IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• EUR/USD Ричи

a predi lixvite moje i da pozatvoria ama da vidime na kakvi niva 6e sme
    znam ve4e sam izostril setivata
    vedna6 ne znaex 4e 6e izlizat i otigravax malka korekcia a si imax cel tam kadeto i otide ama ne biax maxnal otkoredira6ata pozicia i gramnax kato biler sega poleka ))

Коментар

• EUR/USD

KOKO, няма ли да отиграеш движението под 1.28 което най-вероятно ще имаме днес? в смисъл че имаш дълга позиция...или ще го направиш с някой друг крос?

Коментар

• EUR/USD Ричи

a za $/J na kakvo mnenie si
        za E/J i az mislai 4e sme nagore pri nali4ie na dvoino dano
        a za E/$ sam ot tezi niva dalag no sas malko 22 lota
        pri $/J sam dalag sas pove4e 80 lota no po otdolo 104.95

Коментар

• EUR/USD Ричи

Ричи, Дълъг съм също, ако още држиш дълги което е разумно докато няма пробив на 1.2730 много внимавай, отиграй вълчикапан за да не стане беля при ФОМК, ето каква е идеята помисли и Успех

Да речем че си дълъг в евродолар но се притесняваш от ФОМК.

Имаш четири начина на отиграване.
          1. Въобще не отваряш позиция и изчакваш пазара да се "уталожи" - най-добрия избор разбира се.

2. Отваряш позиция - да речем дълга, защото си лаком, но слагаш стоп, е стопа ти гърми защото не си познал но пак се връщаш към точка 1.

3. Тъй като си много сигурен че стопа ти ще гръмне но не ти се иска отваряш обратна поръчка вместо стоп - има много предимства, предимно психологически но реално си е почти същото като т2 само дето баланса ти не пада и евентуално мислиш как да излезеш от бакиите.

4. Прибягваш към вълчи капан - гледаш че евройена примерно има съпорт на седмична 134.50 и той би трябвало да държи а пък нагоре има 200-300п ход, мислиш си и еврото трябва да расте, но гледаш да избягаш от долара, който евентуално ще ти донесе доста неприятности ако имаш дълга в евродолар и тогава вместо да прибягваш към 2 или 3. ти просто ако еврото не е в твойта посока отваряш дълга доларйена, тоест твоето дълго евро става дълго евройена и ти спокойно чакаш за нова позиция в т 1

Това е с две думи
          Успех

Коментар

• redbook

niakoi moje li da mi kaje kolko po rano abonatite za REDBOOK poluchavat informaciata ot drugite

Коментар

• ~~~~~~~

vnimavaite sas celite za nadolo za6oto na mene mi se privigdat niva za BUY
              E/$1.293-1.298
              $?J 105.7-106.3

Коментар

• ~~~~~~~

Все от хаоса / и индикаторите/ е и мнението ми, че USD ще поскъпва /очевидно във всички валутни двойки/.

Много рехаво участие на трейдърите във форума- стачкуват нещо май... и на мен изглежда са ми сърдити... няма да са първите ...

Коментар

• ~~~~~~~

Цел- повече от скромна: 1,2780/90. Решавам в момента , фиксирам отражението на новините , при необходимост затварям, дори на загуба...

Нямам друга стратегия, затова нямам претенции за точни дългосрочни прогнози /думата "прогноза" звучи еретично в моите уста- по- точно е това да са цифри, изникнали от хаоса/...

Успехи! ;-)

Коментар

• прогнозки

free access:

http://www.chartsignals.com/foam/fxoutlook.htm
                    http://www.forexmanagement.start.bg

Коментар

• ~~~~~~~

SELL @1.2850 FOR [1.2778], STOP @(1.2883)

Коментар

• ~~~~~~~

bezimen, kaf ti e targeta na euro/usd?1.25/1.26

Коментар

• EUR/USD

В 21.15 наше време
                          http://fidweek.econoday.com/calendar...ily/index.html

Коментар

• EUR/USD

Добро утро,
                            в колко часа наше време излиза новината за лихвите?

Коментар

• ~~~~~~~

...скъсил съм GBP/USD и EUR/USD.

Успехи, до утре!

Коментар

• 02.05

здравейте,
                                преди малко сядам пред компютъра и виждам че днес е бил интересен ден. надявам се да сте имали доста профит. за щастие бях оставил чакащи поръчки и поне при паунд/йена нещата са се развили по план. в петък бях постнал че сме стигнали дъното и се чака движение на север и все още мисля че това ще е посоката. в интерес на истината отворената в петък дълга и бях дал стоп на 200.65 (ударен - +77п) и отваряне на къса при падане до 199.40 (която затворих на 198.86 - +56п).
                                интересно поне според мен ще е движението на йената през тази почивна за япония седмица.
                                не знам колко от вас играят с aud/usd но ще ми е инересно да обсъдя с някой как я вижда в близките дни - поне според мен сме за 0.77 и късата която имам от 0.7812 съм и сложил стопа чак там (голям оптимист съм ).
                                и накрая искам с две думи да дам своето мнение за евро/долар.имам отворена съвсем малка дълга и мисля че утре вечер фед няма да ни кажат нищо което да даде така чакания тласък на долара за 1.27 инадолу. макар че..винаги има едно но...поне си спомням миналото покачване на лихвите и множеството коментари че вече е изконсумирано като новина та близо 3 седници си влачех дългите евра това е за сега от мен...пожелавам ви много успех през тази седмица.

ТОВА ВСЕ ПАК Е САМ
                                О МНЕНИЕ, И ТО НА ПЪЛЕН АМАТЬОР...ТАКА ЧЕ СПОКОЙНО МОЖЕ ДА НЕ ГО ВЗИМАТЕ ПРЕДВИД. освен ако не искате да се запишете към темата на КОКО - 5000 to 500 за 4 седмици

Коментар

Working...
                                X