IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Анализи за Китай - били с лоша хигиена, хе хе хе

Супертрейдъре, тия чинета с дръпнатите очички и лошата хигиена дето си ги мернал в квартал някъде на запад, скоро направо ще ни отнесът в страната на фантазиите. Тогава гледай как се мие китайската стена с шампоан и след това за капак се и ароматизира с Шанел Номер 4(made in China).

Аз ей тъй се заяждах с учителя си по макроикономика, щото беше здраво комуне и все за Китай пееше, ама след няколко години ми светнаха очите и съжалих, че го поднасях пред всички в часовете му.
    Много народ много нещо са , бе брат. Туй Китай и Индия са половината население на планетата (кажи речи) - ще ни отнесът като... като Милен Велчев външен дълг, ще ни отнесът. Стой и гледай тъпите французи как ще им светне до 20 години пред очите, ама късно ще е. Много ги мързи братчееее - 7 часа работен ден, 5 дена в седмицата, раат дето се вика. А после все американците са им в очите.
    Айде да свършвам, че и на Форекса днес ядох бой и сега се нервя и търся май на кого да си го изкарам.

Вълев, къде се скри ти, бря? Я излез, че без твоите съвети и морална подкрепа почнах да сдавам фира))))))))))))))))))))))))))))))))
    Тоя път сдраво го отнесох, ще ближа рани поне няколко месеца, ако не върне до 200 пипса.

И баба Геца не продава мекиците вече за еврота, само долари иска. Много се изхитриха всички, ейййй, лакомо племе, нема оправия.

Разгеле, свърших. Мина ми малко. Айде да сипем по едно, тредъре ти си въздържател знам, ти пасувай и стой часови за всички ни, хе хе хе))))))))))))))))))))))))

Коментар

• Тарильома: Милков

Един мой познат търговец има съкровена мечта: да продаде по едно кибритче на всеки китаец... и тогава ще се откаже от тая работа. Ех, мечти, мечти...

Коментар

• Милков

Обаче, ако проведем една силна рекламна кампания и научим китайците да люпят семките, които ние им внасяме, смятай за какъв износ става дума. 6а спечелим луди пари

Коментар

• Милков

Не знам , хубавото е че купих кабел на 96 и сега го затворих. Та може би днес не греша .Естественно си имам гледна по отношение на проблема с йоана , посещавал съм и китайски квартал на запад - е тези не знаят що е хигиена , но все пак това са гета.
          D.Y.F-091066

Коментар

• Милков

СУПЕРТРАДЕР, мисля, че нещо бъкаш по отношение на китайците като земя, която обитават; пазар, който имат; интелектуален потенциал, който отглеждат; и силни националистични лобита, които имат в целия свят, включително София, Ню Йорк и Лос Анжелис.

Коментар

• USD/CHF

Според мен на 30 мин. прави тесен завършващ триъгълник, гледайки графика с цена на затваряне, така че затварям и втората половина от дългите USD/CHF и няма да чакам повече.

Коментар

• EU

Къс от сутринта с 0.5 от 1.2589 със стоп над фрактала по часовия на 1.2554. Добавих 0.2 от 1.2510 със стоп на 1.2524 в случай че пробие 1.25. Ордер за покупка на 0.4 лота от 1.2586 със стоп на 1.2549.

Коментар

• gbp/usd

влязох на една дълга от 1,8214, стоп на 1,8173... да видим дали ще стане нещо хубаво или...

Коментар

• EU

sell 1.2514
                    stop 1.2545
                    target 1.2465
                    2 lota

Коментар

• Милков

Китай са най-новата американска колония и нищо по-вече , само дето не са толкова умни та да слушат по-вече какво им се казва и не искат да си освободят юана. И така си навличат бели и дебалансират света с което пречат на валутния пазар волатилността да падне и на себе си пречат , защото ще научат американците да им слагат мита , тези дефицити нали трябва да се компенсират все някак. А и много е наивно да си мислят , че са независими при положение че икономиката им е най-зависимата и нямат собственни суровини и енергоизточници , като плюс .
                      D.Y.F-091066

Коментар

• cable

Мамка и мръсна и конспиратори с конспиратори.
                        Изрезаха на КОКО стопчето и сега ще отлети нагоре.
                        Еврейска завера е това еййй.Мръсници мръсни.

Коментар

• GBP/JPY

Някои да има идеи за тази двойка?

Коментар

• cable

Чикаго и аз мисля така

Коментар

• cable

1.8155-Senkou Span B weekly chart!!!
                              buy 1.8199 SL под 1.8155
                              Малка позиция,вероятно слизане до 1.817/65
                              Следете за импулсивно звижение при достигане но посочените нива.
                              Рискът е тънката граница между страха и благоприятната възможност.
                              [url]http://www.standartnews.com

Коментар

• EU

ОК ударен стоп

Коментар

Working...
                                X