IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от brus
    Първоначално изпратено от koko
    Забележете нещо, между 17.45 и 18.00ч обикновенно ако сме имали трендово движение имаме 20 на пипа откат сега е 1.2710 и часа е 17.45
    пак си прав, това трябва почна да го следя.
    Причината е че по това време някой еврофондове правят частичен ТП

Коментар

• Затворих си позицията Е/Д 60 пипса +. Има още път надолу просто трябваше да затворя. И сега джокнахме по едни уиски и така. Довечера ще видим за един селл Е/Йена. ама да избегнем суапа.
      Всеки да прецени рисковете сам за себе си

Коментар

• Първоначално изпратено от koko
        Забележете нещо, между 17.45 и 18.00ч обикновенно ако сме имали трендово движение имаме 20 на пипа откат сега е 1.2710 и часа е 17.45
        пак си прав, това трябва почна да го следя.

Коментар

• Аз така или иначе вече я затворих тая позиция, за днес се напечелих предоволно

Коментар

• Re: USD/C$

Първоначално изпратено от 4x_technik
            Първоначално изпратено от dep-j
            Dali 6te vidim dnes 1.1030
            Май по-скоро днес ще видим 1130
            ....ako probiem res. na 1H .I ako tova stane edva li 6te vidim samo 1.1130 .No kato gledam dnes dosta mu se ovijda .
            Струва ми се, че ще имаме този късмет.Пък че няма да е само 1.1130 то е ясно
            let's wish.
            eй го на
            Az ne sam kazval 4e nqma da stane 1.1130 (dori taka za men e po-dobre) ,a kakvo 6te stane ako varne pod 1.1030 i doidat golemite mecani.A mezhdu drugoto tova ne e otminalo o6te .

Коментар

• Забележете нещо, между 17.45 и 18.00ч обикновенно ако сме имали трендово движение имаме 20 на пипа откат сега е 1.2710 и часа е 17.45

Коментар

• Re: USD/C$

Dali 6te vidim dnes 1.1030
                Май по-скоро днес ще видим 1130
                ....ako probiem res. na 1H .I ako tova stane edva li 6te vidim samo 1.1130 .No kato gledam dnes dosta mu se ovijda .
                Струва ми се, че ще имаме този късмет.Пък че няма да е само 1.1130 то е ясно
                let's wish.
                eй го на

Коментар

• E/Sfr

sell 157

Коментар

• 2690-2710 би трябвало да корегира до към незнам може би 2750-70 нещо такова ми се струва

Коментар

• Първоначално изпратено от koko
                      Първоначално изпратено от mitak1969
                      Коко, щеше да ми казваш за ММ

Малко по-късно ще пиша
                      добре
                      http://www.save-darina.org/images/banners/dari2.jpg

Коментар

• Първоначално изпратено от mitak1969
                        Коко, щеше да ми казваш за ММ

Малко по-късно ще пиша

Коментар

• Първоначално изпратено от Daylight
                          Коко издържа ли ти днеска стопа на 2837 при Е/Д
                          Не задейства ми хедж, излязох от половината на 0 после отново добавих и сега излязох от добавката, реално обаче ми виси 50% от позицията в дълга от 2837, тъпо стана но какво да се прави

Коментар

• Коко издържа ли ти днеска стопа на 2837 при Е/Д

Коментар

• Долара става все по търсена високодоходна инвестиция, и временното спадане след решението за лихвите бързо ще се компенсира.

Коментар

• Число новых рабочих мест в США в июне 2006 года выросло на 368.000 в июне 2006 года после роста на 122.000 в мае, сообщило в среду частное агентство по найму ADP. Ежемесячный доклад ADP основан на данных о заработной плате и указывает на изменение в занятости на рынке труда за исключением аграрного сектора, пишет агентство Reuters. Доклад публикуется каждый месяц за два дня до официальных данных. Согласно опросу Reuters, министерство труда США в пятницу опубликует доклад, согласно которому число занятых в экономике США за исключение аграрного сектора выросло в июне на 155.000 после роста на 75.000 в мае.

Коментар

Working...
                                X