If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Между 2001-03 имах реална сметка при тях и мога да кажа , че бяха префектни във всяко едно отношение. Макар, че руският ми е на добро ниво и това беше езика на комуникация, не е проблем контактите да се осъществяват и на английски. Предполагам, че са запазили високото си ниво на обслужване.
Alpari съвета ми е да ги пробваш ако си добре с руският предимството им е много близки стопове малки такси и са коректни ползвам ги от два месеца на демото. http://www.alpari-idc.ru/
GFT имат много допълнителни такси.Аз пък си търся външен брокер с платформа MT4 по възможност ,или поне МТ3 и нещо.Пробвах около 15 ,но не ми харесват платформите -може би съм новобранец ,но МТ си е върхът...За сега съм попаднал само на FXDirectDealer от външните с МТ3.86 .Има ли друг, а и с добри условия -без такси с малки спредове????
Моето мнение също е такова, че логиката на този пазар много често ни "играе номера"...
Всички можем да се обединим около мнението , че пазарът е много емоционален, а който каже, че е спокоен при няколко сериозни пика в двете посоки за броени секунди, такъв човек не е подходящ да се занимава с Форекс - търговия /според мен/, защото, най- малко, той няма адекватни реакции...
А може точно това да е необходимо... психолозите ще кажат...
Без да подценявам търговския дефицит и желанието на всяко правителство /за Щатите, особено!/ за намиране на баланса, смятам, че няма пречка /и не би имало такава!/, ако този пазар „се люшне” сериозно в някоя посока...
Пробивът на възлово пазарно ниво има страхотно психологическо въздействие върху всички играчи и в този момент всеки тръгва да:
1. „спасява кожата” /воден от собствените си страхове/, или...
2. да прави големите пари на живота си /воден от алчността си/...
...в този момент, сигурен съм, най- малкото , за което мислят играчите, е баланса на търговския дефицит на някоя страна /била тя дори и САЩ/...
Миналият месец данните бяха МНОГО лоши, но на този пазар ако си забелязал няма особена логика, така че реакцията не мога да я предвидя. От опит обаче мога да ти гарантирам, че ще има обиране на стоповете в двете посоки, след което ще последва истинското движение - ако са под 60 срещу $, ако са над 60-65 обратното.
In the state of nature profit is the measure of right.
Коментар