If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Daylight според мен пивотите са едно от основните неща във форекс-а. Дават инфорамция за много работи и помагат горе-доло да разбереш каде са съсредоточени Куповачите и продавачите през деня. Според мен само на база на пивотите може да се добие прекрасна картинка за нещата. КОКО бих те помолил да качиш някаде тази екселска таблица която ползваш за смятане на пивотите. Предварително ти благодаря.
Виж продал съм много малко искам да започна изграждането на една по дългосрочна стратегия, мисля че съм прав но като се видим ще ти обясня а и лихвата ме блазни и стопа ми е къс, фибото е другият ми мотив да отворя къса там
Успех
Бнигхт запазване на лихвените нива във Великобритания няма да окаже положителен ефект върху долара а напротив. Днес наистина нямаше читави сигнали аз си рейнджих и ако изключим кабела който стигна много сериозно, да не кажа перфектно бай ниво заради месечна трендлиния то другото е вятър и мъгла
Успех
КОКО в интерес на истината ако имах компютър със статично IP щях да направя много по-грамотен сайт имам всички технически познания по въпроса просто нямам нужните средства и технически възможности да го направя в момента затова сайт-а е така. Направих го като отправна точка за един много по-голям бъдеш проект. Които се надявам до края на лятото да реализираме с група съоченици. Бих се радвал ако поне се измисли как да се финансира подобен проект в интерес на истината инвестицията не е толкова сериозна но нямам нужните средства в момента. Успех ти желая.
Harry Potter мисля че момчето имаше право това което видяхме днес беше просто рейндж които под вилянието на икономическите новини от тази седмица ще се заформи като добър трамплин за долара с цел 1.1620. От там корекцията вече би била сигурна. От фондаментална гледна точка сме за там първо данните от щатите и днес бяха по-добри от учакванията. Второ утре се решава за лихвите във Великобритания като се очаква запазване на лихвите което е още една причина долара да поскъпне. Трето лихвите в еврозоната. Тенденцията и там е същата като във Великобритания тоест още един коз за долара. Четвърто безработицата в еврозоната очаквам по-високи стоиности от очакваните заради отпуските и кризата в Германия. От друга страна е NFP в петък което ще е с доста високи стоиности заради постояно намаляващата безработица в щатите. Еми мисля че от фондаментална гледна точка няма какво да върне еврото. Остава техниката еми както КОКО добре отбеляза нито един читъв buy сигнал. Както и ключови нива които бяха пробити. Това е моето виждане по въпроса. Успех ти желая.
Коментар