IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Бъфет

Оф, и аз чух че ми се изпълни ордера за продажба от 1,1999 със стопче на 1,2040.
    Работа и заплата?

Коментар

• Бъфет

След малко пак ще атакуват 1.20 жълтурковците.
      In the state of nature profit is the measure of right.

Коментар

• Бъфет

Bnight, такова обиране на стопчета виждал ли си? За 2 минути от 1.2030 до 1.1980 и обратно.

Коментар

• Бъфет

Добро утро колеги днес изглежда ще видим нива под 1.20 но честно казано идеята на КОКО за buy ми се струва логична поне за днес една корекцика няма да е лоша . Успех на всички.
          http://bnight.sytes.net - Някой интересни неща за форекс-а. Както и ежедневни валутни ана

Коментар

• Бъфет

Защото никога не ги сплитва. Отделно са си печеливши.

Коментар

• EUR/USD и GBP/USD

Ситуацията за EUR/USD и GBP/USD:
              1. Седмичните графики показват тренд надолу.
              2. От дневните графики движенията на цените предполагат удобни скъсявания, за сега от 1,2044 и 1,8156.

Но всеки взема сам своите решения!
              Лека и успех!

Коментар

• Бъфет

Saxo bank имат ли представител в България и ако имат кой е това?

Коментар

• Бъфет

Поръчка за късо евро от 1,1999, стоп 1,2050, цели - неясни.
                  Работа и заплата?

Коментар

• Бъфет

Моля ако има хора, които играят през Саксо да споделят плюсовете и минусите. Смятам да играя през тях, но все пак малко информация преди да си бучна кинтите няма да са ми излишни. Благодаря предварително!

А Бъфет със своите 20-30 милиярда кой беше, че да определя съдбата на пазар с такива дневни обороти надхвърлящи десетки пъти неговото състояние. Замислете се в/у това. Нагрухал се е със скъпи евра и се чуди как да подлъже народа да продава долари, че да излезе от калта. За негово съжаление тези, които са го докарали до това състояние няма да се уплашат от неговото лаене.

Лека нощ и успешна утрешна търговия!!!
                    Работа и заплата?

Коментар

• Бъфет

Защо а са толкова скъпи

Коментар

• Бъфет

BRK.a са около $84000.00
                        BRK.b са около $2800.00

Коментар

• Бъфет

Би ли ми казал колко е цената на акция в "Бъркшир" в момента.Предварително ти благодаря

Коментар

• Бъфет

Ne go mislim, kakto kazvat horata " Tejka e carskata korona, blaze mu na tozi, koyto ya nosi..."

Коментар

• Бъфет

Юри, наистина е дълъг от малко над 1.30. Знам го със сигурност, понеже имам акции от Бъркшир и всеки quarter получавам писмо, в което са всички приходи и загуби за периода. Както и да е, ако Бъфет загуби от $ ще спечели от друго, така че неговата не я мислете.
                              Успех

Коментар

• Бъфет

Според мен ще повярваш но ще ти трябва време за да узрееш идейно. Не мога да разбера защо си тормозите акъла какви позиции имал Бъфет. Това просто няма значение така или иначе той пак ще спечели, а помислете Вие за позициите си. Аз предлагам да кажете по някой виц за разсейване и за настроение мисля че това би подействало добре на всички. Я да чуем сега: ...............

Коментар

Working...
                                X