IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• евро/долар

Май ще се разминем с пробива на 2950....

Коментар

• КОКО

Мейла ми е в името-кликни върху него.
      Успех
      Това не е предпоставка за търговия!!

Коментар

• usd/jpy

https://www.rbccm.com/0,,cid-16777_,00.html

Коментар

• gbp/jpy

Аз също мисля да съм камикадзе.

Коментар

• евро/долар

Какво да гледам като аз поръчам музиката на която танцувате.

Коментар

• евро/долар

БОКО в следващите 28м трябва да има, знам че опитваш да се заяждаш но гледай само

Коментар

• евро/долар

Щом Коко казва че ще има пробив аз се обадих и ...пробив на 1.2950 тази вечер няма да има!!!

Коментар

• JB

Нема да се пуашиш.Тук е пълно с камикадзета.Така че не си сам.

Коментар

• gbp/jpy

Според мен на нова свещ на 30м нов тест на 2950 и тоя път пробив

Коментар

• gbp/jpy

така е, и аз като гледам графиките съм на мнение че сме за движение на горе...обаче имам едно на ум и ди мисля,че ще ни изненада. май ти беше казал че двойката е висш пилотаж...аз в момента ще се изявя като камикадзе, понеже имам къса тук
                      само времето ще покаже дали мисията е самоубийствена

Коментар

• $/jpy

От това което си начертал двойката е НАДОЛУ!

Коментар

• gbp/jpy

Напротив, доларйена технически също перфектно е за нагоре

Коментар

• STS

Все повече почвате да се дъните. това в началото май беше за зарибявка на клиенти!!!!!!!!!!!
                            мненията ми не са препоръка за търговия с финансови инстументи

Коментар

• EUR/USD

Някой влезе ли дълъг на евро преди малко от 2967. Мисля че има 40 пипса потенциал нагоре.

Коментар

• gbp/jpy

КОКО, прав си за това че 201 е минимума...не забравяй обаче, че се очаква още падане при долар/йена. говорим дори за 104...дали ще стане не е ясно, но определено с това ниво от 105.60/90 което се задържа има индикация че може и да видим това движение. а това задължително ще повлече и останалите кросове на йената.

Коментар

Working...
                                X