If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Супертрейдър нямах никакво време от 40ч имам 5ч почивка от мониторите, тозипът поне си заслужаваше, но не съм забравил ще контактна уйкенда.
Направих си бъзик с дълга паундйена от 192.81 с добавка на 193.31 и стоп на всичко 192.50, много тъпа поръчка но целя 0 стоп още една добавка и само 200п засега
Коментар
Коко
crazyhorse - ami valutite koito osnovno shte izpolzvat Kitaicite sa na EUR & JPY kakto i GBP, CHF ,NZD i AUD
Добре я стискаш Евролира ми удари плаващ стоп 28п някъде иначе днес също беше доста успешен ден за мен и не искам да предизвиквам съдбата затов малко почивам въпреки че ме сърбят ръцете
за пореден път снощи станахме жертва на тези с информацията - здраво напазаруваха от 1,20, а на нас анализаторите обясниха как са се изтълкували думите на палячото
сега имам чувството, че като почнем и ние да пазаруваме ще ни обяснят как това трябва да подкрепи долара заради баланса, лихвите и дрън-дрън и после пак обир
Коментар