If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Абе момчета да не изядем дръвчето ,-дакажат дръжте си доларите и лапайте от суапа ,пък ние като намалим лихвата след един -два месеца защото няма икономически разстеж лапайте сега на чичо си Алън дъртия ............
kato se ima predvid 4e imama e i na dnevna triagalnik koito e s dostignata cel mojem da priemm 4e tuk 6te imame eventualno izgrajdane na dano koeto 6te dovede do zna4itelno poka4vane.
lirata ima formirana figura na sedmi4na grafika i si goni celta, imam edna stara grafika koito sam pravil predi mesec, i ne6tata se izplaniavat po neia.
To vinagi 6te se nameriat fundamental ni ne6ta koito da dokajat padaneto no celta si e cel i 6te se stigne
Ей това не мога да го разбера , кой упорито продава кабел , дали е защото влизат дълги в евро-паунд ?Защото няма логика така да му се нахвърлят и не е надценен спрямо долара а еврото е много по надценено.
Ирис направи 1700п този месецец, перфектно целише нивата на вход и изход,
ето вчерашният му сигнал за кабела - беше 7925
Cable North containment Zone at 1.79501.7925 for a Sell/South Entry Window to a decline break at 1.791.7870 for a decline continuance to 1.78501.7820 enroute to a test/break at 1.781.77501.77 basis.
Е като няма движение какво да правя, влязох дълъг от 50 излязох на 97 влязох къс от 40 излязох на 16, чакам американците, и гледам да си избия стоповете от вчера иначе 7709 бих удължил с удоволствие но какво да правя до хам
Явно си го ударил на скалпване , тогава си слагай един параболик индикатор и действай по него и по текущи фигурки , успешно се скалпва този пазар така в момента.Вчера скалпвах дълъг кабел и беше успешно нищо че цял ден пада.А най-вече и настроение трябва да имаш няма значение ще го купуваш ли или ще го продаваш -За съжаление днес то ми липсва..
Коментар