IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Имаш добре колега фхмио наистина СОТ има значение но ти също знаеш къде да гледаш хехе много си топло ако кажеш и къде да гледат и ниво две котировки колегите цена няма да имаш.
    Ако пък можеш да покажеш дясната страна на графиката съвсем голям кеф.

Коментар

• Първоначално изпратено от PUL
      Първоначално изпратено от koko
      Аз лично ще ви чакам на 1.2640 но пазара ще покаже
      Трябва да ти светне 1.2887 за да имаш успех с това 1.2640

Пробива на 114.85 в йената задава посоката за края на тази седмица. Сега 114.87

Успех.
      За мен нещата изкристализираха, в еврото отиваме за тест на 1.2887, ако излзе успешен продължаваме за 1.2963, неуспех ни води за 1.2685

Успех желая на всички.

Коментар

• Благодаря коко, но ми се струва че тази информация не е кой знае колко полезна понеже се вижда само как " са си изграждали позиции ". Може би с образователна цел може да се ползва. Ако някой търгува на CME /www.cme.com/ валутните фючърси - то там може да вижда текущия обем , а също така има и специален дата феед с реалния обем на сключените сделки на определени цени / не само на оферираните / , реал time . Мисля че това е по добре отколкото да виждаш само какво са правили .

Коментар

• Колега Пул,
          Ако стане така както ти си мислиш хич няма да ми е приятно но както като каза един колега важното е да има движение - все ще лапнем някоя троха.

Коментар

• Първоначално изпратено от koko
            Трябва да ти светне 1.2887 за да имаш успех с това 1.2640

Пробива на 114.85 в йената задава посоката за края на тази седмица. Сега 114.87

Успех.

Коментар

• Така днес е любимата на някой НФП, хехе. А да видим как ще я отиграете тоя път.
              Чисто технически нямам промяна в мисленето си от вчера.
              Много профитен ден ви желая

Коментар

• Първоначално изпратено от fxmio
                коко , какжо представлява СОТ ? можеш ли да обясниш и да пуснеш някоя примерна графика . Само ако не те затруднява.

Успех .
                При СОТ или комитмънт ъф трейдърс, се дават позициите на трите основни групи участници на пазара . Комършали или така наречените "Умни пари", големи спекуланти - е те тия правят средносрочният тренд и риби наречени цаци демек малки спекуланти.
                Ето ти един пример да речем как умните пари са си изграждали позиции

Коментар

• Първоначално изпратено от PUL
                  Първоначално изпратено от Daylight
                  пазара очаква силни данни за новите работни места в САЩ според направените проучвания се очакват доста силна фигура.

!
                  Данните които ще излязат ще бъдат под очакваните така че фигурите са две и то на север

Успех.
                  Все пак кое те кара да мислиш че данните ще са под очакванията ?

http://www.marketwatch.com/News/Stor...B4%7D&keyword=
                  Всеки да прецени рисковете сам за себе си

Коментар

• Първоначално изпратено от Daylight
                    пазара очаква силни данни за новите работни места в САЩ според направените проучвания се очакват доста силна фигура.

!
                    Данните които ще излязат ще бъдат под очакваните така че фигурите са две и то на север

Успех.

Коментар

• Добро утро от мене. Дългата Е?Д съм преместил стоп на 0 който всеки момент ще падне, но ако падне ще търся подходящ вход. Въпреки че имам все още сигнал за нагоре, пазара очаква силни данни за новите работни места в САЩ според направените проучвания се очакват доста силна фигура.
                      Така че днес внимателно!
                      Всеки да прецени рисковете сам за себе си

Коментар

• Добро утро, братя Форекс-и Тази сутрин като се опитах да стартирам и демото, което имам-това на Trader.bg, след около 1 минута излезе съобщение че няма връзка със сървъра. Искам да попитам дали и на някой от вас му е излизало същото съобщение, или...
                        Здраве и успехи!

Коментар

• коко , какжо представлява СОТ ? можеш ли да обясниш и да пуснеш някоя примерна графика . Само ако не те затруднява.

Успех .

Коментар

• Здравейте колеги,включвам се с нов коментар по евройена.Както ви казах вчера,имаме силен съпорт в зоната 146.50-146.60,като почти изключвам слизане под него този месец,но ако това стане,най-много ще слезем до 146.00
                            Сега очаквам да се задържим над 147.00,в момента котировката е около 147.10,това е добро ниво за дълга позиция.Предложението ми е следното: дълга позиция от зоната 147.00-147.10 ,стоп под 146.50,като при евентуално връщане към 146.50 може да се направи нова добавка,като се сваля общия стоп под 146.00.Тейкпрофитът е по-желание ,но не се лакомете повече от 100п
                            Това е засега,надявам се сте доволни от келепира,който ви давам възможност да изкарате чрез моите предложения

Коментар

• А другата истина е че маркетмейкъри и банки виждат твойте котировки тоест ти сега да речем си сел еур със къс стоп над върхът, е когато се насаберът достатъчно маймуни те просто ако им е изгодно се присягат и вземат тия стопове, е малко образно се изразявам де. Та другото интересно е да се докопате до Левъл2 котировки но това е дълга тема

Коментар

• Re: Daylight

Първоначално изпратено от supertrader
                                Извинявай за късния отговор , просто ме нямаше а линка и другите подобни съм ги изтрил , ядосах им се нещо СОТ по принцип не са верни - всеки иска да се докопа до такава информация и никой не я изнася навреме макар че са задължени , присто транзакциите от днес не се изнасят сега а кой знае кога изобщо е каша.Та на varna7 бих му отговорил че в инфолмацията е богатството , не в златото , другите метали и петрола. Но дори в големите банки затова как са се позиционирали техните клиенти информация имат само може би няколко души , останалите знаят само части от нея -т.е. нищо не знаят.
                                Това не е много вярно, СОТ е най-верният индикатор ако можеш да го четеш, лошото е че ние имаме достъп едва със седмица закъснение, вярно е че някой имат това инфо преди и са напред с материала

Коментар

Working...
                                X