IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Споко,както ви казах,няма нищо страшно до 145.40,но предполагам,ще затворим над 146.00,това ще е базата за нов силен възход.Все пак тази седмица направихме няколко върха,като почти стигнахме целта 147.50.Другата седмица ще гоним 148.00+,аз поне съм се заредил яко с дълги,суапа е с мен,ще добавя на 146.00, ако получа тази котировка още веднъж

Коментар

• Първоначално изпратено от seсorito
      Gledam go otstrani 30m trqbva da se gleda kak 6te zatvori figurata ....
      tova koeto go pravi e za silno obra6tane ili pone moge da se probva s stopa na Xoskata buy 146.2 taq zona sl 145.9 p sre6tu vtara ..ama koi go e strax ...da ne xodi v gorata
      1h gore dolu pravi hammer no ..ї?ї?ї?ї?ї?ї?ї?їtrqbva da se 4aka POTVARGDENIE ot sledva6tata figura....Ufffffffffffffffffffff...Uspex na vsi4ki
      Trade the News

Коментар

• Gledam go otstrani 30m trqbva da se gleda kak 6te zatvori figurata ....
        tova koeto go pravi e za silno obra6tane ili pone moge da se probva s stopa na Xoskata buy 146.2 taq zona sl 145.9 p sre6tu vtara ..ama koi go e strax ...da ne xodi v gorata
        Trade the News

Коментар

• Внимавайте с дългите йени,всяка минута идват вече само хубави новини за нея и скоро може да се срутим тук.Предлагам на дългите да използват задължително стопове и да са колкото се може по плитки!Вярно че саупа е хубав но да си го вземе на веднъж.

Коментар

• Lo6o e 4e pri E/Y padna 146.36 - kliu4ovo nivo za up.Ot tam se katurnaha 146.22,146.10.Sega sme okolo 146 kadeto ima stopove.Dano da ne srabotqt 4e naistina 6te se ozovem barzo da 145.77/55 .

Коментар

• Здравейте,стопа ми при евройена е на 145.90,предполагам,че ще оцелее,но ако падне,ще търся нов вход в зоната 145.30-145.60
              Това разтоварване дойде в повече,но чисто технически е възможно да паднем до 145.40-145.50,ако не се задържим над 146.00

Коментар

• eur/jpy

Затворих късите от 147.30 на 146.03, другата седмица ще търся удобен вход за нови къси

Коментар

• CT,
                  eur/usd = 3350 до 20 дни

Поздрави на всички

Коментар

• kolegi tuka komentirat ?/YEN sledva6to nivo support 145.8 high volumen e imalo Xoskata da kazva ...konsolidaciq za sl. nivo 145.3o ...Nqmam ideq v momenta samo e EDNA KLUKA ....Xoska komentirai pls
                    Trade the News

Коментар

• vankata89

То беше светкавично излитане направо и като че ли преиграват с тази новина -не ми изглежда чак толкова лоша , просто се размина с очакванията и вероятно следващия път ще покрият и тази цифра 175 , само не мага да разбера защо анализаторите насъскват участниците да очакват нереални неща и после като не се случат хоп излезе че долара е слаб , а всъщност новите работни места гравитират посредата между миналия път и очакваното и не е чак толкова зле..За мен това си е обил на стопове и то ще продължи и още преди едно по осезателно спускане.
                      D.Y.F-091066

Коментар

• и днес тактиката скалпирай пазара проработи +29 пипса можеше и да са повече но не тъпия брокер marketiva наместо на отвори на 1.2795 ми отвори лонга на 1.2813 баси
                        http://www.proflashgame.com

Коментар

• lo6 den - re6ih da spazvam praviloto vinagi da sagam stop! - opunah kusa na eur-usd i sednah pred pcto stopa go biah zamislil da go sloga na 2807-2810 spored analiza mi no 4ak kato stavam - i sam si niakakuv spokoen 4e ako opune nagore 6te moga da zatvoria na raka - izbuhvaneto nagore stava -niama takuv film natisnah da zatgvoria poru4kata na 1.2815 i mi a zatvori na 1.2850 - izvoda e 1 vo stopa posle sdelkata nima zna4enie dali si ili ne si pred komputara da gleda6 haha no vse pak dori i da go pi6e v knigite triabva da se izpita

Коментар

• E/J

Hoska kavo stava s E/Y .Mai otivame kam 145.75 .Ne go kazvam da se zajazhdam,a naistina da ti 4uia mnenieto.

Коментар

• Първоначално изпратено от Georgi
                              Оп-пааа! Стопа ми е на 2805, а платформата ме е затворила на 2813. Че случват ли се и такива работи? Чак сега го видях! Дали онези маймуняци ще коригират сами, или да ги вдигам на балон? Уха, не пропускам такъв кеф! Нищо че са чак на другия край на света!
                              ...malko bak6i6 za bednite...mnogo ot teq unaci go pravqt silno volatilen pazar i tn znae opravdaniqta ..
                              Trade the News

Коментар

• Първоначално изпратено от Хоската
                                Малко кичозно се получава,но добавям евройена на 146.30,не ми се чака повече
                                ...toq pat igrax ?/$ buy 1.2779 tp 1.285 do tuk mnogo dobre ta dage otli4no..ok ...Xoska samo mi kagi ne sme li se vmaniq4ili 6toto napravix gore dolu sa6toto koeto ti napravi s ?/yen dobavka na 146,3 iz4akax i buy 1.2831 i sega 4akai kato... a we mani mani ....rabotoxolici
                                ....a birata navan e studena i ne stresira ... Buyq mi be6e muci e s malko risk no mi xaresa 1345h clousna = gravestone dogi ..1400h clous= normalen candlestick koito leko pogalna dogi tam go buynax s stop na 1.2763...Uspex i priqtna po4ivka na vsi4ki...Aide da idva Avgust ta da vidim nqkoe po golqmo dvigenie 4e taka samo se 4akat danni i kato izlqzat up down =ixu ixu i posle mnogo tixo
                                Trade the News

Коментар

Working...
                                X