IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• прогнозки

прогнозките

http://www.chartsignals.com/foam/fxoutlook.htm
    http://www.forexmanagement.start.bg

Коментар

• eur/usd

Shte trygne li euro-to nadolu ? spored men e vreme da se otkrivat kysi pozicii.Mersi predvaritelno za otgovorite

Коментар

• Usd/Cad

Лимит покупка от 1,2511, корекция на стопа - 1,2440.

Коментар

• Aud/Usd

Мечо поглъщане на 4ч +

Коментар

• Aud/Usd

Продаден австралиец 0,7694, стоп 0,7740, цел 0,7475.

Коментар

• nikolb99

Вашко-Клепалото i 15tata li izduha? haha
              tp 1.2320

Коментар

• Тренда

Успех на всички дълги в евро и кабел. Имайте само едно наум(Пиво), че тази корекция може да приключи съвсем скоро и само стабилно затваряне довечера над 1,8360 би бил някакъв сигнал за покупка при кабела на дневна. Вчера в ауда бях нокаутиран със 20 пипа загуба. Както сигурно всички виждат, ауда си е за продажба от нива около 0,7730 с къс стоп около 0,7745. Ауда още сега дава мечи сигнал, но ще изчакам затварянето на дневна, за да видим дали е устойчива тенденцията за обръщане и продължаване на низходящия тренд в двойката.
                Имам лимитирана поръчка за покупка на $ с/у канадец от 1,2511 и стоп 1,2421 при положение че преди да пробие 1,2511 не пробие 1,2422.
                Покупка на евро във каквато и да е комбинация си е предизвестена смърт. Нивата, на които е в момента евро/долар са интересни за продажба със стоп 1,2342.

Аре

Коментар

• слаба йена

Йената изглежда кекава днес - сигнал за buy в eur/jpy на 4Н. Също и в usd/jpy.
                  еуро и chf ми се струват добре.

Кабела не ми изглежда добре и го закривам.

Коментар

• Gbp/Usd

Най-после и на дневна сигнал за buy. Тъй обаче, на 1 час много дълго се покачва само и сега според мен малко ще трябва да отпуши. Въпреки това, дано да успее да се задържи и да преодолее утре 0.236 фибо, което е точно тук - 1.8340/50, следваща 1.8430/50, следваща 1.8500/10.

usd/chf - според мен проявява слабост долара тук и след три понижаващи сел сигнала на 1Н, очаквам силно да тръгне надолу, съответно (може би) ще дръпне и eur/usd и gbp/chf.

usd/jpy - засега все още sell
                    aud/usd - засега все още buy

Това е от мен за днес))
                    Успешен ден утре!

( Доне, бих се радвал да кажеш как ти се струва Gbp/Usd в близките дни от гледна точка на фундамент, а също и всеки друг, който има наблюдения върху двойката и фундамента около нея. Само на 20-ина пипса в минус ми е средната цена в момента и ме гложди яко да не върне и дали да не му лепна един стоп, ама съм влязъл с много и хич не ми се иска да изгубя и един цент)) )

Коментар

• Бокочо

Точно затова защото има нестабилност в резултат на която долара поскъпва и швейцареца се държи срещу него и размислих , че докато швейцареца се държи , на долара не му е добро положението.Но пробие ли се там тренда , за 1.39 просто забравяме вече за поне 6 години.
                      D.Y.F-091066

Коментар

• comment

badboy male !ako ne si go polu4il kaji

Коментар

• supertrader

Supertrader,трябва да пада най малко по две причини.Първо Великобритания е член на ЕС а
                          Швейцария не.И второ когато има нестабилност трябва да се купуват швейцарци.

Коментар

• comment

?, познай кой е на първо място на демото на Варчев. Системата ми за демо съм я взаимствал от твоята. Като спечеля ще те почерпя.

Коментар

• bnight

Пиша меил !Днес удължавах кабел по индикатора и ме е яд защо вкарвах малък процент от сметката и открих и един номер.
                              D.Y.F-091066

Коментар

• Aud/Usd

AUD/JPY Защо те интересува. Да не е заради суапа

Коментар

Working...
                                X