If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Котаранко, много ми допада това, което казваш. Номера е не да прогнозираш, а да търгуваш това, което виждаш.
Кирчо, какво се възмущаваш Каква е тази Касабова? Нали виждаш, че тия лукови глави от Сити прогнозират 1,10 до два месеца))))))) Тази тяхна екстраполация ако е анализ... Яд ме хваща, като ги чета, защото ще има хора, които ще се вържат, каквато е и целта на прогнозата. EURUSD да не GBPNZD ????
Пенчо, моля те престани да пействаш тия неща, всеки който търгува на този пазар си е намерил откъде да чете новините, моля те. повярвай ми това не помага на останалите трейдъри.
надявам се на съдействие от твоя страна, а предполагам че и другите пействащи във форума разчитат на това, защото коментарите, колкото малко да са направо се губят в тая лавина от новини и коментари с които се сблъскваме
Abe mnogo na seriozno se vzema tova momi4e KASABOVA ta tia 4uva li se kvo govori ?!?!?euro 6te hodi na 1,15-1,17 alo ia se osaznai malko !!!!!!!
Ako tolkova go razbira tozi pazar da si otvori smetka i da stane milionerka ako ne znae kade .....?!?!?!?
DAVAM ti joker KASABOVA ili pri STS ili pri DELTATA a za6to ne i pri VAR4EV taka 4e davai
YOU CAN DO IT .........-TI moge6 ti si goliama(RIBA) DAVAiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii...........
Abe mnogo na seriozno se vzema tova momi4e KASABOVA ta tia 4uva li se kvo govori ?!?!?
Ako tolkova go razbira tozi pazar da si otvori smetka i da stane milionerka ako ne znae kade .....?!?!?!?
DAVAM ti joker KASABOVA ili pri STS ili pri DELTATA a za6to ne i pri VAR4EV taka 4e davai
YOU CAN DO IT .........-TI moge6 ti si goliama(RIBA) DAVAiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii...........
I kakto kaza KASABOVA euro-to 6te hodi na 1,15 - 1,17 ........ abe taia 6to ne se takova ...?!!!!? a se zanimava s pazara ne vigda li sliapa li e 4e si izgoni klientite....?!???????!!!!??
KASABOVA ia napusni ELANA kato tolkova razbira6 ot pazara hodi da targuva6 ne se pokazvai po TV i da stava6 za smiah
Защо не си прибереш печалбата или поне част от нея ако си бил на къси в Евро досега ? Ако имаш повече остави къс само един лот . Пазара няма да избяга
Аз търгувам доста консервативно де .Не гоня точно върхове или дъна и следя главно дневна , 4 и 1 часова графика . Не ме приемай за капацитет
Аз закрих вчера всичко без един и наслагах лимитирани - къси под вчерашното дъно . Но това е ако си по дългосрочно като мен на пазара а не ден за ден . Не се наемам с коментари и посоки . Поне засега ще чакам , но няма да откривам и дълги без ясен сигнал .
котаранко благодаря за коментара на мен ми се вижда че за сега сме на юг но незнам дали да ги държа за това питах просто съм доста изморен и не мога да видя ясно картинката
Нямам мнение С един лот съм на Юг ( Снощи преди да легна закрих другите ), но той е от нова година така , че не ме бърка и да се качи с още 100 -200 пипса . Долу сме на 1.618 Ф. така че може да заформим дъно , но може би ще тестваме още веднъж .
Колкото до жълтурковците мисля че ще отворят с малък гап надолу , но после ще го запълнят и ще подкарат хоризонтално .
Божа работа мен ако питаш . Гледам много - много да не прогнозирам , а да търгувам Накъдето и да тръгнат е все тая . За мен днес е още рано да се каже ще има ли корекция , тренда ли ще обръща или ще има спад още надолу до 2.618Ф.
Коментар