IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• почивка

Тази седмица беше най куцата от доста време насам, без да направя нито една що годе добра сделка и си постигнах седмичния лимит за максимална загуба. Върха на глупоста беше днеска като тръгнах да отварям позиции срещу хедендшоудърса на 4 часа. Другото забележително нещо от седмицата е че почти всеки ден борех сутрешните движения от 9 до 12, включително и днеска, и те естествено не искат да се обръщат, а и как се случи един път да не умеря посоката. Няма ли го Пиво да отвори клуба да си споделя грижите.

Добрата новина е че опряхме в 23фибо и няма да го пробием от раз, и за днеска мисля че ги направихме 200 пипса така че другата седмица се надявам на една разходка до неклайна на ХШ че там съм оставил нещо.

Коментар

• bnight

Виж как го насметоха долара , затварят къси евра че пуши - петък , гапове , конференция , другите казват че ще ни вземат в ЕЗ , а това е добре.И кажи сега че това е корекция -може и да е , а ако не е сметката ли да занулим и Бъни и SAR захапаха в една посока навсякъде и направиха 30п заедно.Та щом не показват , защо преди това в реинджа се проявяваха като индивидуалисти.
      D.Y.F-091066

Коментар

• почивка

Мисля, че вече е късно за прогнози, но , ако онзи прословут AWE- модел функционира, GBP/USD e за скъсяване от 1,8302.
        Приятна почивка!

Коментар

• почивка

Приятна почивка на всички и внимавайте с ордерите защото ще и ма гап срещу долара поне 30 п !

Коментар

• Позиции

Отдавна не съм писал тук за пазара и.т.н ,защото не виждам смисъл от това да се обяснявам после защо така , а не иначе ))) но по ? за психологията се изкуших да се включа )))
            До сега никой тук дори не е намеквал , че това чиста проба комар , но много опасен и за много пари.
            Добрата новина е , че за разлика от обикновенния комар, тук има техники за намаляване на риска , а също и начини за прогнозиране / колкото и да не работят ги има/ . В тоя ред на мисли трябва всеки да си направи сметката добре , дали може да издържа на подобен род дейност. Истината е много простичка - правиш залога и ако си познал движението / дойде добра ръка / печелиш . Не е ли така ?
            Та за тези , които се занимават от скоро да не се притесняват от загубите , да не си мислят , че са тъпи , а да си направят сметката добре , да изградят такъв алгоритъм на работа или с къси стопове за интрадневна игра или дългосрочни движения с цели 8-10 фигури. Според мен ако се научиш да губиш вече си печеливш търговец. Всяка работа в центъра за мен е обречена на неуспех / имам предвид позиции за по 3-5 дни/ . И това си има логичното обяснение - там контрола в/у риска е най-малък. Та това исках да дакажа - добрия търговец трябва да има душа на комарджия )))))

Желая успех на всички

Коментар

• bnight

Има реверси при кабела , но избухне ли пък нагоре ще тръгне през тях и въпреки тях , виждал съм го как техничарите биват грубо прецаквани.
              D.Y.F-091066

Коментар

• Позиции

Я па ти! Дефицита скапал долара... Виж с колко го е скапал спрямо йена, паунд, другите шарении. Нищо и половина. Само еврото избухна, покрай него и франка наполовина толкова. Не ще да е от дефицита.

Коментар

• отговор

Или за диво скъсяване или за диво удължаване.Златото е нагоре , петрола също в Европа се кротват , утре или в други ден ще се чуе , че са разбрали за какво са гласували така и че просто не им се ще да се откажат от привилегии.Долара защо да е скъп сега?Каква е причината да е скъп!Толкова успешна ли е Щатската икономика и това в неин ущърб ли ще е или ще помага?Тренда обърнат ли е вече или не е?Разменната стойност нали трябва да е подходяща , пречи ли тази цена на еврото на икономиката в зоната и ако е по-ниска ще помогне ли.И Бъфет като тръгне срещу верния отговор на тези въпроси го отнася сигурно.Един приятел пък има аквариум с рибки и малките рибки много се въдеха , чак му създаваха проблеми че трябва да ги носи по магазини да ги подарява там , а те ги продават в чужбина било така , тук не знам .Обаче си харесал и една едра рибка от по големите и си я взел .На сутринта малките рибки ги нямало , тя тази ги излапала , сега обаче я държи да гладува.Та с многото пипсове на Bnight , така стоят нещата - за да влезеш за много пипсове , трябва да можеш да си посволиш да загубиш много пипсове и да не губиш твои пари за да не те боли и да не си създаваш психически дискомфорт , когато позицията ти е отворена.
                  D.Y.F-091066

Коментар

• eur/usd

Spored men korekciqta prikliuchi.Vse oshte se namirame v nizhodqshtiq trend i sega shte zapochne pak da pada do 1.2000 pone ( govorq za sledvashtata sedmica )
                    Uspeh na vsichki

Коментар

• Позиции

дефицита скапа долара,дори и лихвите не можаха да му помогнат
                      така,че на преден план пак излиза търговския дефицит и той ще движи пазарите

Коментар

• Позиции

Само ме е яд, че цяла нощ се чудих на Евро/Паунд от .6635-40 и най-накрая се отказах, а печалбите от него са най-сладки...
                        In the state of nature profit is the measure of right.

Коментар

• Позиции

Така де, хеджирах си дългите Евра, тоест скъсих от 1.2225, с допълнителни сел ордери на 1.23 и 1.2180.
                          Успех

Коментар

• Позиции

PPP не си ли за диво скъсяване ?? За мен само това е варянта следващата спирка ще е 1.1620.
                            http://bnight.sytes.net - Някой интересни неща за форекс-а. Както и ежедневни валутни ана

Коментар

• Позиции

Така се хеджирах, че вече може спокойно да слиза и до 1.16

Коментар

• Bnight i Triki

не значи че съм тъп бот които реши че движението обръща както и да е а колкото до анализа ще почна да му вярвам.
                                http://bnight.sytes.net - Някой интересни неща за форекс-а. Както и ежедневни валутни ана

Коментар

Working...
                                X