IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Кавалера

supertraider - ти си прав , но аз имах друго предвид - изказванията са умишлени - и не са случайни - явно съзнателно се цели това - европейските икономисти вярно ен са така добри според мен спрямо американските си колеги - но все пак не са незнаещи и неможещи за мен похватите които сега използват Грише и колеги са целенасочени - а защо те искат забавен растеж за момента ми е загадка
    Nerxx - Канадеца е интересен в момента - но много рискуваш с дълги - ако са с малка цел да речем 30 пипса съм съгласен - но рискуваш доста с сегашната цел
    Аз засега го изоставям - бих влязъл отново на нива над 1.252 - къс с цел 1.24
    Аз днес все ставам - и все някой ме задържа - този път наистина лека вечер !
    И пак да предупредя - слушайте себе си - аз засега се справам добре - но нищо повече !

Коментар

• KavalerA: USD/CAD

А какво мислиш за дълъг канадец от 1.2458 с първа цел 1.2512?

Коментар

• Кавалера

Не е така , те наистина не знаят според мен и лошо управляват , виж само акцента е за ниски лихви , ще видиш сам как на есен ще се завъртят и ще ги вдигнат , но ефекта пак ще бъде - дефект.Простото правило е че ръст се осигурява с приток на капитали , той трябва да го знае е тогава с ниски лихви кой ще си държи капитала инвестиран в Еврозоната - респективно в евро , какво чака тогава Трише пътя е ясен поне според мен , би могло да се постигне същия ефект , ако се занижат лихвите при положение че са били високи в икономичиски аспект , но те са ниски и ефект от задържането им такива върху икономиката , която стагнира няма да има.Така разсъждавам , но той разсъждава ясно как - скъпо евро - по евтин петрол , нищо че цената му бе скочила в пъти , а еврото поскъкна с проценти спрямо долара. За мен , са бездейни действията им , не знам защо , явно там трудно се вземат решения и просто ги носи течението.
        D.Y.F-091066

Коментар

• Aud/Usd

Една продажба от 0,7810 със стоп 0,7845 не е лоша идея.
          Работа и заплата?

Коментар

• Трише

supertraider това защо го казваш приятелю?
            Наистина ли мислиш че Грише си няма хабер от Европейската икономика - и на него и на повечето експерти в тази област им е ясно накъде вървят нещата - това че се правят на неграмотни и говорят неясно с недомлъвки е просто стратегия за пред масата - аз и ти сме тези които ги слушат и които се мъчат да тълкуват всяко изречение - аз и ти сме тези които не знаем накъде сме - а само можем да предполагаме

Коментар

• Трише

Той каквото и да каже все тая , беше казал че скъпото евро подпомага икономиката , като така петрола се поевтенявал и затова сега икономиката е подпомогната и разтежа е рекордно нисък.Сега пък не му е ясно лихвите нагоре или надолу , е това е казал според мен и понеже не знае отговора на задачата , ще го научи вероятно след всички !
              D.Y.F-091066

Коментар

• EUR/JPY

според мен тук с къс стоп от 50 пипса е добра сделка - но в тази двойка опита ми не е голям
                най - сетне изпълнен къс канадец на 1.2465 !
                В момента съм без позиции и без особенни идеи
                Съответно имам лимитирани дълги евра от 1.286 и още 1/2 от 1.282 цел 1.298
                и дълги долар/йени лимитирани от 104.2 и нови 1/2 от 103.8 цел 105.6
                Лека вечер на всички колеги и внимавайте - изненадите са нормално явление

Коментар

• EUR/JPY

iwo, здравей! Дано да си изкарал добре в Прага
                  Разглеждал ли си eur/jpy днес? Мисля да удължа.
                  А удължих и gbp/jpy от малко над 198 и засега мисля да я държа.
                  Как ти се струва бой по йената точно сега, когато се очаква обратното заради празниците в Япония?

Непременно искам и мнение от Мизухо Благодаря от сега)))))))))))))))))))))))))))
                  Сериозно, казвай за eur/jpy, понеже се е опряла в месечна подкрепа и има възможност за дълги.

Коментар

• EUR/USD

утре USA са ами какво ли ще правят

Коментар

• EUR/USD

mai faliraha

Коментар

• EUR/USD

добър вечер , къде са старите муцуни?

Коментар

• EUR/USD

Лимит покупка от 1,2980, стоп 1,2915, цел - докъдето стигне.
                          Успех на всички!!!!
                          Работа и заплата?

Коментар

• EUR/USD

Кавалера само това ти остава пич.Да гледаш.

Коментар

• JPY

GBP/JPY - стопа ми е на 197.00.
                              Да се надяваме 197.50 да издържи до края на седмицата (да минат най-накрая изборите).
                              Ще има още възможности за покупка.
                              Само скромно мнение.

Коментар

• EUR/USD

да видим сега къде ще спре

Коментар

Working...
                                X