If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Varana 2 На късият кабел ме притеснява съпротивата в 1.7340 за това и ще отигравам еврото. Всъщност в него вече го отигравам и съм къс от 1.1925 с цел 1.18 и добавка на 1.1850 .Успех ти желая с кабелите.
два дни затваря над 111.70 (76.4 фибо от 114.80 и high 28sep), с този петрол .. не бих заложил много на това .. според мен над 112.50 е вероятно 113.37-53 ..
nass, при положение, че и днес имаме нов връх в $/y защо реши, че ще обръща. Тренда е такъв, докато няма д-во, че е обърнал. Търсенето на връх в случая си е предизвестена смърт.
bnight, пак сме на едни вълни. Аз обаче ще играя къс кабел, той има доста сериознен потенциал надолу с това пробито дъно от миналата година и пробита тренд линия. Имам ордер продажба от 1,7360 със стоп 1,7387. Изтървал съм да продам от 1,74 точно на отварянето на Лондон, но исках да се наспя.
Колеги на дневна в долара ми прави впечатление че имам флакче което в момента е пробито според изчисленият ми целта надоло е 1.1735 имаите го в предвид въз основа на днешните данни. Успешен ден на всички.
така е, абсолютно съм съгласен.. накратко всичко е хит докато не измислят супер такъв за известен период.. не че държа особено това да е заетоста, но когато ставаше дума да започват да се "стягат",
всичко зависеше от този индикатор ... от тогава е в топ 3 с променлив успех ...
"forget the news remember the chart" ...
the fan, заетостта беше голям хит. След това погледите се насочиха към търговския баланс, а последната звезда са капиталовите потоци. Заетостта, разбира се, си остава първостепенна новина. Просто впечатления.
KOKO няма причини НФП-то да е лошо даните за безработицата този месец са повече от добри и целият месец са под 320 така че не виждам причини НФП-то да е лошо а Hudsun индексът на заетоста излезе с по-добри от очакваните стоиности. Мисля че днес ще се развие така дълго чаканото от мен и повечето анализатори движение към 1.1750. успех ти желая но няма да вземам дълги позиции днес освен ако не се обърне нещо пазара но се съмнявам. Късмет.
Всеки път като че ли е различно, винаги изненадват в движения, но тогава пазиха опционни нива и след като се качи го свалиха с пари а днес ако са лоши изтичат доста опции на 21 - 22
Коментар