IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• eur/usd

Ей здравейте,
    Как сте чакате ли изявлението? Като гледам как се е гипсирал пазара, май всички го чакат за да мръдне нанякъде.
    Щатите едва ли имат нужда в момента от някакво движение според мен. Речта ще бъде супер премерена, както Грииспан си го може.
    Сега има да мислят и да евакуират едни от най добрите им курорти, че тия урагани ще ги съсипят. АМа те като тровят целия свят, така им се пада.
    Айде успех
    Всеки да прецени рисковете сам за себе си

Коментар

• eur/usd

ей това ме е яд на администратора, че не сложиха за толкова години едно гласуване за посоката на пазара

Коментар

• eur/usd

Имам дълга 1.1970 с добавка на 1.2020 стоп на двете 1.2000

Коментар

• eur/usd

GGG то тук май ние двамата стебе останахме само дълги

Коментар

• eur/usd

Sorry, risk 0.3%, vmesto 3%

Коментар

• eur/usd

Sled kato si vze poziciikata na 0 sutrinta, pak dulga 1.2065, stop 1.2050, target 1.2250, risk 3%, drugata ot 1.2096 stoi, pri neinoto izpulnenie stop i na dvete na 65. i tia e 3% risk.

Коментар

• Коко

благодаря, но последните 3 пъти ми удря стопа за по 2 -3 пипса и ми писна

Коментар

• Коко

iav, сложи си стопа на 2098, на 2115 няма нищо, само би дал 17 пипа отгоре ако тръгне нагоре.
                  Работа и заплата?

Коментар

• Коко

Варна аз скъсих от 1.2068 и съм със стоп на 1.2115 и мисля, че преди речта това е по-добрата позиция )

Коментар

• bnight

Надраска ли го?Не го пускай при теб да не си губиш времето да го гледаш !
                      D.Y.F-091066

Коментар

• Коко

Влизаш му в сайта и в чат стая на посетителите на сайта.
                        D.Y.F-091066

Коментар

• Коко

KOKO чат стаята ми е http://bnight.sytes.net/Analizi/Chat.htm Varna2 напълно съм сагласен с теб за 1.2095 ако бъде преодоялно първото ниво което ще има вероятност да спре еврото е 1.2160. Успех на всички днес.
                          http://bnight.sytes.net - Някой интересни неща за форекс-а. Както и ежедневни валутни ана

Коментар

• Коко

Ако еврото не вземе сили от сел зоната си спада му ще бъде ограничен до 2000-10

Коментар

• Коко

кабел стигна 84 ще си търси сел зона 7430 според мен

Коментар

• ...

А ако 1,2120 е сел се окаже сел зона по-хубаво да се откажа от тази дейност. Точно 1,2095 е ниво, преодоляването на което би избутало еврото доста нагоре.
                                Работа и заплата?

Коментар

Working...
                                X