IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• успех

Здравейте Спекуланти.
    Надявам се днес сте понапълнили кошничките.
    Пожелавам ви лека вечер и много печалби.

Коментар

• КОКО

Погледни го този долар-швецарец.Не е зле , нали се досещаш ще трябва да се бяга от дълги кабели и евра през насрещни в други двойки , ако вземат да ми развалят графиката - пробив на 1.24.Затова се опитвам да ти насоча вниманието към двойката.Той швейцареца си е евтин , а много е изпълзял срещу долара.Защото днес говорих с един колега за кабела , и той ме попита - Виждал ли си как го продават , имаше в предвид голямото скъсяване на Сорос , и знаем ли какво може да стане а има яки подкрепи , но ако вземат да паднат с евро-долар , няма да стане спасение с профит ще трябва да се търси.Имал съм вече случай да се нанижа с 50% от сметката и с останалия марджин да вляза в другата посока , но при друга двойка и да изляза сух , че дори и с малко на плюс по сметката.
      D.Y.F-091066

Коментар

• ??

Не е ли доста голямо пропадането на канадеца? Днес нямах възможност да следя новини. Някакво инфо евентуално.

Коментар

• класация

Прав си пвечето вземат нивата и едните са надолу а другите нагоре, Мизухо прави изключение стига да играеш дългосрочно както и данска банка и доста други, няма лоши, най-точни са SP за интрадей

Коментар

• класация

Не ги следя редовно , само ако ми е направило впечатление нещо тогава . А иначе всички си измислят едни нива на съпротиви и подкрепи , които не сработват , според мен те не толкова прогнозират пазара , колкото се опитват да го повлияват понякога и рядко успяват.Но ако разсъждаваме правилно , да приемем че от 5 опита ,правят един успешен и в реалните си позиции добавят.И така стигам до извода , че всички са много успешни тогава.
            D.Y.F-091066

Коментар

• коко

Моята класация 1.Иво, 2.Мизухо.
              Иво те твоите хора са занадолу под 1.30 но са за нагоре попринцип очакват също ново дъно принципно се целят в 1.33.

А някой питаше за руска литература
              http://www.forexforum.ru/

Коментар

• КОКО

Още съм на онази графика , която бях ти пратил и ти не откри в пощата си тогава.Дългосрочно нещата си излизат по нея , има го и това 1.27хх -да го наречем.Но те не ме устройват тези дългосрочни неща , днес нямам никаква позиция , нито една .Трябва ми рейндж и то хубав с канали от по 80-120п , и да се движи от едната линия до другата максимум за една сесия и да няма фундаментална заплаха , която да мъти водата.Сега чакам , знам че ще се уредят нещата.А също , че ако се получи пробив при долар-швейцарец , може и дългите позиции да не излязат с години , там коридора е много широк и е опряла цената в линията.Погледни го и ако не те затруднява си кажи мнението!
                D.Y.F-091066

Коментар

• Анкета "Анализи и доверие"

До тук Мизухо (с едно първо, второ и трето място), втори Commertz Bank (с едно първо).

Коментар

• vgc

Supertrader, избягвам да споделям разсъждения и заети позиции, по две причини: първо не се чувствам достатъчно уверен и второ за мен форекса все още е само хоби. Когато съм доста убеден в дадена ситуация, ще се опитам да разказвам основно на какво се дължи (подобно на постинга ми за потенциално дъно при евро долар). Накратко недостатъчния ми опит до тук: 1 година щатски акции с човек който ме въведе въобще във финансовите пазари, избор на валутния пазар като алтернатива, 8 месеца демо във форекс-а, година и три месеца реална търговия завършила с нулиране на сметка (в момента в който се взех на сериозно), 6 месеца почивка и от два месеца нова сметка-нов късмет.
                    П.П. една много полезна книга (за тези които прекаляват с емоциите): "Съседът ми трилионер" - наръчник на алчния инвеститор от Анди Боровиц.

Коментар

• коко

защо ще го търсим дъното , то е факт

Коментар

1.мизухо 2. мизухо 3.мизухо

Коментар

• vgc

Супертрейдър,
                          Според мен ни трябват нива над 1.27 преди да търсим ново дъно, лично аз ще се учудя те да са над 1.28 може би 1.278 но да речем 1.2730 откъдето да гоним 1.2545 и евентуално 1.245, твърде съм песимистично настроен за максимализъм към 1.20-1.1970.
                          Още нещо интересно - опитвам се да закарам Ганн на 5м което е умален модел на 4ч графика и дори падам на тикова графика - и ми се струва че от тук ще имаме 80-100п нагоре 1.2644
                          Успех

Коментар

• vgc

-Добри разсъждения , но само това не мога да разбера как така изведнъж се появявате във Форума и сте в час .Това не са разсъждения на някой, който търгува от скоро?И къде се покривате , когато тук я подкарат в противоположната посока ?Един Коко само откровенно си споделя знанията и от него сте чели това онова , а Форума напоследък е добър.Ако успеят някои да се овладеят и да не издребняват ще е много добре. И аз съм за юг , не ми хареса това обръщане , не му бе тук мястото.А и предстои движение на север , то може да се отиграва в кабел по-добре заради суапа.За да отиде еврото още на юг и да си направи онова 1.2460 , което се чака от мнозина и кабела трябва да падне няма как.Но не сега , по-вероянтно ми изглежда обръщане под сегашното дъно , което да индикира ход на юг , а след него истинска корекция .След нея сме обаче за онази цифра , а от нея само север и само кабел.Очаквам да се движи в тези посоки , не го ли направи съмненията ще бъдат и в крайния резултат т.е. значи и него съм сбъркал!!!
                            D.Y.F-091066

Коментар

Предлагам да направим една класация за завоювано доверие от анализаторите на известни брокери, банки и сие. Нека всеки цитира своите топ 3-ма и евентуално силните им и слаби страни. Смятам, че ще бъде полезно за всички настоящи и бъдещи трейдъри.
                              Ето и моята тройка:
                              1. Commerz Bank, Karen Jones https://www.commerzbank.de/upload/dailyd.pdf - точни нива и посока
                              2. Alpari http://www.alpari.org/ru/analytics/forecast/ - посока и очаквания за предстоящите новини
                              3. Юг Маркет http://www.ugmarket.com/?magic=0.7.11 - нива

Коментар

• EUR/USD

Не ! 34 часа от последното дъно Фиб.

Коментар

Working...
                                X