If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
bnight, вчера направих много глупости и днес почивам. Не е лесно да издрусаш 3 загуби за един ден при игра с/у движението. Така или иначе поне осъзнавах, че правя глупост и играх с минимални позиции. Установих, че корекцията е започнала и ако играя ще играя нагоре, само че днес определено ще почивам. Еврото да де първи признаци за възстановяване и Дон Перони веднага се появи на сцената :-).
GGG, какво направи бе човек?! Ти направо ошашави Пешката с тези 7 ифрени суми..................та той не е фалирвал още такава дебела сметка. Ама жесток си занчи човека отишъл на море да разпуска, пък ти сърцепляскане ще му докараш))
Коментар
Petur Karaivanov
GGG - kato dojdesh na Sl.Brjag se obadi - shte govorim.Problemat e che sam tuk i njama kak da ti izpratja dogovor , a oshte po-malko da go izpalnjavam dokato sam tuk
Svetlin - korekcijata prikljuci na 1.1870 a v momenta sme v konsolidacija do sredata na septemvri v reindj pri EUR/USD 1.1920-1.2520 a posle "fly in the sky" (mnogo vnimavah da ne dopusna pravopisna greshka) ;-)
Toi dobre si vurvi, no az si chakam dogovora , koito obesta ne znam koga. A za slunchev briag ot 1-i sum tam i nisto ne prechi da govorim, tuka v Sofia ot bankata mi ste svurshat drugata rabota. Stiga vsichko da e kakto kazvash. Pomisli seriozno, govoria za 7 cifreni sumi, pri nalichieto na bankova garancia.
Петре, при търгуването е винаги така - за да спечели един, друг трябва да загуби.
Дали са преодолени нивата, няма да коментирам, защото още не е ясно. Тази корекция трябваше отдавна да стане и затова сега се развива малко по-бързо.
Коментар
Petur Karaivanov
GGG - sorry no do sredata na septemvri sam na Sl.Brjag . Edva sled tova mojem da govorim po-konretno inache produktat 1.5% FIX si varvi otlichno :-)
Petre, vmesto da se pravish na interesen, kazi kakvo stava s produkta fisk1.5%. Obesta dokumenti, oste gi niama, veche 2 meseca. Osvobodiha mi se dosta srestva naposleduk, davai da gi vurtim, samo garantirastata banka mi triabva i dogovora
Коментар
Валутна търговия - FOREX
Da nivata za koito pishe Svettlin sa veche preodoleni , a njakoj pecheljat za smetka na drugi koito gubjat.
No njama strashno - vajnoto e oborot da stava ;-)
КОКО, точно това ми беше тънкат амисъл. Както вчера внезапно започнаха корекцията, така днес американците могат да решат, че нивата между 1.2180-200 са добри за нови дълги доларови позиции.
При Америка ще стане ясно къде ще ходим, още се мотаем в сел зона и неможем да се качим на 22 нивата. Не мисля че някой каквото и да каже от тия нива това може да е сигурно
Коментар
Валутна търговия - FOREX
Vijdam che v tozi sait nishto novo njama i nishto staro ne se e promenilo.Ostavjam vi da si grizete noktite i da si cheshete ezicite momcheta a az otivam na plaja, a sledobed shte pojazdja malko ;-)
Tuk v Slanchev Brjag e mnogo got , a ako njakoi dojde na sam i obicha ezdata - da mi se obadi.
A sega prodaljavajte da se zanimavate s gramatikata
Коментар