IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• fostarFX

Защо ли ме обхващат едни съмнения. Голям рейндж, голяма работа. Направо свят ми се завива вече, доста изнервящо.
    Работа и заплата?

Коментар

• fostarFX

аха, защо ли тестваме една система по цяла година и накрая я зарязваме след втория месец игра.
      Numbers have no respect for humans. They just are. R. Jones-The Trading Game.

Коментар

• корекция

Особенно при кабела , очаквам много дълбока корекция , това в момента не е нищо!Би трябвало да си направи трети връх на дневна или да пробива за юг още сега.
        D.Y.F-091066

Коментар

• въпрос

Obache ot niva 1.2630-35 , moze bi ili se gresha?

Коментар

• ne e ksuno da si nakupite EUR/USD

момента е почти перфектен , buy 40
            CRS-Finance™

Коментар

• въпрос

ne e ksuno da si nakupite EUR/USD

Коментар

• въпрос

Това, което очаквах започна. Не че ще е кой знае колко трайно, но ще даде някой лев($). И така, който не е рискувал и не си е купил кабели може да го направи довечера(един пип над днешния връх), ако пазара затвори с покачващ бар, стоп днешното дъно, цел - докато не се появи обратен сигнал за нова продажба. Ако барът затвори като понижаващ вече не знам, но пак си струва риска да се купят малко кабелчета.
                Работа и заплата?

Коментар

• Cable

Дълаг Cable - хедж , бе майна, от сига!

Коментар

• Cable

Cable - продава: пичели!
                    Cable - купува: губи!

Коментар

• Cable

Cable, ма много за надоло!

Коментар

• Cable PULL

Здрасти отново !
                        Интересно е че енщата при кабела не ми изглеждат завършени - нямам сигнали за дълги засега и малко объркана работа въобще - средната ми цена е 1.836 - цел за тази позиция 1.8560 - нова добавка ще последва евентуално на 1.8220 - където предполагам е дъното , но не съм много убеден че ще го видим сега - вече имаме 8 дневни низходящи бара - статистически погледнато следва възходящт но гаранция няма - мисля си наистина че кабела беше изостанал от еврото в низходящото си движение - но може би сега ще избърза с корекцията ...
                        Приятен ден на всички !

Коментар

• Cable PULL

Пулчо, в декомпенсиран стадий е твоето седмично,месечно , годишно и многогодишно състояние.Не ми го казаха звездите,а епикризата ти)))

Коментар

• Cable PULL

sedmi4no zatvarqne 1.8120 zvezdite mi go govorqt

Коментар

• Cable PULL

hubavo e da gi zatvorish 4e sled malko 6te kupuvam 200 000 000 k i 6te otide na gore )
                              tova e priatelski savet
                              Forex , форекс новини и стратегии

Коментар

• Cable PULL

nqkoi beshe napisal --- i risuvam si valni4ki za da vi izdavq vsi4ki i s cunami si igraq ako se ebavate na kraq, mai beshe ROTSHILD i mai umnite pari sa v hod---------

Коментар

Working...
                                X