Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Валутна търговия - FOREX - АРХИВ
Collapse
Заключена.
X
X
-
Тренда
Успех на всички дълги в евро и кабел. Имайте само едно наум(Пиво), че тази корекция може да приключи съвсем скоро и само стабилно затваряне довечера над 1,8360 би бил някакъв сигнал за покупка при кабела на дневна. Вчера в ауда бях нокаутиран със 20 пипа загуба. Както сигурно всички виждат, ауда си е за продажба от нива около 0,7730 с къс стоп около 0,7745. Ауда още сега дава мечи сигнал, но ще изчакам затварянето на дневна, за да видим дали е устойчива тенденцията за обръщане и продължаване на низходящия тренд в двойката.
Имам лимитирана поръчка за покупка на $ с/у канадец от 1,2511 и стоп 1,2421 при положение че преди да пробие 1,2511 не пробие 1,2422.
Покупка на евро във каквато и да е комбинация си е предизвестена смърт. Нивата, на които е в момента евро/долар са интересни за продажба със стоп 1,2342.
Аре
Коментар
-
Gbp/Usd
Най-после и на дневна сигнал за buy. Тъй обаче, на 1 час много дълго се покачва само и сега според мен малко ще трябва да отпуши. Въпреки това, дано да успее да се задържи и да преодолее утре 0.236 фибо, което е точно тук - 1.8340/50, следваща 1.8430/50, следваща 1.8500/10.
usd/chf - според мен проявява слабост долара тук и след три понижаващи сел сигнала на 1Н, очаквам силно да тръгне надолу, съответно (може би) ще дръпне и eur/usd и gbp/chf.
usd/jpy - засега все още sell
aud/usd - засега все още buy
Това е от мен за днес))
Успешен ден утре!
( Доне, бих се радвал да кажеш как ти се струва Gbp/Usd в близките дни от гледна точка на фундамент, а също и всеки друг, който има наблюдения върху двойката и фундамента около нея. Само на 20-ина пипса в минус ми е средната цена в момента и ме гложди яко да не върне и дали да не му лепна един стоп, ама съм влязъл с много и хич не ми се иска да изгубя и един цент)) )
Коментар
Коментар