IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Форума

Здравейте колеги.
    По разрових се малко назад във форума и ми направи впечатление колко малко от пишещите преди 5-6 месеца пишат и сега. За щастие обаче мисля че това място се превърна в приятно място за дискусии и факта че за 1 година съм натрупал 27 контакта в ICQ с колеги от цялата страна говори красноречиво колко сме склони вече да си помагаме. Надявам се с този си пост да не опороча развитието на форума но мисля че постигнахме много през изминалата година. Надявам се и за в бъдеще форума да остане едно приятно място и хората които наистина полагам усилия той да съществува да продължим да го правим. И понеже събота и неделя са единствените почивни дни предлагам през тези два дена всеки от пищещите да пусне рекапитулация на изминалата седмица и да основен клуб-а на PIWO за Ананимните алкохолици. Успех на всички.
    http://bnight.sytes.net - Някой интересни неща за форекс-а. Както и ежедневни валутни ана

Коментар

• Piwo

Надявам се, всички разбираме от майтап и не сме злопаметни.

Според мен и псевдонима, с който си служа , не ме ангажира, пък и , общо - взето, не бих могъл да кажа нещо - повече от това, което пиша тук, пък и Форумът дава достатъчно възможности за обмяна на мнения, ако имам време , бирата си я пия пред PC - то.
      Уважавам всички във Форума, но времето /което ми липсва/ не ми позволява да се разпростирам още повече встрани от основните си ангажименти. А прогнозите на половината тук, средно - статистически би трябвало да са близки.
      Другото мое послание беше, че никоя жена не би трябвало да бъде сравнявана с онези влечуги...

Не вярвам да се познаваме отнякъде, общо - взето, аз съм никой...

Успехи и късмет! И, разбира се, продължаваме напред! ;-)))

Коментар

• aha

безимен, здравей! Първо искам да ти кажа, че мнoго ми напомняш на някого. Познаваме ли се от някъде?
        Второ, предния път за крокодилите, фермите и харемите нещо не се разбрахме, а тънката ми мисъл беше, че има мнооооогооооо мъже на тоя свят, които се женят за крокодили по интерес с едничката мисъл да си уредят животеца. Ей затова се опитвах да ти намекна тънко, ама не се получи, както го исках. Надявам се, че си широко скроен човек и продължаваме напред. Съгласен?
        Трето, много често виждам сходство в прогнозите ни, чак почвам да се притеснявам)). Надявам се да имаме късмет и занапред.
        Би ли ми дал мейла си, разбира се, ако вече не си ми го давал ?

Коментар

• bnight

Ще се помъча върху нея и ще ти пратя варианта , понеже живо ме касае.Нямам позиция , която да разчитам на нея но ми е проблем сега голям.
          D.Y.F-091066

Коментар

• бих казал...

Да опитам едно малко сравнение, което може да не е много на място - мисля така, но може и да се заблуждавам, ето: доста опитни трейдъри има в тоя Форум, с много познания и добър стаж. По мое мнение са и много добри фундаменталисти, НО, точно това им качество им играе понякога лоши номера. Тези хора ги сравнявам с Бъфет - с неговите фундаментални анализи, с неговата основа /материална/ и с времето, което спира за него, както е при хищника, когато е набелязал вече своята плячка! Стъпка по стъпка /добавка след добавка/ към целта! И нашите добри приятели във форума са също като хищника, който е фиксирал вече плячката си! До тук всичко е жуст!
            Оттук нататък въпросът е дискусионен колко време трябва да се чака? Различни автори говорят за търпението на Бъфет, който години, дори десетилетия /!?!/ е задържал акции, без да продава /чака да се изпълни цената, която е анализирал предварително/!
            Давам си сметка, че това е необходимото условие, за да умножи човек многократно доходите си. И следва въпросът: трябва ли да чакаме с години /десетилетия/ ? Сигурни сме, че има хора, които са прескочили с лекота тези годинки... и за себе си мисля, че трябва да продължа да усъвършенствам техн. анализ, защото фундаменталния не ми е по силите /не съответства и на времето, с което разполагам/.

По същество, за да не ви губя времето- нищо след снощните ми писания - в индикаторите - не е променено - EUR/USD и GBP/USD при мен са за скъсяване след празниците. Тенденцията при кабела е по- силна.

Как ще влияят различни новини, опционни нива, лихви – вие ще кажете – това също е ваша стихия, но аз споделям мнението, че дори и накуп те не могат да променят /значително/ един утвърден тренд, който , да не забравяме, е по- добре изразен също при кабела.

Приятна почивка на всички! Включително и на тези край морето!
            ;-)

Коментар

• bnight

supertrader ще я пусна в неделя сега ще ти кача картинка.
              http://bnight.sytes.net - Някой интересни неща за форекс-а. Както и ежедневни валутни ана

Коментар

• bnight

Пусни я тази седмична на твоята страница да я видя , че нещо ми е мътно.
                D.Y.F-091066

Коментар

• cabel КОКО

Това му е дънцето.поне така мислех да го отиграя преди известно време.BUY цел 1.2500 STOP 1.1900

Коментар

• cabel КОКО

обаче еврото има разходка поне до 1.1750 другата седмица.

Коментар

• cabel КОКО

KOKO Мисля че за сега това му беше на кабела на седмичната упря в канала

Коментар

• cabel КОКО

Аз ще отскоча до магазина за бира...по-правилна посока от тази не виждам в момента))
                        Приятен weekend на всички и дай боже слънце, 4е да поизпе4ем задниците малко...друго си е да се пе4еш на плажа а не на Форекса)))

Коментар

• cabel КОКО

КОКО ,мерси за отговора -съгласен съм с теб !
                          Дано отскока да е в нашата посока !
                          Успех !

Коментар

• cabel КОКО

Ing2 ,не се безпокой -на верен път си ..Скоро мисля ,че ще разбереш !
                            !Пък медицината не дава отговор на въпроса ,дали лудите са най-нормални ,а нормалните малко луди ..Трудна дилема ..
                            Лично аз мисля ,че това е ново и то изкуственно дъно ..
                            Успех !

Коментар

• cabel КОКО

Мисля че засега имаме дъно и ни трябва отскок, зависи къде ще затворим обаче

Коментар

• cabel КОКО

DR az sym mai edin ot ludite, ama dano ne otida skoro v ludnicata))

Коментар

Working...
                                X