IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• USDCHF

Ми дано е грешка
    http://bnight.sytes.net - Някой интересни неща за форекс-а. Както и ежедневни валутни ана

Коментар

• USDCHF

Bnight, сега забелязвам, че и двата сайта, които сме посочили ползват данни от "Tenfore" -т.е., може да е грешка.

Коментар

• USDCHF

SKP те хубаво мърдът но това е 1.32 след като втори источник показва тези цифри аз съм склонен да ги приема Успех на всички.
        http://bnight.sytes.net - Някой интересни неща за форекс-а. Както и ежедневни валутни ана

Коментар

• USDCHF

Bnight -На този сайт котировките мърдат до 12ч. в събота, и понякога с гапове. И аз не знам, кой работи дотогава.

Коментар

• USDCHF

SKP обаче и посоченият от теб сайт показва същите цифри за франк-а ??? 1.32--1.3204

Коментар

• USDCHF

PPP наистина извиняваи и аз реших че е станала някаква грешка все пак това са 2 фигури отгоре но знае ли човек.Успех ти желая.

Коментар

• GBP/USD

Здравейте, колеги!
                Пак за кабела ще ми е думата, сещате се, но и за други неща, първо за „другите”: прави ми впечатление, че пишем очакванията си, но според мен трябва да уточняваме и какъв е основния ни стил за работа /някои, мисля, „стратегия” му казват/.
                Някои от вас си спомнят / преди месеци, още П. Караиванов не беше напуснал този Форум/, за един ентусиаст, който пусна в почивните дни предвиждания за 12 различни валутни двойки едновременно: стойности и посока... Някои участници , вкл. П.Караиванов, реагираха с недоверие и ирония, по- късно РАЗБРАХ МОТИВИТЕ ЗА ТЯХНАТА РЕАКЦИЯ, а ентусиастът бях аз. Стойностите определих чрез техн.анализ с използване на Японските свещи по различните времеви графики /анализ, като анализ/ . Три денонощия следих движенията и затварях позициите една след друга, някои с минимален профит, други на нула, СТАНАХ РАЗНОГЛЕД! Междинните резултати пусках веднага във Форума, а крайният резултат /пон.- сряда/ беше около +270 пипса .След това си казах, че за мен правило №1:
                1. Участие с 1 - , в краен случай - 2 вал. двойки, НЕ ПОВЕЧЕ!
                Мисля, че дори и анализът /само/ на 1- 2 вал. двойки е много обемист – поне за мен е така... Но всеки познава себе си!

Стигнах до по- трудното, по същество: на 30 мин. на кабела сега, с голямо закъснение виждаме, че цените са очертали перфектен H&S, а пазарът е затворил около крайната стойност на таргета: 1,7522. Ако го бях видял по- рано, щях да съм по- сигурен в петък, а аз си измислях всичко само по показанията на индикаторите. И в тоя дух се сетих, че от някъде бях преписал правило №2 за мен, а именно: СТРЕМЕТЕ СЕ КЪМ ПРОСТОТА: СЛОЖНИТЕ ИНСТРУМЕНТИ ЗА АНАЛИЗ НЕ ВИНАГИ СА ЕФЕКТИВНИ /това го преписах, да не си помислите, че мога да измисля толкова сложно нещо.../!

Нататък:
                +++първо мислех, че пазарът ще отвори с гап надолу /не е изключено/, но сега съм на мнение, че в първия час ще сме 15- 25 пипса нагоре,
                +++ в следващите 2 часа ще има /АЗ МИСЛЯ/ някаква мижава консолидация с леко движение нагоре,
                +++следващите 6- 8 часа ще слизаме плавно /или много импулсно/ надолу,
                +++за следващите 2- 3 денонощия ,силната дивергенция показва движение нагоре. КОЛКО? Не знам! Всички знаем , че със сигурност сме в SELL ZONE на Канала на Болинджър, а от нея трудно се излиза, иска се много време – 2- 3 месеца /? и повече ?.../, за да сме сигурни, че трендът е обърнал, още повече, че така силно разкрачен /разтегнат/, Болинджър не е бил от месец декември 1996 г.... ;-)))

„За да вържа гащите”, ще кажа нещо и за хората , които са в обратната посока... Виждам още :
                ---низходящ триъгълник /при мечи пазар/ - не го смятам за тренд- обръщаща фигура на 1 ч. графика с вероятен таргет 1,7460/70,
                ---H&S на 4 ч. граф., с таргет около 1,7450 , но това ще се получи при разглеждане на фигурата като низходящ триъгълник от възходящ тренд- да се успокоим, много далеч се опитвам „да гледам”! За да се случи това, ще са необходими над 35- 40 часа, а за това време ние ще имаме време да реагираме подобаващо...

Да не вземете да се замислите върху написаното от мен, то не претендира, нито пък – аз- за достоверност! Играйте по вашата стратегия! Успех през новата седмица!
                Долу чувам сирена: дали санитарите не идват да ме приберат, след налудничавите ми предположения от по- горе...???
                ;-)))

Коментар

• USDCHF

И от 21ч. в неделя.)) Знам ,че го това го знаеш.))

Коментар

• USDCHF

Не знам какъв е този сайт, също както не знаех че маркета е отворен в Събота
                    In the state of nature profit is the measure of right.

Коментар

• USDCHF

http://www.forex-markets.com/

Коментар

• USDCHF

Ей, bnight, шь ть гази товарнио влак. Изкара ми ангелите.
                        In the state of nature profit is the measure of right.

Коментар

• USDCHF

Споко, няма такова нещо

Коментар

• USDCHF

http://www.fxstreet.com/nou/graph/se...orexSpecialSky Колеги отварям сега fxstreet и гледам че котировката на USD/CHF e 1.3195 някои може ли да даде някакъв коментар много е стряскащо това ???

Коментар

• Tech Vs Fundamental

Нямам нищо напротив да се съберем отново .Аз съм навит.

Коментар

• Tech Vs Fundamental

Здравейте!

Хайде този четвъртък да си направим среща?
                                Час 17:30 +++ докато има хора.
                                Четвъртък 21 юли.

Вход срещу визитка (или записване в списък)

На последната Forex среща доста хора се интересуваха и от Българската фондова борса.

Затова предлагам новата среща да е обединена за бг борсата и за форекса, а както досега винаги е ставало - ще се засегнат и други теми. В Инвестор.БГ имаме нов колега, които следи форекса и ще дойде на срещата, той на предишните срещи, все още не беше част от екипа ни- Иван Нончев .

Мястото е подбрано в центъра и с добри цени без нужда от капариране.

Коментар

Working...
                                X