IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• ~~~~~~~EUR/USD

Мерси, играя с не повече от 0,1 от откритите си сметки, защото, горчивият опит..., така де... и стопове- бижу .
    Успех!

Коментар

• Е/д KOKO

predi da mi testva 1.306 i probi 6e sam vav stres)
      no i az razglegdam i dr. varianti za eventlalno slizane i tova koeto go nabludavame ot 1.298 do sega kato korekcia A,B,C i slizane po nagolo i za tova sam sega 6ax
      no vse pak 6e is4akam
      kakvo interesno 6e izliza za USA dnes
      6e ima li sa6estveni novini i koi
      mersi

Коментар

• Е/д KOKO

Дет' се вика днес може да отиде и на 1.3354, но нека първо да пробие 3040-60.....
        МА 55 daily, high 1apr, 38.2 (1.348-1.2766), тренд 1.2020-2730 в момента на 3047, тренд от 1.3478

Коментар

• Е/д KOKO

Внимавай обаче с удължаването, защото доста добри хора разглеждат и друг възможен вариант в който не сме още в 4Д - тогава скоро ще станем за продажба ако те са прави.
          Примерно Ирис - Cable North containment Zone at 1.90401.9015 for a Sell/South Entry Window to a decline thru 1.89501.8930 for a break at 1.89 for 1.88701.8850 basis.
          Eur/Usd North containment Zone at 1.30301.3005 for a Sell/South Entry Window to a decline thru 1.29501.2930 to a break at 1.29 for the 1.28701.2850 basis

Коментар

• ~~~~~~~EUR/USD

Много методи за прогнозиране, всички с претенции за точност /каква е степента на точност, т.е. натрупаната грешка- може и да се определи, но динамиката- волатилността, де- ще си счупя езика, ако го кажа- е голяма и няма време , пък и няма да пишем трудове ...Те са вече написани!

Опитвам "да чета" директно от графиките, ама да не въведа някого в заблуждение, защото се греши яко...
            До утре и успехи на всички!

Коментар

• gbp/jpy Kamen

Kamene,П/Й е решила да се подиграва с нас ,май ........Това е вече нов връх 205,10 по покупна цена.Аз мисля,че сега не трябва да се бърза за скъсяване,а изчакване му е майката,тъй като на хоризонта има едно ниво 208,а то не е никак за подценяване.Успех ти желая!

Коментар

• Е/д KOKO

a za 1.33 o6e niamam mnenie ama 6e vidim

Коментар

• Е/д KOKO

napalno sam saglasen s tebe mislai 4e dneska 6e testvame 1.312

Коментар

• USD/CAD

Въпреки това моят резистънс е тренд линията отавг която сочи 1.25-1.2520 като място за завършване на 4С

Коментар

• USD/CAD

имаш затваряне над МА 200 ... вероятно 1.2525-55-85

Коментар

• Е/д

Мисля че завършихме корекцията и потегляме към 1.33, но това е субективно мнение

Коментар

• ~~~~~~~EUR/USD

Безимен, а как ти се струва консолидация под 1.3060-40 /fibo 38.2/ за нов тест на МА 200 и 1.2550 ?

Коментар

• e/d

mislia 4e 6te raste, hammmer - i na 30min i na 1h

Коментар

• USD/CAD

В неделя го постнах а някой ме пита какво мисля - завършена С на 1.25 и в момента сме в Д до към 1.20.
                              Това ми е идеята но още няма сигурно доказателство - трябва да пробие канала си на 4ч на 1.2425 за да сме сигурни че влизаме в Д и там
                              Успех

Коментар

• USD/CAD

koko, това ме е ли старо като информация ?

Коментар

Working...
                                X