощните ми брътвежи за двете дъна от възходящия тренд от април 2002 и септ. 2004, днес реших да построя тренд- линията възможно най- точно /нали аз по нея се водя/. Нищо ново няма да ви кажа, но мащабите, които ползват за графиките, които пък аз ползвам след това, са неточни тук- там, особено що се касае до първичния тренд /открих Америка/! До тук- ясно.

Оттук следват едни изводи, дето да не ги вземате под внимание. Значи, по- точното очертаване /което отново не е толкова точно!!!/ МИ казва, че трендлинията е пробита на 27.03.05. Първият тест- на 01.04 е , да го нарека, по- успешен от втория- на 10.04. Какво следва, всеки сам да си фантазира натам...

Горното не е предпоставка за успешна търговия!
                            /Чудно ми е какво правя аз в този форум на професионалисти./

Коментар

• AUD/USD

даже 7745

Коментар

• AUD/USD

По канала на 4ч на би трябвало да пада под 7730

Коментар

Working...
                                X