If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
PPP, съгласен съм с тебе, но ми направи впечатление, че се появяват подобни мнения. Че се замислих как това би повлияло на пазара. Иначе си гледам графиките.
А в "стлицата" все още плажа не става. Ама се надяваме!
Успех!
Твърденията, че ще се развали монетарният съюз в Европа са, меко казани, смешни. Съюзът работи без конституция от 55 години и това ни най-малко не му е попречило да се развива. А който е учил история и знае дори малко за Франция трябваше да предположи станалото. Не им харесва на хората да им се отнемат свободите и суверенитета и това е. Справка - Луи ХVI и Мария Антоанета
Логичното бъдеще на Еврото е между паритет и 1.15-20, и това си е логиката откакто то беше въведено, друг е въпросът че понякога на хАмериканците е по-изгоден евтин долар.
Успех
In the state of nature profit is the measure of right.
Това ми попадна преди малко пред очите и ме накара да се сетя за един футболен коментатор, който като кажеше че "все още нищо не е загубено" със сигурност знаех, че няма никакви шансове. Е шегувам се, ама...:
"14:00 - BBK: Айхель и Вебер считают проект евро "удачным", они исключают возможность развала монетарного союза. Вебер заявил о том, что он не намерен принимать участия с абсурдных дискуссиях по поводу будущего евро"
niama zn. kakvo glasuvat ve4e holandcite za6toto 4vro konastitucia zasega niama da ima , da se nadiavame 4e ot tuk sme nagore , puk kakvo 6te stane ne se znae
kakvo stava kolegi??? tu nagore tu nadolu....nishto ne razbiram.....ima li niakoi mnenie za posokata pri polozenie che dovechera shte stane iasno dali pedalite sa glasuvali protiv??/
Коментар