If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
супертрейдар има един много силен позитив за $ а това е лихвения диференциал докато има основание да се спекулира с него тои ще храни акулите и за да спре да се качва долара всички трябва да са обедят че отиваме на 1.05. има време за това вервай ми.
Буш е казал че САЩ нямат интерес Еропа да се разпадне , така че ще действат в обратната посока.И наистина нямат интерес , поне според мен е така.Възможна е и пълна корекция на всичко до тук.Долара не е силен , петрола го задържаха скъп и златото е скъпо , а страха от бъдещето нарастна.Американската икономика не е в добра кондиция защото растежа на Китай е донякъде за сметка на местната американска икономика , за сметка на изнесената в Китай!Поне ситуацията долар юан е лоша , и дебалансира нещата .Щатите ще искат да предприемат нещо и ще го направят!Китай са все още назад технологично от Япония , Европа и САЩ при тях е масовото производство а не новото , те никога няма да бъдат по-напред в това отношение.Там е създадена икономика която трябва да произвежда масово и не е уникална въобще.Всичко уникално и ново идва от САЩ и Европа , за това трябва традиция и общество.Та дали ще го оставят еврото да рухне за месеци?Прекалено е ново и не може да се позволи , така мисля!
Много благодаря на всички които посещават сайт-а ми днес сложих брояч на посетителите и искам само да отбележа че сайт-а има 25 уникални посетители за 5 часа от както е поставен брояча. Благодаря на всички които го посещават редовно. Бих ви помолил които може да помага за развитието това да стане място за всички начинаещи играчи в България. Успех на всички.
Бертрам, не знам дали ще имаме корекция, но още следващата седмица има много сериозен фундамент - БВП на САЩ и решението на ФОМС за лихвите+изявлението на комитета.
според мен по-сериозна корекция при еврото може да се очаква наи-рано началото на юли при едни не много добри данни за NFP на САЩ. До тогава като нищо ще слезе под 1.20
поздрави и успех
абе кво му стана на този австралийски долар - кърти плочки (на тавана ?)
Неангажиращо мнение:
Трудно ще повярвам в сериозна корекция на еврото, но примерно в $/иена е точно на място. И ако се получи така в е/иена играта надолу ще се окаже интересна.
пичове не забравяите че днес е вторник ден за обръщане на тренда, не ми се вярва гадовете да успеят предо1.1990 прекалено прекалено силни са негативите за Е.Технически може да се качим до 1.224
Евро растет путем "грабежа и насилия", говорит пара дилеров, пытаясь объяснить рост евро к $ 1.2150 и последующее падению к $ 1.2130. Дилеры говорят, что три или четыре американских имени были заметны в схватке за рост евро, которая иногда переходила в хищную драку фондов, говорят некоторые. Разговоры ранее указывали на то, что выше стоят огромные предложения на продажу. "Ох" - вежливо описывает свои чувства некоторые дилеры. Напомним, что ранее после прорыва отметки $ 1.2460 рыночный консенсус сходился на том, что мы возвращаемся в диапазон прошлого лета, нижняя граница которого находится в районе $ 1.2000. После пятницы уже вторую сессию евро отваживается на сильный рикошет. Это может спровоцировать волну массового выхода из лонгов по доллару, то есть начало серьезной коррекции с целями на $ 1.2350 и $ 1.25/$ 1.26. Forexpf.Ru - Forex News / Новости Форекс
Не вярвам да има такива, които се двоумят, но сигналът на 4 ч. за купуване вече /малко със закъснение, разбира се!/ го има +DI ..., но това, с уговорка , да не е убеждаване за откриване на позиция...
Коментар