If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Драги Ник, хубаво е че имаш и ”силни страни”. А иначе обяснението е за стойноста на бондовете, а не за текущата стойност на долара. Но както и да е... Жив и здрав бъди!
Koko - tozi post e istinsko tvorenie!
Eto go obiasnenieto noI (Na Bloomberg) - U.S. Treasuries Fall as Benchmark Stock Indexes Rise, Jobless Claims Drop
Filosofiata ne mi e silna strana!
Наближаваше 17 часа Грийнспан затегна възела на вратовръзката си, все пак ще говори пред сенатската комисия не е шега я, ще говори за структурния дефицит! всъщност какво ли означава това, той се замисли, не се сети, все пак му оставаше малко до пенсия, представи си риболова от яхтата си, ех само ако беше малко по-млад, че да фантазира и за знойни негърки, е постна своята поръчка в компютъра, дет се казва бели пари за черни дни, и влезе в залата................
А стоповете на горките трейдъри вече правеха
Пъшо ..виж какво ,аз теорията на Гаус може и да съм я погребал -важното е ,че не погребвам хора ..! Ясно ли ти е ! А за моя край ти не мисли ))Много има да ме гониш !!Помисли за себе си !!
Американские акции хлынули из дверей на открытии торгов в четверг, обретя поддержку благодаря очередной куче сильных корпоративных данных о доходах и максимального недельного сокращения количества заявок на пособие по безработице более, чем за три года. Индекс Dow Jones Industrial Average выстрелил вверх на 96 пунктов или 1%, до 10,108 на открытии, в то время как индекс Nasdaq Compoiste поднялся на 24 пунктов или 1.2%, до 1,937, а индекс S&P 500 вырос на 9 пунктов или 0.8%, до 1,146.
На FX пазара такова нещо като абсолютна истина няма
КОКО, имаш ли някакъв линк от където може да се получава инфо какво е казвано по различните срещи и изявления? че аз поне не мога да намеря нещо което да ми върши работа.
Коментар