IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• EUR

ot tuk ve4e 1.1960 moje da se kaze 4e udyljavam iako sas stop 1.1890 i otivam da si pia jin4e , ne viarvam dnes da probie daze i 1.1950 , a korekciata 6te e 1 figurka pone
    pozdravi i veseli subota i nedelia !
    Forex , форекс новини и стратегии

Коментар

• problemi

tia moite dostav4ici na net mi razkazaha igrata dnes sumati pipsove izpusnah
      Forex , форекс новини и стратегии

Коментар

• GGG

Дали няма да затворим днес със силен долар и заради 4-ти юли?
        Buy high, sell higher!

Коментар

• GGG

че и ги има в изобилие около Хепи до ФК, а) мацките де...пък и бира има)

Коментар

• GGG

uкабела му трябва 7709

Коментар

• GGG

Петък е пичове, зарязвайте пецетата и отивайте за бира, мацки и други удоволствия.
              В понеделник ще му мислим.
              Работа и заплата?

Коментар

• GGG

kupuvai smelo i se ne boi ) sled malko po4vat da zatvarqt kusite ) spored men otivame minimum na 1,7825
                Ремонти
                Форум за ремонти

Коментар

• !

Извини ме варна имам и 4ти сел от 7754 затворен на 7737

Коментар

• !

Сори, и аз недовиждам и недочувам понякога. Не е моя работа да се бъркам толкова.
                    Работа и заплата?

Коментар

• !

Варна в голяма грешка си имах 3 села даже последният го писах кога да се направи тук, имах и 3 бая разбира се.

Коментар

• !

Това наистина е една съвсем добронамерена приятелска "забележка". Петък е, отиди пий една бира и в понеделник пак. Успех все пак, аз за днес приключих, бях продал и кабел от 1,7765, но го затворих рано, защото е петък и съм изморен вече.
                        Работа и заплата?

Коментар

• Don Karlos

Ako ti pravi vpechatlenie, eur-to e tuka ot 2 sedmici, lepnato na opciite i pri vseki podskok ot 70-80 pipa se hedgirat prez futursite i spot-a, sliza do tiah i se maha poziciata i ostavat samo opciite.
                          A kabela si go obiasniavam s mnogo akuratna operacia za probiv na niva i vkarvane na opciata v pari.
                          De fakto probivut na 1.20 stana sled 17.00, kogato ostanaha samo futursite, koito tozi put ne se zatvoriha. Sega podoziram, che ste se zatvoriat dovechera kum 20 00 bg i ste potegli nagore. Tova bi triabvalo da dovede do stranni dvizenia v kabela i eur/gbp.

Коментар

• !

КОКО, няма такова нещо като трябва. Напоследък гледам как постоянно купуваш кабели. Защо не ги продаваш, когато сигналите са за сел, апостоянно купуваш.
                            Работа и заплата?

Коментар

• !

Кабела трябваше да спре отдавна но сега целта ме 7709 тук избързъх наистина малко

Коментар

• GGG

ГГГ, направи си услуга и се полей с една студена вода. Не си такъв човек да играеш срещу тренда.
                                Работа и заплата?

Коментар

Working...
                                X