If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
И така, доларът разсея и последните съмнения, че трендът е още нагоре и това е само корекция. Честито на скъсилите. Играта с/у тренда не ми е от любимите занимания, но имаше идея в нея. Пробивът на 61,8 фибо и 1,2450 обаче хич не ми беше в сметките. И така сега съм си с една дълга евро/долар от 1,2527 и една къса ауд от 0,7577, къса долар/йена от 107,95 и къс кабел от 1,8174. Ще използвам всяка възможност да се отърва от дългото евро, долар/хиена не е толкова болка за умиране, ауда има още много да пада също при това положение. Не мога да разбера само къде съм блеел досега и съм търсел входове за нагоре пред вид факта, че от 2 месеца само говоря как гоним 1,25 и надолу. Но това е човешката природа, бориш се за нещо и като стане блееш. Майната му, ще изкарам всичко на печалба, но защо трябва да става по трудния начин.
Успех на всички!!!
napravo niamam dumi
no pri tova razvite ni6o se neznae ima i realen 6ans da prodalji i o6e pone da 4ukne 1.228
1.2466 e baia silna potkrepa i i prez tova nivo sa grabvali utvratitelno mnogo stopove
Проблемите на Европа преди изборите във Франция и правителствената криза в Германия бяха достатъчни за пада на еврото от върха в 1.36. Това което се случи с Франция и Германия и онова което утре се очаква в Холандия тепърва ще влияе върху еврото. Вчера някой подхвърли нещо за края на еврото. Според мен е пресилено. Но паническо бягство от него, макар и за ограничено време не трябва да изключваме. При такива, подчертавам, много вероятни възможности, твърде рисково е да се купуват евра. Ако някой реши да го прави трябва да е с жестоки стопове.
По отношение на техниката, аз съм сигурен че след като мине даннданията ще успеем да го вкараме в някаква теоретична рамка. Искам да кажа, че при многовариантността при техническия анализ основна тежест би трябвало да придаваме на ония варианти, които се вместват в нисходящ тренд за еврото. Искам да уточня, че това не означава непременно възходящ тренд за долара. В този смисъл може би трябва да обърнем повече внимание на двойки от типа е/jpy.
С две думи - НЕ-то във Франция е твърде оглушително и тепърва ще влияе върху всичко свързано с Европа.
Това е само едно неангажиращо мнение. На всички успех!
Положението става все по-напечено. Преди няколко часа затворих къси евра/$ и дълги $/ швейцарец за над $1000 печалба и пак съм вътре за деня.
Понеже хАмериканчетата са по крайностите, днес мисля че ще видим или 40-50 пипса още надолу или 1.5-2 фигури нагоре.
Успех на всички търсачи на силни усещания
In the state of nature profit is the measure of right.
Opiten, mnogo si prav. I az se 4udja poslednite dni za6to e tova vylnosmjatane, pri tolkova mnogo politi4eski faktori. Be6e bezpo6tadno jasno, kakyv 6te byde izhodyt ot referendumite.
supertrader - опитвам се само да кажа, от десетина дни, че в момента пазара е всичко друго, но не и технически. В момента се прави assets allocation от фондове. Няма друго обяснение за това свободно падане на еврото. Отново много братя застават на пътя на влака, а не се качват в него. Просто еврото не трябва да се купува в момента защото изглежда евтино, но това се учи най-трудно.
Не е от Япония , големите в Щатите го направили екшъна през стоповете , от снощи имам позиция с 4 п профит я намалих и до 1.2260 , не ми носи загуба остатъка , а такова пропадане не предполагах.Това е защото всички техничари , се уговаряха за купува 1.2460 и е имало стопове до небето сигурно и им направиха атехнично - пробив на 11.70 .И това трябва да е края на поевтиняващия долар , поне срещу еврото .
Коментар