dai primer
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Валутна търговия - FOREX - АРХИВ
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от vankata89Айде иде време и аз да потъргувам малко. Стила ми е скалпирай пазара.Обичам лихварски дни хич не ми пука накъде ще ходи eur/usd стига да ходи на някъдеа и утре се очертава доста интересен ден идеалния начин лапе кат мен да изкара малко джобни
Коментар
-
Първоначално изпратено от masagorПървоначално изпратено от PLPКолеги кога да чакаме Трише?
sled chas...i az se chudia kude da go gledam.spriali sa mi neshto CNBC..imam samo CNN .nadiawam se dneska da ima iasna notka w rechta i da widim moshtno dwijenie i da napulnim gushite
Коментар
-
Да тук съм съгласен че картината е повече бича отколкото меча поне докато не падне 1.2700, до тогава очаквам покачване, хехе виси ми един бай и тайничко се надявам днес да излезе, в момента съм хеджнат 0-0 в еврото защото затворих половинката с която бях повече селл, но около 1.2767-2800 ще направя първа добавка сел и после ще мисля горе долу това ми е трейдинг плана.
Относно Трише, лихвите нямат значение, има една максима "купувай слухове продавай новини" е те точно сега ще трябва да купуваме слухове, тоест неговата визия за лихвената политика в бъдеще.
Успех
Коментар
-
Здравейте и от мене.
След вчерашното движение и по точно невъзможността да пробие 1.27, момента за надолу доста отслабна. Виждам няколко BUY сигнала, които обаче ще трябва да се потвърдят поне от 1h затваряне над 1.2750.
Иначе наистина е ден на лихви, но пазара не очаква от ЕЦБ да вдига лихвата, едно покачване би било изненада и би предизвикало доста силен импулс.
И пак мисля че тези нива устройват всички затова едва ли Трише би рискувал с необмислени изказвания.
При Е/Йена има слаба дивергенция на 1ч, но още нямаме сигурен селл сигнал, затова се въздържах от позиция.
Успех!Всеки да прецени рисковете сам за себе си
Коментар
Коментар