IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• USD/CAD

Пропуснах: стопчето на 1.2418

Коментар

• USD/CAD

Поздрави на всички. Дългата отворена в петък от 1.2345 и добавката от вчера на 1.2405 затворени с достигната цел на 1.2490

В момента поставям лимитирана за покупка от 1.2453 с цел 1.2510, където очаквам приключването на вълна 5 от 3 на покачването започнало от 1.1984 на 22.03.05. След това може да се отиграе корецията (4-та вълна) с цел 1.2320, ако имам нерви да чакам развитието на евентуална плоска корекция.
      Успех на всички.

Коментар

• nass

Ако не се лъжа беше писал , че се занимаваш от скоро с Форекс. Защо не наблегнеш на мейджър двойките, а се хвърляш на разни кросове ! Не започвай отзад напред !
        Пожелавам на теб и на всички трейдъри много профити !

Коментар

• gbp/aud

Колеги някой работили я тази двойка и имате ли виждане за евентуалното и движение
          Благодаря!
          успешни сделки!

Коментар

• Е/Д Кавалер

Не и сега, затваря евро пазара след малко

Коментар

• Е/Д Кавалер

ще пробие - няма начин ... звездите ми го говорят ... Казват ми още че няма да е зле да удължа от 1.288-1.29

Коментар

• Е/Д Кавалер

КОКО зелен съм за тея екзотики още и почти не ги следя )
                Успех !

Коментар

• Е/Д Кавалер

Грешка 7188

Коментар

• Е/Д Кавалер

Като че ли новозенландеца е за дълга със стоп под 7200 докъдето му е макс хода на 4ч засега

Коментар

• Е/Д Кавалер

мен ми се струва че след малко ще пробие - аз пуснах пробно една дълга с къс стоп на 1.294 но ще видим

Коментар

• za jabite i horata

za jabite i horata - nie horata sme taka ..........

Коментар

• Е/Д Кавалер

На 30м стигнахме болингра и 50% фибо на последното движение - това са мотивите за покупка освен факта че 2950 е доказал се съпорт, стохастика им наистина не е още за покупка и като гледам чак към 2980 ще стане там някъде и атс ще им покаже бай сигнал.

Коментар

• Е/Д

"..........едни пичове","............пичовете са много добри ",".............пожелавам ти и ти да излезеш на профит ОЩЕ до довечера".
                            Направо ще ме разплачете.
                            Абе тук да не е някакъв благотворителен форум на 3-та сменна?

Коментар

• КОКО

Съмнявам се че има човек на Света който да ти обясни необяснимото за теб.
                              Но лошо няма.Всичко е в унисон с масовката наоколо.

Коментар

• Е/Д koko

da se nadiavame - samo vremeto 6te pokaje, dano i ti da izleze6 na profit s cabela o6te tazi ve4er, edna posoka)

Коментар

Working...
                                X