If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Подобно мислене имам, може да ходи макс до 1.9180 - 61.8% или 1.9220 горната част на линията от триъгалника ако обаче пробие над 1.9220 ще ходи много нагоре но не го вярвам на тоя етап
Видях идеята ти за када, мисля ще но нека да видим къде ще затвори пазара, иначе в броенето ти 5тата вълна ми се вижда много къса но ще коментираме след затв на пазара
най-много да отиде до 202...там може да добавиш ако можеш....всички чакам да отиде високо на север...все още долар/йена ще се придвижва на юг..и това движи и другата двойка...поне от моите наблюдения...и за да не се повтарям че не е предпоставка за търговия...не взимайте на сериозно моите виждания и твърдения...за да няма занулени сметки
Извинявам се за грешката, разбира се че входа ми е от 1.2345. Предполагам, че 1.2590, 1.26++ може да ги видим в края на другата седмица.
Успех на всички!!!
Изпълнен buy limit от 1.2145 SL 1.2300 TP 1,2590.
Предполагам, че завършихме 4-та вълна на покачването от 1.1984. Започналата 5-та е с цели от 1.2624 до 1.2704
Коментар