IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• ПРОКУРИСТ

ПроКУРист- човек, който би трябвало /но не винаги е задължително/ да има юридическо образование, но задължително защитава интересите на фирмата, която го е наела, НЕЗАВИСИМО, ЧЕ ПОЗИЦИЯТА, КОЯТО ЗАЩИТАВА, МОЖЕ И ДА ПРОТИВОРЕЧИ НА ПРАВНИТЕ НОРМИ.
    Наеми си свой адвокат, който да защитава твоята теза!
    Успех! ;-)

Коментар

• ПРОКУРИСТ

Вчера имах сблъсък с един прокурист на ДЗИ.Някои може ли да ми даде info в какво точно се изразяват правомощията, произтичащи от тази длъжност. Май нещо ми убягва ..................................

Коментар

• gbp/usd, usd/jpy, gbp/jpy

Днес прегледах сигналите на Дневна и в тези три двойки има сигнал:
        gbp/usd - sell (buy сигнала се оказа лъжлив)
        usd/jpy - buy
        gbp/jpy - buy

Спомних си, че четох нещо подобно вчера като анализ и го цитирам:
        2005-06-10 18:24:12 GMT
        [56367] Стерлинг продолжит падение.
        Пробитие 8-дневной линии поддержки резко ухудшило перспективы пары. В настоящее время нет серьезной поддержки вплоть до $1.8080, и $1.8010. Дневные индикаторы в настоящее время снижаются, что свидетельствует о вероятности продолжения снижения в ближайшем времени.

2005-06-10 16:37:26 GMT
        [56361] Lehman Brothers прогнозирует рост USDJPY в район Y111.44/75.
        Аналитики Lehman Brothers обращают внимание, что USDJPY подошел достаточно близко к области Y108.85/90, максимальных значений апреля и июня. Преодоление данного уровня приведет к поглощению столпов, которые сосредоточены выше данной отметки, и вызовет продолжение роста пары. «Рост выше Y108.90 откроет дорогу для ралли выше Y110.00,» полагает Michael Trefel, главный технический стратег Lehman Brothers. «Сентябрьский пик Y111.44/75 представляется хорошей целью,» говорит он.

Ако имате някакъв коментар по въпроса ще се радвам да го чуя.
        Лека вечер на всички!

Коментар

• ?

Чух,че в Елана или СТС като си отвориш сметка и имало безблатен курс на обучение.Досега се рових,но нищо не открих.Някои знае ли нещо по въпроса?

Коментар

• Анализи

Ще взема да повярвам и на Милен Велчев. В бюджета е заложил 1.66 лв/долар средногодишно. И декември се смеехме идиотски. А се оказа че човека си е прав. Ние сме глупаци че четем разни тъпи анализи. А след това ближем рани. Ето ви прогноза за една година напред. Дано остане пак министър на финансите.
            http://georgipiskov.blogspot.com

Коментар

• Анализи

Varna, не си станал смешен с изказването. Напълно си прав.
              Колкото до гурутата /от форума/ не ги мисли. Ще сменят ника и пак са "Фръст".

Коментар

• Анализи

Напоследък рядко пиша тук, но не мога да се стърпя да драсна няколко реда.
                Имаме глави на раменете си и не мога да разбера как въобще още следите разни анализи и прогнози на разни "гурута" и ги слушате. Пазара ни е дал най-верния индикатор и това е цената. Когато цената върви надолу нито Сити, нито Морган и Стенли, нито Комерцбанк могат да променят посоката колкото и да си лаят.
                Единственото наше задължение е да следваме цената и шансът да загубим е много по-малък отколкото ако разчитаме на прогнози, надежди и разни велики анализатори. Този пазар единствено трябва да се следва, докато не даде обратен сигнал. Аз лично не съм чел такива глупости от доста време и открих колко по-лесно и свободно се играе.
                За Мицухо отдавна съм споделил мнението си, ако те си отиграваха прогнозите досега щяха да са в блатото, те само 1,40 знаят дори и 0,85 да стигнем пак ще са за 1,40. И защо трябва да им вярваме, когато цената ни говори истината. В момента няма нито един сигнал за обръщане на тренда нито на месечна, нито седмична, нито дневна, нито 4 часова и който се опита да го обърне ще го обърнат. Играйте с тренда и всичко е ок.

Извинявам се ако съм станал смешен с това изказване, но така ги виждам нещата.
                Работа и заплата?

Коментар

• AMONsRA - да се пукат душманите

Успешна седмица и си сменяй по-често памперса!

Коментар

• Емил Хърсев излезе прав:

Alf, тоя анализ на бате Емо съм му го писал аз )) (майтап бе Уили)) )
                    Там основната теза е 100% вярна и така стана, но.. ако си забелязъл аз имах предвид под "игра зад играта" точно цикъла, който обхваща пика на 3 годишният тренд и резкият обрат. Тука липсваше каквато и да е "плавност". Направиха го Бъфет, Гейтс и компания. Помни ми думата, тия ако не са се събрали вечерта на чашка, преди да започнат ГолЕмото Цунами с шефовете на Сити, Морган, Леман, Соломон и сие, ей от тук да не мръдна вече (в момента съм под една едрогърда Лена, кеееф)) ).

Alf, Бъфет и компания са такива хиени брат и се възползваха на 1000% от всичко около Евроконституцията. Избраха просто момента за атака и отрязоха главата на мноо хора. 1000%))
                    И Мизухо беше в играта, видя ли iwo как се покри. Щото знаеше какво ни чака (1 месец само грешни прогнози) и отиде да играе тенис)) Голям тарикат си Вълев, ама можеше да драснеш два реда на мейла. Пък уж сме приятели))))))))))))))))))))))))

Отивам сега да разгледам сигналите и да почертая час два (триизмерни солидни тела на еуру/доляр по SolidWorks, he he he)))))))))))))) Чи да ги чувам по-добре)))))))))))))))

Хади със здраве! (рицарю, успех и на теб, аверче)) )

Коментар

• piwo

не се извинявай,нищо не си направил ,а някой като загубят малко пари се чудят на кого да си го изкарат

Коментар

• piwo

piwo съжелявам за това че вчера не можах да довърша дискусията ни. Наистина приемам градивната ти критика и не се засягам защото си прав пък и още повече не обичам да се заяждам с никои от тук пишещите стига наистина да не е прекалил Но ти не си от тези. Желая ти успех тази седмица. А след два месеца като идем на 1,1620 пак ще си говорим Колкото до това защо не съм го отиграл ми и аз като ваз няма възможност да отигравам движение от 10 фигури. Преди две седмици пък не отиграх едно хубво флагче на дневна но нали за това е хубавия анализ за да не се отиграва и да си викаш ех колко хубаво го познах ама пууу що не го играх Късмет и наистина с усмивка живота е по-лесен. Приятна почивка и внимаваи с жената.
                        http://bnight.sytes.net - Някой интересни неща за форекс-а. Както и ежедневни валутни ана

Коментар

• Двама брокера си говорят:
                          - След тоя срив, сън не ме хваща.
                          -Аз пък спя като бебе! На всеки час се събуждам и плача...

Коментар

• Емил Хърсев излезе прав:

Мисля,че проблемите около конституцията на Евпопа са само повод , ако не беше това ,щеше да е нещо друго(извода е , че който бяга твърде далече от долара може да се опари,та дори и да се казва Уорън Бъффет).
                            Аз лично съм спонсорирал този Бъффет и ето че вече има резултат.Бъффет е само на 2 милиарда след Гейтс и в скоро време се очаква да излезе начело.

Коментар

• Валутна търговия - FOREX

Интересно ще бъде как ще се развият споровете между Франция и Англия за следкостопанската политика на ЕС и вноските на Англия. Едва ли някоя от двете държави ще отстъши. Това може да повлияе на валутите им и да даде допълнителна сила на $.
                              Според мен ФЕД няма да спре да качва лихвата преди да е станала 4%. Още повече че според тях това не е покачване, а връщане до нормални нива.

Коментар

• Валутна търговия - FOREX

Изправена пред лошите вести за падащия оптимизъм и все по-бавен растеж в Еврозоната, Европейската централна банка остави основния лихвен процент на еврото непроменен на 2%. Така "централните пари" в САЩ се оказаха 1% по-скъпи от главния си конкурент, еврото. Нищожна като абсолютна стойност разлика, но значима в сравнителен план: сега лихвата на долара е с цели 50% по-висока от годишния процент на еврото. Доларът неизбежно ще поскъпва. Скокове на курса нито се очакват, нито ще бъдат допуснати от управителите на американската парична политика. Със сигурност те ще проправят пътя на долара нагоре достатъчно плавно и бавно, за да предотвратят шок върху националната си икономика.

Коментар

Working...
                                X