IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• za petar

kakvo misli6 za krosovete na CAD i osobenno cad/chf i cad/jpy

Коментар

• za petar

kak si otdavna ne sam vlizal tuk pohvali se ne6to

Коментар

• Коко

Имам предчувствие че гейшите ще продават йени довечера и затова съм дълъг в паундйена

Коментар

• Коко

Супертрейдър нямах никакво време от 40ч имам 5ч почивка от мониторите, тозипът поне си заслужаваше, но не съм забравил ще контактна уйкенда.
          Направих си бъзик с дълга паундйена от 192.81 с добавка на 193.31 и стоп на всичко 192.50, много тъпа поръчка но целя 0 стоп още една добавка и само 200п засега

Коментар

• Коко

crazyhorse - ami valutite koito osnovno shte izpolzvat Kitaicite sa na EUR & JPY kakto i GBP, CHF ,NZD i AUD

Коментар

• Коко

мерси, утре ще отправя запитването, сега съм доста уморен и ще се изпружа пред телевизора

Коментар

• Коко

Снимки от началото на срещата повечето хора се интересуваха от форекс и разговора се водеше основно около него

Всеки участник ще получи списък с координатите на останалите участници.

Коментар

• Коко

xpir1@abv.bg
                  D.Y.F-091066

Коментар

• Коко

супертрейдър може ли мейл ? да питам нещо.

Коментар

• Коко

Някой знае ли кои валути ще използват в кошицата си китаиците

Коментар

• Коко

Какво стана пита ли , иначе днес експерта се издъни и му трябва филтър за дни като днешния?
                        D.Y.F-091066

Коментар

• eur/usd

и всички глупости за техн. анализ - някой да се заблуждава?

Коментар

• $/jpy крейзихор

Добре я стискаш Евролира ми удари плаващ стоп 28п някъде иначе днес също беше доста успешен ден за мен и не искам да предизвиквам съдбата затов малко почивам въпреки че ме сърбят ръцете

Коментар

• eur/usd

за пореден път снощи станахме жертва на тези с информацията - здраво напазаруваха от 1,20, а на нас анализаторите обясниха как са се изтълкували думите на палячото
                              сега имам чувството, че като почнем и ние да пазаруваме ще ни обяснят как това трябва да подкрепи долара заради баланса, лихвите и дрън-дрън и после пак обир

Коментар

• GBP/USD

4ao na vsi4ki i uspe6na targovia(ne kato moita-palna skrab)

Коментар

Working...
                                X