IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Svetlin

PPP ами аз като ти казах че е за здраво скъсяване от 1.2260 ти невярваше
    http://bnight.sytes.net - Някой интересни неща за форекс-а. Както и ежедневни валутни ана

Коментар

• Svetlin

Аз лично очаквах 30-40 пипса надолу след като разбрах че в ЕС пак са осрали положението, но чак толкова не предполагах че ще падне, поне в началото.
      А Богат-Беден твърдеше че политическите условия не влияели...
      In the state of nature profit is the measure of right.

Коментар

• Svetlin

Хубаво че хеджирах здраво в Петък

Коментар

• Svetlin

PPP това евро загуби повече от цент за минути.
          http://bnight.sytes.net - Някой интересни неща за форекс-а. Както и ежедневни валутни ана

Коментар

• Svetlin

да, и Евро/ Паунд е 60 пипса надолу.

Коментар

• Svetlin

kirli123 това е защото еврото е с един цент назат спрямо кабела след отварянето.

Коментар

• Svetlin

PPP повече са това само потвърждава моята теория за 1.20 тази седмица

Коментар

• Svetlin

kabela dyrji zasega , poziciata ot petyk , 6te vidim kakvo 6te stane
                  Forex , форекс новини и стратегии

Коментар

• Svetlin

80 пипса гап надолу!

Коментар

• EUR/USD

1.2209 цена на отваряне. Това евро се срина много бързо.

Коментар

• supertrader

supertrader, тя кризата в ЕС не е нова, но този път лъсна безпощадно и май няма лесно да замажат положението. На англичаните, а и не само на тях, им писна да хрантутят мързеливците от юга.

Коментар

• Svetlin

Те явно брокерите ще го направят това което ще става.Ако много се размърдат , дори ще има такива които няма да могат да отворят навреме май.
                          D.Y.F-091066

Коментар

• безименен

Продължавай виж колко е зле положението тука , един възходящ тренд ще го пооправи дано.А какво си мисля - тази еврокриза възможно ли е да завърши със съобщение на агенциите че по някакъв начин бюджета в ЕЗ се е уредил , защото такава новина ще накара всеки който я научи да влезе в дълга или затвори късата.Но да не е така че да не успеем да реагираме.Затова мисля , че ситуацията е доста трудна и трябва предпазливо да се действа.А тази вечер може да видим гап , кой знае?
                            D.Y.F-091066

Коментар

• GBP/USD

На оанда в момента евро/$ е 1,2250/70. 20 пипа е твърде голям спред дори за неделя, което показва че очакват движение. След 1 час отварят FX Solutions и ще има повече яснота.

Коментар

• GBP/USD

Здравейте, трейдъри!

Още веднъж да ви благодаря за онова , което ежедневно научавам от вашите постове! Не съм сигурен аз дали помагам на някого, но се опитвам да ви покажа какво правя на практика и , естествено, не съм този, който е открил колелото, а всичко съм взаимствал от линкове, които вие обменяте помежду си.
                                Оттук- нататък, много е важно как се чете, как се тълкува всичко и на каква основа се гради. Признавам, основата, която имат някои колеги, образно казано , е на светлинни години напред от онова, което аз имам, затова и колегите във Форекса, които ме критикуват имат право: да не подведа някого с моите постове. Защото е опасно човек да помисли /и да реши твърдо/ , че е безгрешен в действията си! Обяви ли веднъж своята непогрешимост, съвсем скоро трябва да последва и неговия банкрут /независимо в коя област!!!/.
                                Ако една позиция е губеща, по мое мнение , не бива да я правя още по- силно губеща, но какви са критериите за това- индивидуални: отчитам показанията на индикаторите, които често си противоречат на различните графики, противоречат отделно и на очакваните нива на корекция по Фибо, съобразявам с големината на акаунта, както някои казват- до къде ще издържи. Въпросът с отражението на новините е дискусионен: хората, които залагат на някаква що- годе сигурност /ако можем изобщо да говорим за такава във Форекса/, излизат от пазара в очакване на отражението на думите на политиците и ние виждаме как нараства волатилността за броени минути. ОПАСНО Е /но кое във Форекса не е опасно?/ И НЕ ГО ПРЕПОРЪЧВАМ НА НИКОГО, но аз лично мисля, че в този момент- с големите движения- е най- добре да участвам...Опитвам /спокойно?!?/ да отигравам онова, което виждам на екрана между въображаемите канали, но каналите и при спокоен пазар пак са си въображаеми, т.е. рискът тук винаги си е съществувал...
                                Вижданията за новата седмица описах в петък, но умувах върху показанията на индикатора ADX за GBP/USD и ето какво показва индикаторът, който нормално би трябвало да посочи дали сме в тренд:
                                1. На Седмична граф. отчита самото начало на възходящ тренд /предвид мащаба, смятам, че такова неутвърдено начало може да залезе за кратко/, но до сега нищо не показва , че ще продължи нагоре, необходимо е време.
                                2. На Дневна граф. ADX отчита, че излизаме от низходящия тренд /но още за достатъчно силен възходящ не говорим, може би това ще е възможно след тази седмица/, но ако добавим и ясния сигнал за купуване около 15- 16.06. от +DI на ADX, мога да се замисля ...
                                3. На 4час. граф. Индикаторът показва развитието на силен възход. тренд, възможност за купуване и ако добавим обърнатия H&S, за който писахме и ясно изразената конвергенция на RSI, се замислям още повече...
                                4. На 1час. граф. – начален стадий за отчитане на възх. тренд от ADX.
                                Нямам друг избор, толкова са ми познанията, ще започна с удължени позиции при GBP/USD в началото на седмицата , а как ще продължа- ще решавам в движение.

Моите разсъждения не бива да ви притесняват, ако вашият анализ се разминава с моя. Но ако изляза прав, мога да опитвам да разсъждавам тук, стига това да е от полза за вас! Няма да мога да правя по- чести коментари, за което се извинявам предварително!

Успех на всички през новата седмица! ;-)

Коментар

Working...
                                X