IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• plovdiv

Хех, с никого не се заяждам. На 30М графика тренда го определям точно по същия начин както и на дневна примерно, понякога използвам още един допълнителен индикатор. Не съм казал, че който и да е не е добър трейдър. Просто се опитах да изкажа лично мнение. Явно това във вашата дружинка не се толерира. Успехи ви желая!

Коментар

• бира

пичове които бяхме за 1,23 трябва да почерпим.
      днес съм пропуснал екшъна.
      Моля само да нее тази събота или неделя защото женами я няма и имам работа с една колежка /ще чертаем графики и ще анализираме/
      Вие да не си помислите нещо нередно?
      Успех!

Коментар

• plovdiv

JHB според мен пловдив не се заяжда с КОКО просто се опитва да му помогне. Днес сутринта КОКО се опита на очевиден пробив в еврото да хване дъно резултата беше прибран стоп и то доста бързо . Според мен пловдив просто се опитва да му посочи грешките. КОКО не се засягаи знаеш колко уважавам работата ти но понякога влизаш в позиции които са директно срещу тренд-а без да има явен сигнал за такъв тип позиции. Все пак ти си знаеш най-добре. Успех ти желая. Пловдив похвално е че се опитваш да помогнеш. Успех и на теб.
        http://bnight.sytes.net - Някой интересни неща за форекс-а. Както и ежедневни валутни ана

Коментар

• plovdiv

Plovdiv , ти да не си поредната звезда в форума ?
          Не се заяждай с КОКО , той е добър трейдър.

Коментар

• plovdiv

Пловдив, и как точно разбираш какъв е тренда на 30минути?

Коментар

• plovdiv

Няма проблем, говорим си. Кабелът действително си е за нагоре, особено след като (и ако изобщо) изпълни двойното дъно което мъчи (H4 примерно). Но аз лично предпочитам да изчакам бавен сигнал за колкото се може по-вероятно обръщане, отколкото да направя 2-3 неуспешни опита да го хвана и това да ме "набута" с 50-тина пипа (поне). Така че дотогава карам както знам ) Успех.

Коментар

• plovdiv

Извинявай за тона , знам за какво говориш .Вече в момента дори и не ми се следи пазара защото го чакам този кабел да даде откат , не защото ще го накупя кой знае колко...други съображения имам.Пък и време му е на това нещо наричано тренд да се укроти с едни по сериозни фигури в обратната посока.
                D.Y.F-091066

Коментар

• za KOKO i supertrader

Споко де, нали всеки има мнение за пазара и го отиграва, ако му стиска, така че на неговия г*з се пишат резултатите. ) Аз не говоря за дългосрочния тренд, а за вътредневния или този който виждам на М30. Не мисля, че играта срещу него е разумна - поне от това което съм виждал и прилагал, резултатите са такива. Дори ако не се лъжа самият КОКО онзи ден показа entry по BG (което завърши на около +30п), където както всички знаят cross-ове срещу daily-open не се отиграват. КОКО определено се мъчи да лови някакви дъна и върхове, явно така му харесва, няма лошо.

Коментар

• GBP/USD

Майна, движението в кабела е нормално както и моите позиции, максималната стойност до която можем да стигнем е 1.7150 а при еврото 1.1800, най вероятните краища обаче бяха 1.1960 и 1.7400, също така вероятни беше и 1.2120, следващото движение може да е започнало или не и да търси ново дъно но целта му ще е връх в интервала 1.2250-1.2450, от вчера бях къс където ми задейства тп опитах на следващи нива дълги със къси ревърси х2, на следващо ниво затварях ревърсите и отново опитвам.

Коментар

• plovdiv

Само един знам , който съвсем реално беше яхнал срещу тренда и наистина спечели много , а такива дето по него да са спечелили не знам .Никой не се е похвалил засега , а на това за което ти пиша съм свидетел днес си занули сметката чрез превод обаче .И друго съм научил , че като оставиш страха да те съветва няма начин да не влезеш в групата.Тренд на валутните пазари дългосрочен какъвто имат преуспяващите компании просто няма и няма и да има , може но само ако се заформи нещо срещу долара и само срещу него а не за него.Но сам си забелязал как реагират арабите и китайците , та съвсем дългосрочно ще гледат да го бутат нагоре -надолу.Е малко ги гони истерията на моменти ама тя не е тренд де.Че не им се чуди на някои хора , които са решили да спечелят повечко от игра срещу истерията а не по нея.
                      D.Y.F-091066

Коментар

• id2

Това много готино , и много вярно според мен ))

Коментар

• GBP/USD

...интересно , другите 10 000 дилъри на какво мнение са? Всеки от тях "гъделичка", "ухажва " клиентите си и говори това, което те очакват... и за което му плащат. И ето ти го направлението на пазара!

;-)))

Коментар

• USD/JPY

"Мы должны пробить опцион на Y113.00, и миссия будет выполнена", - сказал один американский дилер.

Коментар

• нещо, което не е много далече от истината

Само супер-трейдърите никога не губят, така съм чувал )
                              Иначе какво знам аз и какво не, не знам ти откъде прецени. Но си имам едно елементарно правило - опитвам се никога да не играя срещу тренда, който виждам. Верно че се печели по-малко, но и се губи по-малко. Успехи!

Коментар

• нещо, което не е много далече от истината

Коко , после вълви че им казвай какво правиш , виж човека как печели .Не че и той няма да загуби повече отколкото е спечелил , но още не го знае :-))
                                D.Y.F-091066

Коментар

Working...
                                X