IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• fx

eur/aud
    buy 1.565 SL 1.553 TP around 1.6183
    aud/chf
    sell 0.9866 SL 0.994
    cad/chf
    sell 1.0288 SL 1.037 TP around 0.9937/0.9825
    Рискът е тънката граница между страха и благоприятната възможност.
    [url]http://www.standartnews.com

Коментар

• Прогнозки

Вчера просто нямаше накъде да ходи поради силата на долара "across the board". Но $ отслаби ли леко, при Канадеца направо ще се срине.
      In the state of nature profit is the measure of right.

Коментар

• Прогнозки

Ajde bez obidi

Коментар

• Прогнозки

ППП, вчера затова го играх късо и потънах с 20-ина пипса. Държа се алогично, въпреки че петрола направи нови върхове. Голяма курва е канадеца.

Коментар

• Прогнозки

Трики, внимавай с Канадеца. Ако петролът удари нов рекорд днес като нищо може да видим 1-2 фигури надолу.
            In the state of nature profit is the measure of right.

Коментар

• Прогнозки

Евро/Долар: продажба от 1,2120, стоп 1,2157 или покупка от 1,2173 стоп 1,2137(първото е по-логично).
              Долар/Канадец: покупка при пробив на 1,2390 стоп 1,2343.
              Долар/Йена: покупка при пробив на 109,58, стоп по вкус или продажба при пробив на 108,49.
              Кабел: продажба при пробив на 1,8199, стоп 1,8260.

Коментар

• Koko

Коко , в коя стая си в paltalk ?

Коментар

• bnight

supertrader нямам проблем с раното ставане но тогава и в 14:30 пазара е най-добър за анализиране защото е спокоен. Също тези часове са идеални за влизания с плитки стопове в дадена позиция. За днес като чели пазара ще е пак в полза на долара такова е моето мнение поне. Затова и имам къса 1.2146 стоп ревърс 1.2167 цел 1.2080.
                  http://bnight.sytes.net - Някой интересни неща за форекс-а. Както и ежедневни валутни ана

Коментар

• bnight

В 5.33 се спи .А когато си на 17 трябва да е по 8 часа на ден.По-добре спазвай това правило сега.Защото ще видиш как в един момент този пазар става толкова прозрачен , че всички му знаят посоката , е тогава какво да му бодърстваш.А нали ако си почиваш нормално ще си в добра кондиция , а иначе какво да се измъчваш.
                    D.Y.F-091066

Коментар

• Koko

Здравей Коко!Дано се окажеш прав за бъдещето на дългите позиции.За съжаление при това евро нещата излязоха от контрол и внимавайте при нови проби да се пробиват дъна.Нямам никаква идея какво може да се случи.
                      D.Y.F-091066

Коментар

• Добро утро.

Успешен ден на всички!
                        D.Y.F-091066

Коментар

• Добро утро.

Добро утро и успешен ден на всички трейдъри. http://bnight.my.contact.bg/Analizi/index.htm прогнозите ми за деня.
                          http://bnight.sytes.net - Някой интересни неща за форекс-а. Както и ежедневни валутни ана

Коментар

• supertrader

KOKO честито завръщане. Липсваше на много хора. Успех.

Коментар

• supertrader

az sam na4inae6t imah edna smetka
                              i q zatvorih na mnogo dobra pe4alba moje
                              li da se zanimava 4ovek amo s FOREX da mu stane profesia

Коментар

• supertrader

Sega pro4etoh nazad, ne znam zashto niakoi si misliat 4e pi6a s drug nik - az ne sam postval v bg forumi ot dosta vreme
                                eto trading plana mi za sedmicata koito postnah v nedelia v paltalk.
                                Dvija se po nego i edva sega se otvaria dobra vazmognost za dalga - 1.2104 e dobar suport koito mislia 4e shte darji - o4akvam ka4vane do kam 1.2450-1.2550 no ne iskam da riskuvam - ako izlezat tia 200p shte sa mi dostata4ni za sedmicata. USPEHI

Коментар

Working...
                                X