IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• KOKO

Ще ти изпратя един мейл , на линия ли си в момента имам по-завършена идея за развитието на канала на 4 часа.И друга още по-добра идея.
    D.Y.F-091066

Коментар

• KOKO

На TENFORE котировките преди 2-3 часа бяха:EUR/USD 1.2925,USD/JPY 107.8,GBP/JPY 204.2.
      Сега са съответно 1.2841,107.8,202.99.Дали е вярно?

Коментар

• KOKO

Именно и аз си мисля за този вариант - Прото малко се увлече тези дни - чъдя се как пък ще фалира да не е дете да влиза с голям процент от сметката?
        Аз с вълните съм зле засега но чета - като погледна нещата технически ми се стръва че няма да сгреша с малко къси от сега - смятам че сме в канал - както и Марио - дори го споделих с един авер още преди седмица - знам че скоро ще излезем от него но движението ми се струва недовършено - ще видим как ще реагира пазара - дългосрочно ще заема дълги позиции като се надявам да видим в началото на новата седмица нива под 1.28 откъдето ще стартирам с дългите и ще добавям на 1.297 и 1.309
        На мен като че ли точно уикенда ми е най плодотворен за работа и наи спокоен - а и липсва напрежението
        Благодаря ти за мнението - винаги следя с интерес постовете ти

Коментар

• суап

Алф, благодаря за СТС. На Делтата ги намерих.

Коментар

• суап

http://www.finance.sts.bg/?p=realtrade-condit

Коментар

• Коментар

• Кавалера

Здравей. Противно на прото аз не смятам, че пазара се е държал мафиотски, напротив той следваше точно техниката пренебрегвайки всякакъв фундамент, това ме заблуди и мен.
                Да възможно е дъно 1.2730-70, удряне на стоповете под 1.2730 за мен е малко вероятен вариант, пробив на 1.2650 обръща картината на обратно.
                Пробив на 1.30 и затваряне над 1.2950 говори че вече сме започнали 5 голяма.
                Лично аз се съмнявам да паднем под 1.2730. Но мисля че съвсем скоро ни предстои 5 голяма ако вече не е започнала.
                Успех

Коментар

• суап

Знаете ли, къде из сайтовете на делтата и СТС са посочени размера на суап-числата ?
                  На СТС ги гледах някъде, но сега не мога да си намеря.
                  Лек уикенд на всички !

Коментар

• phantasm

Коко по твоето броене казваш двойно дъно а защо не ново? - моето мнение е че ще слезем за ново иначе не ми се връзват нещата - и мен ме притеснява че затвори тук - аз го предположих и за това излязох на време от дългите - сега ще правя пак анализи - но вероятно ще изчакам да отвори и ще мисля

Коментар

• zzz

zzz щом имаш възможност пробвай заплата в долари от сега 1.29 - и да почерпиш нявгаш...

Коментар

• phantasm

Твърде е вероятно да влезем в 4 C V преди да започнем 5 голяма, но все още мисля че имаме дъно тоест може да се разходим за двойно дъно до 1.276

Коментар

• phantasm

Марио, и аз за това се притеснявам, за да ходим нагоре трябваше да затворим на 1.2950 а сега не изключвам да има нова по-дълбока корекция

Коментар

• Валутна търговия - FOREX

Нови USD 84.5 млрд. в щатската икономика през февруари
                            Отдел „Външни пазари”

Последните данни за притока на капитали в най-голямата икономика в света показаха ново, че чужденците са влели в нея нови USD 84.5 млрд. Това отново е повече от достатъчно да покрие дефицита за месеца, който бе USD 61 млрд. Силната щатска икономика в комбинация с постоянните затягания на монетарната политика контрастират със слабата Еврозоната и нисктие лихви в Япония. Това за момента са достатъчни основания за интерес към щатските активи, въпреки сериозния проблем с дефицитите.
                            Малко по-късно данните за индустриалното производство през март показаха увеличение с 0.3%, което бе в очакванията. Предварителните данни за потребителското доверие през април обаче показаха лек спад – от 92.6 на 88.7 пункта. Намалението се отчита и при компонената текущи условия, така и при очакванията. Увеличаващите се лихви в САЩ вероятно ще ограничат поне малко потреблението, и ще принудят американците да мислят повече за спестявания. Това е и една от основните цели на Федералния резерв. Стабилно ниво на спестяванията в стопанството са едно от условията за стабилност на икономиката.

Коментар

• Образование

Знам, че не е тук мястото да питам това но тук се надявам да получа най-бърз отговор.
                              Къде и какво образование е най-хубаво да се завърши ако искам в бъдеще да се занимавам с инвестиции/форекс.
                              Благодаря.

Коментар

• Статия

Foreign exchange is turning into a giant computer game.

Most hedge funds - the fastest-growing customer base in this $1.9 trillion-a-day market - don't have humans making trading decisions. Instead, they rely on powerful computers that buy and sell currencies at a lightning pace through predefined models, often holding positions for seconds

The funds rely on the ability to capture very precise price levels, and the trades they make pump billions of dollars worth of extra liquidity into the market every day.

The dependence on computers has generated a vibrant new business area for banks and technology firms, which are increasingly giving hedge funds levels of market access once reserved for only the largest banks. It's also helping to improve trading technology...................

Коментар

Working...
                                X