IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Petur Karaivanov

Дон Перони не е вчерашен, разнася 13 милиона долара в торбата, та някакви си 13 фигури ще му се опрат...

Коментар

• Petur Karaivanov

bnight, вчера направих много глупости и днес почивам. Не е лесно да издрусаш 3 загуби за един ден при игра с/у движението. Така или иначе поне осъзнавах, че правя глупост и играх с минимални позиции. Установих, че корекцията е започнала и ако играя ще играя нагоре, само че днес определено ще почивам. Еврото да де първи признаци за възстановяване и Дон Перони веднага се появи на сцената :-).
      Работа и заплата?

Коментар

• Petur Karaivanov

GGG, какво направи бе човек?! Ти направо ошашави Пешката с тези 7 ифрени суми..................та той не е фалирвал още такава дебела сметка. Ама жесток си занчи човека отишъл на море да разпуска, пък ти сърцепляскане ще му докараш))

Коментар

• Petur Karaivanov

GGG - kato dojdesh na Sl.Brjag se obadi - shte govorim.Problemat e che sam tuk i njama kak da ti izpratja dogovor , a oshte po-malko da go izpalnjavam dokato sam tuk

Коментар

• konsolidacija/korekcija

Щом казваш.

Коментар

• konsolidacija/korekcija

Svetlin - korekcijata prikljuci na 1.1870 a v momenta sme v konsolidacija do sredata na septemvri v reindj pri EUR/USD 1.1920-1.2520 a posle "fly in the sky" (mnogo vnimavah da ne dopusna pravopisna greshka) ;-)

Коментар

• Petur Karaivanov

Toi dobre si vurvi, no az si chakam dogovora , koito obesta ne znam koga. A za slunchev briag ot 1-i sum tam i nisto ne prechi da govorim, tuka v Sofia ot bankata mi ste svurshat drugata rabota. Stiga vsichko da e kakto kazvash. Pomisli seriozno, govoria za 7 cifreni sumi, pri nalichieto na bankova garancia.

Коментар

• Petur Karaivanov

Петре, при търгуването е винаги така - за да спечели един, друг трябва да загуби.
                  Дали са преодолени нивата, няма да коментирам, защото още не е ясно. Тази корекция трябваше отдавна да стане и затова сега се развива малко по-бързо.

Коментар

• Petur Karaivanov

GGG - sorry no do sredata na septemvri sam na Sl.Brjag . Edva sled tova mojem da govorim po-konretno inache produktat 1.5% FIX si varvi otlichno :-)

Коментар

• Petur Karaivanov

Petre, vmesto da se pravish na interesen, kazi kakvo stava s produkta fisk1.5%. Obesta dokumenti, oste gi niama, veche 2 meseca. Osvobodiha mi se dosta srestva naposleduk, davai da gi vurtim, samo garantirastata banka mi triabva i dogovora

Коментар

• Валутна търговия - FOREX

Da nivata za koito pishe Svettlin sa veche preodoleni , a njakoj pecheljat za smetka na drugi koito gubjat.
                        No njama strashno - vajnoto e oborot da stava ;-)

Коментар

• GBP/USD

КОКО, точно това ми беше тънкат амисъл. Както вчера внезапно започнаха корекцията, така днес американците могат да решат, че нивата между 1.2180-200 са добри за нови дълги доларови позиции.

Коментар

• GBP/USD

Книгите са много добри.

Коментар

• GBP/USD

При Америка ще стане ясно къде ще ходим, още се мотаем в сел зона и неможем да се качим на 22 нивата. Не мисля че някой каквото и да каже от тия нива това може да е сигурно

Коментар

• Валутна търговия - FOREX

Vijdam che v tozi sait nishto novo njama i nishto staro ne se e promenilo.Ostavjam vi da si grizete noktite i da si cheshete ezicite momcheta a az otivam na plaja, a sledobed shte pojazdja malko ;-)
                                Tuk v Slanchev Brjag e mnogo got , a ako njakoi dojde na sam i obicha ezdata - da mi se obadi.
                                A sega prodaljavajte da se zanimavate s gramatikata

Коментар

Working...
                                X