IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• eur/usd

Bonjour,дами и господа.Преди малко звъннах на мосю Трише и той най-учтиво ме помоли да изкарам дългите си eur/usd на 1.2121-щели сме да правим интервенция като тази на Коко и компания,ама по-успешна .
    Човека ми каза,че дори и да избием нагоре,пак ще върне до 1.2130 да ме вземе и мен нагоре.
    Слушам,какво да правя,а след 4 години ще ме видите и в листите.

Коментар

• PPP

Май на народа му се доспа...и аз ще положа вече,но ще хвърлям по едно око в Японска сесия.
      Лека нощ!

Коментар

• PPP

И на мене ми се струва интересна двойка,но минусите ми са по-интереснинека първо поизбия малко и тогава пак в нови авантюри ще се впускам)

Коментар

• PPP

в момента интересна двойка ми се струва долар/йена...последните свещи на 4Н яко опират в канала без пробив...

Коментар

• PPP

10x JB

Коментар

• PPP

ето и нещо което намерих сега по темата:

GBP traders have taken advantage of the spike in liquidity that followed the Fed's interest rate hike buy selling. GBP/USD has been hit down from 1.7925 to new intraday lows of 1.7872, the lowest trade since Oct 2004. GBP has suffered under the relentless list of soft data releases that has heightened speculation, and odds, of a rate cut by the BoE's MPC very soon. While GBP/USD was getting hit, EUR/GBP was on moving higher, climbing to a new intraday high of 0.6761. GBP/USD technical support levels are nothing but targets for traders and the next level to note is down at 1.7746. EUR/GBP's next target on the upside is seen at 0.6780. M.B.

Коментар

• ing2

Дано си прав и аз на това се надявам,както и много други предполагам. 0,6753 много ме изкушава тази цена,но както съм се окъкал надали ще намеря сили да го отиграя...

Коментар

• PPP

ing2 - в eur/gbp съм дълъг от 0.6680. бях сложил ТП на 0.6717, но днес я махнах...сега съм сложил ТП на 0.6790 и ревърс от същото ниво. тази позиция по принцип от доста време я дебна, пък да видим. от една страна фибо 38.2 е на 0.6798 а и от друга страна на дневна канала опира някъде около 0.6810/20. аз няма да гоня цялото движение.
                  това е само мнение...но ако не си отворил позиция, изчакай по-добър вход и скъсявай пък и суапа е положителен...

Коментар

• Коко

И долар швейцарец става номера и суапа е по-голям и нали и обещават да го увеличават.
                    D.Y.F-091066

Коментар

• ing2

ЮГ и само ЮГ , а сега е корекция там при евро-паунд.После ЮГ , може по два начина - еврото да се счупи да пада или кабела да побеснее на север.
                      D.Y.F-091066

Коментар

• PPP

Лошото при мен е 4е съм селл от 0,67 и сега малко ми е притеснено имайки впредвид че тука малко бавно стават обратните движения...Хората от два дена продават здраво кабели, а аз им ги купувам))Ще видим..

Коментар

• PPP

Аз за това хеджирах с късо евро и в момента съм купил кабел и продал евро което е все едно европаунд в къса

Коментар

• PPP

20п стоп

Коментар

• PPP

селл кабела е свръх продаден

Коментар

• PPP

Успех и на теб!Бях попитал за EUR\GBP,но никой не изказа мнение за тази двойка...

Коментар

Working...
                                X