IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• eur/gbp

[14:31 GMT June 1st] [EUR/GBP] French names buying at 0.6750/55.

Коментар

• Varna

PPP, съгласен съм с тебе, но ми направи впечатление, че се появяват подобни мнения. Че се замислих как това би повлияло на пазара. Иначе си гледам графиките.
      А в "стлицата" все още плажа не става. Ама се надяваме!
      Успех!

Коментар

• Varna

Варна, как е в "столицата на моретата"?

Твърденията, че ще се развали монетарният съюз в Европа са, меко казани, смешни. Съюзът работи без конституция от 55 години и това ни най-малко не му е попречило да се развива. А който е учил история и знае дори малко за Франция трябваше да предположи станалото. Не им харесва на хората да им се отнемат свободите и суверенитета и това е. Справка - Луи ХVI и Мария Антоанета
        Логичното бъдеще на Еврото е между паритет и 1.15-20, и това си е логиката откакто то беше въведено, друг е въпросът че понякога на хАмериканците е по-изгоден евтин долар.
        Успех
        In the state of nature profit is the measure of right.

Коментар

• eur

Вашко, не ми обръщай внимание. Чеша си езика. Пръстите де. В клавиатурата.

Коментар

• eur

в колко часа ще са излезнат офицялните резултати от вота в холандия

Коментар

• eur

Нема да се плашите,целата работа е ....гъци-гъци

Коментар

• eur

Варна........ това с коментатора го кажи на Милан.
                А връзка м/у текста и твоят коментар е трудно доловима.
                Да не говорим за "бистрата" ти мисъл.

Коментар

• $

аха, но при кабела сме в консолидация, няма го това движение надолу; въпросът е дали еврото ще се върне нагоре, или кабела ще се свлече надолу.

авторът е дълъг в кабела.
                  Numbers have no respect for humans. They just are. R. Jones-The Trading Game.

Коментар

• eur

Това ми попадна преди малко пред очите и ме накара да се сетя за един футболен коментатор, който като кажеше че "все още нищо не е загубено" със сигурност знаех, че няма никакви шансове. Е шегувам се, ама...:

"14:00 - BBK: Айхель и Вебер считают проект евро "удачным", они исключают возможность развала монетарного союза. Вебер заявил о том, что он не намерен принимать участия с абсурдных дискуссиях по поводу будущего евро"

Коментар

• $

Корекцията май почна. Ама специално при еврото сигурно ще е малка по дълбочина.

Коментар

• eur/usd

Вашко мандалото-за тебе няма значение бе,все е чикър-чикър -ТОПКИ!

Коментар

• eur/usd

Няма значение какво ще стане с това гласуване!!!!!!!
                          Европа я има ище я има.
                          За Америка ......не знам.За долара ......също не знам.

Коментар

• eur/usd

niama zn. kakvo glasuvat ve4e holandcite za6toto 4vro konastitucia zasega niama da ima , da se nadiavame 4e ot tuk sme nagore , puk kakvo 6te stane ne se znae
                            Forex , форекс новини и стратегии

Коментар

• eur/usd

kakvo stava kolegi??? tu nagore tu nadolu....nishto ne razbiram.....ima li niakoi mnenie za posokata pri polozenie che dovechera shte stane iasno dali pedalite sa glasuvali protiv??/

Коментар

• eur/usd

има инфо всякакво, но аз не го чета от доста време...а днес явно съм изнервен и спирам. успех на оставащите.

Коментар

Working...
                                X