Споко,както ви казах,няма нищо страшно до 145.40,но предполагам,ще затворим над 146.00,това ще е базата за нов силен възход.Все пак тази седмица направихме няколко върха,като почти стигнахме целта 147.50.Другата седмица ще гоним 148.00+,аз поне съм се заредил яко с дълги,суапа е с мен,ще добавя на 146.00, ако получа тази котировка още веднъж
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Валутна търговия - FOREX - АРХИВ
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от seсoritoGledam go otstrani 30m trqbva da se gleda kak 6te zatvori figurata ....
tova koeto go pravi e za silno obra6tane ili pone moge da se probva s stopa na Xoskata buy 146.2 taq zona sl 145.9 p sre6tu vtara ..ama koi go e strax ...da ne xodi v gorataTrade the News
Коментар
-
vankata89
То беше светкавично излитане направо и като че ли преиграват с тази новина -не ми изглежда чак толкова лоша , просто се размина с очакванията и вероятно следващия път ще покрият и тази цифра 175 , само не мага да разбера защо анализаторите насъскват участниците да очакват нереални неща и после като не се случат хоп излезе че долара е слаб , а всъщност новите работни места гравитират посредата между миналия път и очакваното и не е чак толкова зле..За мен това си е обил на стопове и то ще продължи и още преди едно по осезателно спускане.D.Y.F-091066
Коментар
-
lo6 den- re6ih da spazvam praviloto vinagi da sagam stop! - opunah kusa na eur-usd i sednah pred pcto stopa go biah zamislil da go sloga na 2807-2810 spored analiza mi no 4ak kato stavam - i sam si niakakuv spokoen 4e ako opune nagore 6te moga da zatvoria na raka - izbuhvaneto nagore stava -niama takuv film natisnah da zatgvoria poru4kata na 1.2815 i mi a zatvori na 1.2850 - izvoda e 1 vo stopa posle sdelkata nima zna4enie dali si ili ne si pred komputara da gleda6
haha no vse pak dori i da go pi6e v knigite triabva da se izpita
Коментар
-
Първоначално изпратено от GeorgiОп-пааа! Стопа ми е на 2805, а платформата ме е затворила на 2813. Че случват ли се и такива работи? Чак сега го видях! Дали онези маймуняци ще коригират сами, или да ги вдигам на балон? Уха, не пропускам такъв кеф! Нищо че са чак на другия край на света!Trade the News
Коментар
-
Първоначално изпратено от ХоскатаМалко кичозно се получава,но добавям евройена на 146.30,не ми се чака повече
....a birata navan e studena i ne stresira ...Buyq mi be6e muci e s malko risk no mi xaresa 1345h clousna = gravestone dogi ..1400h clous= normalen candlestick koito leko pogalna dogi tam go buynax s stop na 1.2763...Uspex i priqtna po4ivka na vsi4ki...Aide da idva Avgust ta da vidim nqkoe po golqmo dvigenie 4e taka samo se 4akat danni i kato izlqzat up down =ixu ixu i posle mnogo tixo
Trade the News
Коментар
Коментар