IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• EURUSD

4asti4ni spirki na vlaka 1.317

Коментар

• EURUSD

Внимавайте с дългите евра! Ако скоро не се върне над 1,29 дъното от миналата седмица става много привлекателно и едва ли ще издържи. 1,2910/30 вече е съпротива.

Коментар

• signal tool

някои ще може ли да обясни как действа тази програмка signal tool

Коментар

• Поръчки

Средна цена при еврото 1.2875, кабел 1.8885, ауд 0.7754, паундйена 202.81
          Успех

Коментар

• Администратора

Дълъг съм в евра кабели аудъта и паундйени

Коментар

• Eur/Usd

Така като гледам и вчера и днес се играе по моя сценарий (-:
              Късичката ми от 1,2950 вече понабъбна доста, играя я без стопче.
              ТП ми е на 1,2850 и до там остава малко. Вчерашната къса я затворих само на 50 пипа +.
              Успех на всички!!!
              Работа и заплата?

Коментар

• ~~~~~~~

Астор, ако мен имаш предвид, то друг нов, сигурно няма с "разкъртена клавиатура", мога да ти кажа, ама само на теб- от пенсията си /по старост/ живея...

Коментар

• PUF-PAF

сработили стопове на 1.2860 от мен чао - за днес стига - аиде локо

Коментар

• PUF-PAF

имаме си нова фигурка -казва се разходка из диапазончето

Коментар

• PUF-PAF

некст цел 1.2920

Коментар

• ~~~~~~~

...и на всички им се потвърждават прогнозите- хубава игра, ви казвам!
                        ...ако продължа онова, с възходящата тренд- линия, вече си мисля, че съпротивата постепенно на подкрепа си се обръща, както и посоката на този, иначе възх. тренд? Ли?

Коментар

• PUF-PAF

в момента минава кондуктора и дава глобите тия дето са с карти и те пребират бакшиши - 1.2890 го пропуснах сработи ми входа на 80 -средна 1.2894

Коментар

• Iwo Mizuhoto

Дълги евра 1.288

Коментар

• ~~~~~~~

затова ми харесва тази игра, накъдето и да погледнеш- всички са доволни /някои след като потрепериха, но и това си е част от голямата игра/!

Коментар

• ~~~~~~~

затворих късите EUR/USD от 1,2898 /защо: казва ли ти някой- може и да ме отнесе/.
                                Успехи!

Коментар

Working...
                                X