IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• РРР

И аз имам лоши спомени от тази двойка от 29.06 когато реших да хеджирам късо евро/долар с дълъг паунд/долар. Дотогава не го бях пробвал този номер и ми беше за последно. Ако бях искал никога нямаше да уцеля толкова добър вход в обратна посока. Измъкнах се с сериозна загуба, обаче ако бях чакал сега щеше да е 10пъти по-голяма.

Коментар

• varna2

- Като бълха обаче се мести не можеш да го видиш кога се измества , а ако тръгне на юг ще направи фигура.Обаче отсега не влизам поне 30п надолу или към 90.
      D.Y.F-091066

Коментар

• РРР

За 4 години на форекса сметката ми е нагоре с 4 процента , в банка да ги бях държал
        щях да съм нагоре с поне 30 процента. Направо започнах да си мисля че
        това си е чиста загуба на време...

Коментар

• РРР

varna ))
          sychustvam ti dva pyti sam q igral i az sam se otkazal mnogo chakane se iska tam

Коментар

• РРР

Повече няма да допусна грешката да играя евро/паунд. Те и охлювите водят по-динамичен живот.
            Работа и заплата?

Коментар

• РРР

Благодаря че ми задоволи любопитството.С доста по-високо тегло са такива хибриди обаче.Но разликата в цената е малка.
              D.Y.F-091066

Коментар

• Луда работа

Продадох и евро/паунд от 0,6872, стоп 0,6885. Мисля, че риска си заслужава. Тества зъбите на алигатора на 4ч и позволява супер близък стоп. Ауда го затворих с 13п печалба, защото още сме си в скапана консолидация или така наречената ничия земя.
                Работа и заплата?

Коментар

• Пипсове на годишна база.

и по този повод ето статията ми за пълният цикъл през които минва едни трейдър http://bnight.my.contact.bg/Nachinaeshti/pravilata.htm
                  http://bnight.sytes.net - Някой интересни неща за форекс-а. Както и ежедневни валутни ана

Коментар

• Пипсове на годишна база.

Сега се прибирам и виждам че по-назад във форума някои питаше колко се прави на годишна база. Колега не мисли колко ще спечелиш броенето на милиони и милярди е хубаво нещо но на форекс-а не е здравословно. Колкото до печалбата в пипсове незнам дали има тук колега които може да ти даде такива данни просто рядко реален акаунт тук истраива над година и всеки тук ще го потвърди. Все пак първо гледаи колко правиш на ден. Една средно добра система би трябвало да вързва 70-80 пипса профит в рамките на седмица което разделено на 5 прави около 15 пипса дневно. След това сам може да си сметнеш колко може да искараш за месеца и колко за годината но в крайна сметка всичко си е просто хазарт не го забравяи. И винаги гледаи да намаляваш загубите а не да увеличаваш печалбите. И най-важното за всеки трейдър е да разбере че е е по-добре да завърши деня с плюс 5 пипса от колкото с минус 25 Успех на всички.
                    http://bnight.sytes.net - Някой интересни неща за форекс-а. Както и ежедневни валутни ана

Коментар

• bnight

Да си кажа право мисля че евро панд пак ще даде възможност за къс вход към 90 някъде и оттам трябва да отиде на юг.Тук шансовете ми като че ли са най-добри да го уцеля , а може и да греша.
                      D.Y.F-091066

Коментар

• nass

buylimit eur/usd 1.21 s/l 1.2075 t/p 1.2160 нещо ми подсказва че утре сме нагоре

Коментар

• nass

Карам руска антика на газ , защото като смених местоживеенето си постоянно ми разбиваха колата да я задигат и я продадох на един испанец в БГ и той си я закара в Испания и сега като слушам как българските авто..... , се изместили там .Ами ясно защо след нея , ей не можаха да се примирят че не успяха , опитваха по два пъти на ден писна ми направо не можех дая ползвам , те пребиваваха по повече време в нея отколкото аз самия :-))))
                          D.Y.F-091066

Коментар

• ррр

Бензин и ток. Пали на бензин и зарежда батерията. В града превключва отвреме-навреме, но ако си на магистрала върви само на ток.
                            In the state of nature profit is the measure of right.

Коментар

• Audi 80

Varna , внимавай пак да не глътнеш морска вода,

Коментар

• ррр

И хибрид ли е с какво друго гориво?
                                D.Y.F-091066

Коментар

Working...
                                X