If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Особенно при кабела , очаквам много дълбока корекция , това в момента не е нищо!Би трябвало да си направи трети връх на дневна или да пробива за юг още сега.
Това, което очаквах започна. Не че ще е кой знае колко трайно, но ще даде някой лев($). И така, който не е рискувал и не си е купил кабели може да го направи довечера(един пип над днешния връх), ако пазара затвори с покачващ бар, стоп днешното дъно, цел - докато не се появи обратен сигнал за нова продажба. Ако барът затвори като понижаващ вече не знам, но пак си струва риска да се купят малко кабелчета.
Здрасти отново !
Интересно е че енщата при кабела не ми изглеждат завършени - нямам сигнали за дълги засега и малко объркана работа въобще - средната ми цена е 1.836 - цел за тази позиция 1.8560 - нова добавка ще последва евентуално на 1.8220 - където предполагам е дъното , но не съм много убеден че ще го видим сега - вече имаме 8 дневни низходящи бара - статистически погледнато следва възходящт но гаранция няма - мисля си наистина че кабела беше изостанал от еврото в низходящото си движение - но може би сега ще избърза с корекцията ...
Приятен ден на всички !
nqkoi beshe napisal --- i risuvam si valni4ki za da vi izdavq vsi4ki i s cunami si igraq ako se ebavate na kraq, mai beshe ROTSHILD i mai umnite pari sa v hod---------
Коментар