IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• папа папа ама нема

Ние нема кво да папаме, он ме расипа с тоа енглииски

Коментар

• ELANA....STAR

Брей тоя Пенчо брей

Коментар

• ELANA....STAR

Котаранко, много ми допада това, което казваш. Номера е не да прогнозираш, а да търгуваш това, което виждаш.

Кирчо, какво се възмущаваш Каква е тази Касабова? Нали виждаш, че тия лукови глави от Сити прогнозират 1,10 до два месеца))))))) Тази тяхна екстраполация ако е анализ... Яд ме хваща, като ги чета, защото ще има хора, които ще се вържат, каквато е и целта на прогнозата. EURUSD да не GBPNZD ????

Коментар

• МОЛБА ДО ПЕНЧО

Пенчо, моля те престани да пействаш тия неща, всеки който търгува на този пазар си е намерил откъде да чете новините, моля те. повярвай ми това не помага на останалите трейдъри.

надявам се на съдействие от твоя страна, а предполагам че и другите пействащи във форума разчитат на това, защото коментарите, колкото малко да са направо се губят в тая лавина от новини и коментари с които се сблъскваме

Поздрави

Коментар

• ELANA....STAR

Abe mnogo na seriozno se vzema tova momi4e KASABOVA ta tia 4uva li se kvo govori ?!?!?euro 6te hodi na 1,15-1,17 alo ia se osaznai malko !!!!!!!
            Ako tolkova go razbira tozi pazar da si otvori smetka i da stane milionerka ako ne znae kade .....?!?!?!?
            DAVAM ti joker KASABOVA ili pri STS ili pri DELTATA a za6to ne i pri VAR4EV taka 4e davai
            YOU CAN DO IT .........-TI moge6 ti si goliama(RIBA) DAVAiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii...........

Коментар

• EUR/USD

Abe mnogo na seriozno se vzema tova momi4e KASABOVA ta tia 4uva li se kvo govori ?!?!?
              Ako tolkova go razbira tozi pazar da si otvori smetka i da stane milionerka ako ne znae kade .....?!?!?!?
              DAVAM ti joker KASABOVA ili pri STS ili pri DELTATA a za6to ne i pri VAR4EV taka 4e davai
              YOU CAN DO IT .........-TI moge6 ti si goliama(RIBA) DAVAiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii...........

Коментар

• EUR/USD

I kakto kaza KASABOVA euro-to 6te hodi na 1,15 - 1,17 ........ abe taia 6to ne se takova ...?!!!!? a se zanimava s pazara ne vigda li sliapa li e 4e si izgoni klientite....?!???????!!!!??
                KASABOVA ia napusni ELANA kato tolkova razbira6 ot pazara hodi da targuva6 ne se pokazvai po TV i da stava6 za smiah

Коментар

• EUR/USD

Защо не си прибереш печалбата или поне част от нея ако си бил на къси в Евро досега ? Ако имаш повече остави къс само един лот . Пазара няма да избяга
                  Аз търгувам доста консервативно де .Не гоня точно върхове или дъна и следя главно дневна , 4 и 1 часова графика . Не ме приемай за капацитет

Коментар

• order board - EUR/USD

Вчера пробихме низходящия канал надолу . Но днес се върнахме обратно отблъснати от фибуначи . може би ще тестваме сега горния му край към 1.2500

Коментар

• order board - EUR/USD

Ясния сигнал за дълги е само 1,23 и малко нагоре но с тия стопове на 1,2315 незнам.Късмет.
                      http://bnight.sytes.net - Някой интересни неща за форекс-а. Както и ежедневни валутни ана

Коментар

• order board - EUR/USD

Аз закрих вчера всичко без един и наслагах лимитирани - къси под вчерашното дъно . Но това е ако си по дългосрочно като мен на пазара а не ден за ден . Не се наемам с коментари и посоки . Поне засега ще чакам , но няма да откривам и дълги без ясен сигнал .

Коментар

• order board - Японците

котаранко благодаря за коментара на мен ми се вижда че за сега сме на юг но незнам дали да ги държа за това питах просто съм доста изморен и не мога да видя ясно картинката
                          http://bnight.sytes.net - Някой интересни неща за форекс-а. Както и ежедневни валутни ана

Коментар

• Интересна гледна точка

това наистина звучи интересно но също не отговаря на моя въпрос какво ще правят азияците тази вечер

Коментар

• order board - Японците

Нямам мнение С един лот съм на Юг ( Снощи преди да легна закрих другите ), но той е от нова година така , че не ме бърка и да се качи с още 100 -200 пипса . Долу сме на 1.618 Ф. така че може да заформим дъно , но може би ще тестваме още веднъж .
                              Колкото до жълтурковците мисля че ще отворят с малък гап надолу , но после ще го запълнят и ще подкарат хоризонтално .
                              Божа работа мен ако питаш . Гледам много - много да не прогнозирам , а да търгувам Накъдето и да тръгнат е все тая . За мен днес е още рано да се каже ще има ли корекция , тренда ли ще обръща или ще има спад още надолу до 2.618Ф.

Коментар

• aud/usd

изглежда тази двойка ще ми стане любима - отново скъсих от 0,7540 със стопче 0,7598
                                успех на всички

Коментар

Working...
                                X