IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Дон Карлос=PPP=teatar za malki dechica

Karlos shto ne pokanish vsichki na po edna boza na izbrano ot tebe mqsto?
    Taka shte vidim nay-nakraq "Velikiq Getsbi".
    A ako iskash az shte platq smetkata na vsichki za da ne se izrasish.

Kakvo shte kajesh Karlos za po bira i dve prikazki s "DONA"???
    Samo ne me karay da idvam do Chicago

Коментар

• Кивита

Някой търгува ли кивита?

Коментар

• Чикаго

"Сега има два варианта(вече 0.9734):
        1.стоп на нула(0.9789)
        2.стоп на 0.9836"

При мен най-високият бид за деня е 0.9781..........твоите брокери са много ларж???
        Нещо май,а?

Коментар

• Дон Карлос

Дон Карлос -Поздравления за постигнатия успех.Имам един въпрос.Ти плащаш ли суап?

Коментар

• eur/usd

КОКО допускаш ли варианта че може да пробие горната линия на канала и да си направи W-то мисля че е възможен вариант все пак фундамента е доста противоречив ставаше дума и за стагфлация (мисля че така се пише;-)) от нова година до сега данните са мног противоречиви не това което пазара очаква, твърде вероятно е да излезем от този канал и за няколко месеца да сме над 1.33 с евентуален тест на върха от преди нова година (до тогава и лихвите че се вдигнат и разлика спрямо еврото може трайно да спускане $ с цел 1.2 но това може да стане до края на годината.
            (това е само мнение а не предпоставака за търговия)

Коментар

• eur/jpy

buy 136.73 SL weekly close below 137.00(не е грешка)
              Първоначална цел: 138.22/53 (Senkou Span A with Shift daily chart)
              Рискът е тънката граница между страха и благоприятната възможност.
              [url]http://www.standartnews.com

Коментар

• Дон Карлос

много ми допада начина ти на игра макар че сметката ми е доста скромна но и аз изкарах две куци поръчки с по 40 к и няколко фигури назад успех!!!!

Коментар

• eur/usd

Много кофти ситуация се получава от това че не можем да излезем от малкият рейндж, кофти като минимум защото ако сме в първият вариант за Д то ако в началото на седмицата целта беше 1.3350 то сега е 1.3280, интересно как ще затвори седмицата след като триъгалника ни ограничава всеки изминат ден.
                  Така мисля че все пак сме в Д но какво ако несме а сме в сложна игрекова С, това също го имам в предвид още от събота когато ви постнах прогноза за седмицата, но въобще не ми харесва, защо не ми харесва - пробив на 1.2870 ще ни закара надолу ако мине 1.2780 ще се събудят много мечки и забележете 1.2730 ще падне почти със сигурност а падне ли пробиваме и 1.2650 а пък то ни кара към 1.2450 което е страхотно ниво за удължаване в който и да е вариант но пък поражда съмнение че сме завършили 5та вълна а аз отигравам 5 та от 1.2780 тоест мисля че Е ще завърши около 1.28 но не по ниско и ще започне 5 та голяма, която аз вече играя въпреки че не сме завършили 4та

Да успех Ви желая аз играя за сега по варианта си А но пробие ли 1.2870 ще постна разбивка за 3 възможни варианта на сложно С. Засега съм смело нагоре с цел 1.3250, а иначе остава това което постнах в събота с коригиране на целите от днес.
                  Успехи

Коментар

• davidbg6@yahoo.com

Благодаря, да ти се връща.
                    Да, позицията е доста стара. Останаха още две такива,
                    с което приключвам с "проблемните" доларови позиции.

Коментар

• Дон Карлос

Дон Карлос поздравления май и тази поръчка ти е от 6 месеца, иска се много търпение и самообладание.

Коментар

• Дон Карлос

Дон Карлос, хубав ден за Българската демокрация, а?
                        In the state of nature profit is the measure of right.

Коментар

• ~~~~~~~

Sailor, много точно изброяваш имената на хората, които и аз уважавам като отлични играчи на валутните спот- пазари, сигурно и други има, но те не дават съвети, най- вероятно, защото не искат да поемат отговорност за фалит на играч, повел се по техните прогнози...
                          Аз смятам, че много от влизанията в определена позиция се извършват под влияние на фактори, които различните хора ги тълкуват различно. Мисля, че ако усетиш настроенията на болшинството от играчите /които изобщо нямат нищо общо, като брой, с участниците в този форум/ на форекс- пазара- и си победил - играеш в обратната посока...

Това са мои разсъждения, може и да греша, но всичко което четеш е постфактум , а играта върви напред...

Коментар

• USD/CAD

Затворих на 1.2519 дългите 10 К от 1.2830, с многократни добавки
                            до 480 К и средна цена 1.1993.
                            Резултат: + 526 п. х 48 = 25 248 пипса или канадски долари.

Коментар

• USD/CAD

Затворих дългите на 1.2519. Резултатът - след малко.

Коментар

• ~~~~~~~модератор, що така , бе ???

Бъзиках се с мариян, Матеев администрира СТС и отскоро започна да поства във форумът им, защото там сме се събрали едни вълнобройци-хвани единият удари другият. Но остави това настрана човекът прилага "Мастерство анализа волн Еллиота" на Глен Нили което е една от най добрите книги в тая област поне според мен, аз също до голяма степен при вълните следвам нея.
                                Успех

Коментар

Working...
                                X